Tandemul Soare-Marte vine in 2017 sa energizeze cursul evenimentelor pentru nativii Taur. Nu veti sta in rezerva; veti merge inainte, caci veti avea oportunitati, veti avea idei noi in diverse domenii si mai multe ocazii sa va realizati scopurile si sa va valorificati talentele. Eforturile isi vor da roadele si chiar daca nu veti avea prea mult timp pentru relaxare, calm si dragoste, va veti implini mai repede proiectele. Notiunea de datorie este mai pregnanta acum, iar problemele trebuie atacate frontal.

Viata profesionala

Activitatile profesionale vor fi intense. Influentele lui Saturn si Marte va indeamna sa va imbunatatiti strategiile si metodele in decursul activitatii, ceea ce va aduce progresul si succesul in munca. Pe de alta parte, relatiile cu superiorii ierarhici, cu autoritatea in general, pot deveni cam tensionate, ca urmare a ascensiunii dumneavoastra in planul afirmarii personale. Aceste schimbari care se petrec in 2017 pot genera unele frustrari, daca nu va imbunatatiti modul de a prezenta lucrurile, cu calm si diplomatie. Creativitatea dumneavoastra este la cote inalte, dar modul de a o fructifica trebuie imbunatatit, de asemenea. Cele mai bune rezultate, deci si succesul, vor aparea in cel de al doilea semestru al anului 2017.

Viata sentimentala

Acest domeniu va fi in 2017 in prim-plan. Va veti implica mai mult in relatia existenta sau in sentimente, sperante, descoperiri, intalniri. Influentele Soarelui si ale lui Marte vor insufla o dorinta intensa de afirmare, dar si capacitatea de a va exprima mai bine dorintele si aspiratiile. In cazul relatiilor sentimentale neclare veti vedea mai bine motivatiile profunde si veti face alegerile necesare si corecte pentru viitor. Cuplurile stabile castiga in autenticitate, proiecte commune, dialog, armonie si putere de a indeplini obiectivele stabilite in comun. Pentru cei singuri: inima lor “se va topi” cu ajutor legat de prietenie: o iesire cu amicii, prezentari neasteptate, cunostinte comune, reuniuni diverse. Climatul astral este tandru si senzual, nu pierdeti ocazia! Dar nici nu va ambalati, luati-va timp sa judecati corect persoana vizata si sa va faceti cunoscute reperele personale.

Viata materiala

In 2017, modul de a aborda problemele materiale ale vietii se schimba; va veti gandi mai mult la viitor si veti fi mai precauti in privinta cheltuielilor inutile pentru placeri trecatoare. Vor exista cheltuieli neprevazute, cauzate de anturajul apropiat, iar dumneavoastra va trebui sa limitati pagubele pe cat este posibil. Atu-ul cel mai puternic va este determinarea: daca va tineti de obiectivele fixate, banii se vor intoarce. Deocamdata nu sunt facilitati financiare; concentrati-va resursele pentru a imbunatati lucrurile pe viitor. Siguranta dumneavoastra financiara este legitima, ocupati-va de asta cu calm.

Vitalitatea

La inceputul lui 2017 energia este excelenta. Veti experimenta o activitate in crestere pana in mai, ceea ce va va permite sa va ocupati intens de profesie si de casa. Din punct de vedere al sanatatii puteti incepe sa practicati un sport, sa incepeti o dieta, sa eliminati toxinele si sa lasati obiceiurile alimentare daunatoare: sistemul digestiv chiar va cere asta. Daca veti consuma alimente prea prajite sau prea crude riscati iritatii ale colonului, menajati-va. Ultimele doua luni ale lui 2017 vor fi obositoare, profitati de avantajele somnului.

Consiliere

Vitalitatea debordanta de la inceputul anului 2017 va incurajeaza excesele. Concentrati-va energia intr-un sens pozitiv, fara sa va impotriviti prea tare. Nevoia dumneavoastra de schimbare are trebuinta de baze stabile si pasnice pentru a se misca intr-o directie pozitiva. Interesele va cer sa aveti bune relatii cu anturajul apropiat si cu ceilalti. Influentele lui Saturn pot sa va faca, uneori, cam lenesi: timpul va pare prea lung, vremurile prea grele si o stare oarecum confuza in timpul verii 2017. Atunci cand aceste stari de asteptare sunt active, este de fapt un timp bun pentru succes si se potriveste cu dorintele dumneavoastra. Veti cauta si veti gasi in lumea dumneavoastra interioara resursele necesare si veti vedea ca nu v-ati inselat.

DOMENII FAVORIZATE in 2017: domeniul profesional.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Virtutea este mai presus decat banul!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Leu – Sagetator, si la initialele (nume sau prenume) A, M. N.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®