Anul 2017 va aduce multe schimbari in viata dumneavoastra, in toate domeniile. Chiar veti simti nevoia intensa de a schimba multe lucruri, mai ales in plan relational. Veti urmari cu atentie schimbarile facute in anul trecut, analizandu-le cu grija, intr-un climat amiabil, cu sprijinul si sustinerea anturajului apropiat, al celui profesional sau social, dupa caz. Impartirea sarcinilor va fi cuvantul-cheie si cea mai buna cale pentru a rezolva grijile de zi cu zi. Sunteti indreptatiti sa profitati de sprijinul extern care vi se ofera.

Viata profesionala

In 2017, activitatea profesionala va cere toata concentrarea, pentru a aprofunda si a face sa avanseze lucrurile in acest domeniu. Unii dintre dumneavoatra vor fi inspirati sa urmeze diverse cursuri de specializare, sau sa colecteze informatii necesare deschiderii unui dosar, punand accent pe detalii. Poate neplacut, dar esential. Ramaneti calmi, rabdarea dumneavoastra va fi rasplatita. Daca lucrati in echipa, atmosfera va fi calma si armonioasa. Contactele sunt mai directe decat deobicei, ceea ce va permite sa clarificati neintelegerile atunci cand este necesar, pentru coeziunea echipei sau colectivului. Noile proiecte sunt favorizate pe tot parcursul anului.

Viata sentimentala

Dragostea va fi plina de emotii, mai ales daca sunteti celibatari. Impulsurile intense ale vietii, creativitatea amoroasa, nevoia de a savura bucuriile dragostei, va incita sa aveti mai multa senzualitate si sensibilitate. Veti exterioriza mai usor adevaratele dumneavoastra nevoi si aspiratii. Caldura afectiva va va aduce multe favoruri, iar daca acum sunteti singuri, atractivitatea dumneavoastra va permite cuceriri incantatoare. Singura problema ar fi cea cauzata tot de Venus: ca dumneavoastra sa ezitati intre mai multe optiuni. Este posibil sa nu va gasiti adevarata implinire intr-o singura relatie, iar sentimentul de vinovatie va fi prezent! Acelasi lucru s-ar putea intampla si daca sunteti angajati intr-un cuplu stabil; trebuie multa atentie si gandire inainte de a actiona, ca sa nu distrugeti ceva care mergea bine. Ati auzit de infidelitate? Acum, cand ati lasat in urma trecutul, reflectati serios si vedeti care sunt aspiratiile prezente si viitoare. Prieteniile sau colegii nu prea au ce cauta in relatia dumneavoastra; fiti atenti cui faceti confidente; pastrati initimitatea legaturilor dumneavoastra amoroase.

Viata materiala

Influentele lui Venus se vor manifesta si in ceea ce priveste finantele dumneavoastra, ea aducand schimbari absolut necesare si benefice pe termen lung. Viata dumneavoastra sociala va va deschide largi perspective si noi oportunitati, fie in ceea ce priveste investitiile, legatura cu bancile, surse legale, de care va puteti bucura, daca decideti ca e momentul sa faceti demersuri practice in privinta banilor. Toate acestea va vor da mai multa libertate de miscare in privinta banilor care circula pe termen scurt, adica acei bani pe care ii rulam zilnic. In privinta tranzactionarilor mai mari, acestea sunt favorizate mai ales in perioada toamnei.

Vitalitatea

Debutul anului 2017 va gaseste plini de energie morala crescuta. Mai aproape de realitate, veti castiga in luciditate si tonus intelectual, mai ales de-a lungul primei jumatati a anului. Pe de alta parte, nu stati prea bine cu musculatura. Nu va fortati corpul peste limitele sale; Marte sprijina acum, mai degraba stabilitatea emotiilor decat performanta fizica. Venus confera atractie pentru lucrurile bune, dar mai exista si neplaceri gastronomice: dupa un ospat prea generos vin si necazurile! Ponderati-va apetitul si feriti-va de dulciuri. Toamna va fi benefica pentru sanatatea dumneavoastra. Nu ezitati: oferiti-va mici vacante.

Consiliere

Influentele lui Pluton isi continua activitatea lor de transformare interioara si, asociate cu influentele aduse de Saturn si Venus va fac sa reluati unele probleme pe care, cu bunacredinta, le-ati crezut rezolvate. Aceasta intoarcere spre sine este pozitiva, nimic nu va obliga sa renuntati la ambitiile dumneavoastra, dimpotriva, acesta este cel mai bun mod de a le duce la indeplinire. Dar lectiile de rabdare ale astrelor va pot da ganduri negre, pierzand din vedere atu-urile pe care le aveti sau pe cei care va sunt aproape. Logica pe care v-au conferit-o astrele, ar trebui sa va faca sa evitati aceste tendinte si, mai bine, sa le folositi ca parghie, pentru a face ca lucrurile sa se miste.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: relatii, prieteni, cunostinte.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Ceea ce nu poate face stiinta, adesea rezolva timpul!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Gemenii – Rac si la initialele (nume sau prenume) M, N, I.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®