Anul 2017 va permite sa puneti in aplicare proiecte puse de mult timp in asteptare. Energia este in plina regenerare si veti avea circumstante propice pentru a va depasi si a realiza unele dintre visele pe care le aveti la suflet. Relatiile sunt deschise si mult mai relaxate, desi nu vreti asta, dumneavoastra sunteti vedeta. Actiunile din ultimii ani incep sa-si arate roadele, in toate domeniile. Sperantele revin in mod radical asupra unor situatii care pareau a fi fara rezolvare.

Viata profesionala

In 2017, veti fi ocupati pana peste cap cu munca si cu relansarea contractelor, cu dosare de rezolvat si altele. Munca va avea aspecte complexe: va trebui sa menajati interese diferite, sa jonglati cu termenele si, uneori, sa folositi cu intelepciune viclenia pentru a va atinge obiectivele. Influentele lui Venus va incita sa aratati mai multa autoritate in relatiile profesionale; dar Marte va netezi tonul dumneavoastra. Aspectele astrale binevoitoare arata ca, daca este nevoie, puteti urca si muntii, pentru a va indeplini sarcinile. Cei care studiaza, sunt in formare sau au profesiuni dedicate cercetarii, vor avea satisfactii deosebite. Nimic nu va impiedica sa dati curs liber optimismului!

Viata sentimentala

2017 va aduce un orizont sentimental luminat de noi satisfactii. Influentele martiene si cele jupiteriene creeaza in interiorul dumneavoastra un anumit fel de a fi, o rezonanta pozitiva, care se adauga la atractia naturala. Intrati in Amor pe usa din fata, lasand in urma micile compromisuri, care nu duc nicaieri. Exigentele dumneavoastra secrete vor beneficia de circumstante benefice. Daca sunteti celibatari, veti face o cunostinta in acord cu idealul propriu si care va va face sa primiti si sa dati tot ce e mai bun in dumneavoastra. Fiind mai putin misteriosi ca deobicei, veti avea satisfactii intense. Erati convinsi ca nimeni nu va putea sa intuiasca idealurile dumneavoastra secrete si sunteti surprinsi sa vedeti ca nu este asa. In perspectiva, vor mai fi satisfactii; veti putea da frau liber creativitatii in dragoste si veti intari legaturile amoroase cu tot infernul pasional care exista in interiorul dumneavoatra.

Viata materiala

In 2017 situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati. Pe de o parte, veti face cheltuieli judicioase pe termen lung, iar pe de alta parte veti avea oportunitati de a va recupera banii prin negocieri diverse. De multe ori, legile vor fi de partea dumneavoastra si vor sta la baza revizuirii bugetului. Nu ezitati sa luati informatii in detaliu, pentru a putea face previziuni de viitor, analizand mai multe posibilitati si alegand pe cele care va avantajeaza. Bunul-simt va fi util! Multi dintre nativi vor gasi in acest an solutia pentru o problema financiara care parea fara iesire. Veti rezolva toate grijile financiare cu succes, daca le veti aborda cu indrazneala si curaj.

Vitalitatea

Energia va creste in mod spectaculos, mai ales in prima parte a anului. Veti avea forta si va veti regasi echilibrul organic. Optimismul dumneavoastra este in crestere, dar asta nu e un motiv sa va lansati in placeri excesive. Va trebui sa canalizati aceasta energie spre ambitiile dumneavoastra, chiar pe cai mai neobisnuite, desi asta poate duce la probleme gastrice sau jena genitala. Abuzul este pericolul cel mai mare in acest an. Ultimele doua luni tind sa genereze surmenaj mental si nervi mai slabi, ceea ce va poate face mai putin rabdatori. Menajati-va mai mult si, mai ales, fugiti de agitatia zadarnica.

Consiliere

In anul acesta succesul va este asigurat, iar domeniul relational al vietii dumneavoastra este strans legat de acesta. Veti fi sustinuti de anturaj, chiar daca riscati sa uitati sa va aratati recunostinta pentru asta. Nu va lasati prea mult absorbiti de munca; menajati fortele dumneavoastra, ca sa puteti mentine un ritm constant pana in decembrie. Influenta lui Marte va poate permite sa actionati cu suplete si eficacitate. Puteti adauga la optimismul dumneavoastra si o mica doza de pasivitate, datorita facilitatilor care se ivesc fara sa le cautati. Ramaneti in asteptarea acestor momente si, grija mare, sa nu le scapati.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: sensibilitate.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Este o virtute sa scapi de vicii si o intelepciune sa te feresti de prosti!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Berbec – Taur si la initialele (nume sau prenume) D, R, G.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®