Anul 2017 va fi un an extrem de energic pentru nativii acestei zodii, in toate domeniile. Veti beneficia de cateva sextile importante, care va ofera avantajul eficacitatii in dialoguri, in relatii, in demersuri. Neptun si Saturn isi continua activitatea care va poate aduce beneficii; intre altele, va invata sa aveti mai multa rabdare. In acest an va sunt facilitate relatii mai vaste, mai realiste si mai aducatoare de speranta, ceea ce poate duce la succese reale si realitati tangibile. Aceasta baza solida va da impulsurile necesare pentru a va atinge obiectivele pe termen lung.

Viata profesionala

2017 va aduce masurile drastice pe care le veti lua pentru a gestiona mai bine activitatea dumneavoastra profesionala. Seriozitatea si rigoarea dumneavoastra va vor permite planificarea unor proiecte pe termen lung. De asemenea, unii vor relua proiecte neglijate de mult timp. Veti obtine cu mai multa usurinta acorduri oficiale si autorizatii administrative de toate felurile, necesare proiectelor dumneavoastra. Foarte ocupati, nu veti uita totusi sa raspundeti la toate solicitarile: cele care consolideaza echipa, legaturile comerciale, schimburile de experienta etc. Mizati pe claritatiea si rigoarea dumneavoastra ca sa obtineti un profit maxim din influentele astrale ale acestui an.

Viata sentimentala

In 2017, legaturile afective capata o mai mare profunzime si autenticitate. Acestea se vor realiza intr-o maniera lejera, intr-un climat armonios si relaxat. Neutralitatea lui Marte si actiunile lui Venus aflata intr-un semn prietenos, va fac sa castigati in intelegere spontana, sa va distantati de temerile obisnuite. Veti deveni mai afectuosi in general, lasand la o parte emotiile. “Acasa” devine o notiune mai clara, mai armonioasa, ca un fel de fraternitate combinata cu romantismul. Sunt de asteptat dialoguri bune cu familia sau partenerul/a, despre amenajari ale cadrului familial sau diverse alte schimbari benefice. Daca sunteti celibatari, intalnirile vor fi simple, naturale si placute. Inutil sa va ascundeti personalitatea de fond, ar fi pierdere de timp! Va fi mult mai usor sa fiti autentici, sinceri si directi, ceea ce va armoniza relatia dumneavoastra. Va regasiti increderea in sine, va deschideti, caci farmecul si hotararea dumneavoastra sunt mai mult ca oricand in prim-plan.

Viata materiala

Anul acesta veti face dese calatorii si scurte deplasari, pentru buna evolutie a bugetului dumneavoastra. Mail-urile, demersurile administrative sunt necesare pentru stabilitatea bugetului pe termen lung. Influentele contrare pot “clatina” echilibrul cheltuielilor. Deja aveti ezitari intre a cheltui pentru placeri de moment si a economisi pentru viitor. Trebuie sa modificati prioritatile fara a face sacrificii. Abilitatea dumneavoastra va ajuta sa profitati din plin de ocaziile care apar in ultimele doua trimestre in special. Veti lua decizii bune de usoare schimbari in buget, care vor destinde atmosfera familiala.

Vitalitatea

Energia de fond nu arata prea bine. Simtiti un fel de apatie si va lipseste un bun tonus muscular. Nu fortati masinaria! Puteti face exercitii usoare, dar nu va supuneti la efort puternic sau prelungit. Trebuie sa admiteti ca nu puteti lupta pe mai multe fronturi! Aceasta perioada necesita mai multa grija de sine, o alimentatie rationala si perioade de adevarata destindere, relaxare. Din septembrie 2017, vigoarea creste, vitalitatea revine si se va manifesta printr-un optimism debordant. Nevoia imperioasa de a cheltui, va fi cel mai sigur semn ca v-ati revenit si sunteti pe cale de a stabiliza energiile pentru anul viitor.

Consiliere

Anul 2017 marcheaza o etapa decisiva in viata dumneavoastra. Este momentul unei largi introspectii a propriei personalitati, a celor ale apropiatilor si sa faceti un bilant. Veti reanaliza relatiile cu ceilalti in sens larg si le veti ameliora profund. Fara indoiala, veti focaliza energia dumneavoastra pentru a va construi viata pe baza motivatiilor si dorintelor dumneavoastra profunde. Profitati de influentele benefice ale lui Neptun, care lumineaza acum punctele slabe, pentru a va intari cu intelepciune si discernamant. Nu va resemnati in pseudo-fatalitati, caci ajungeti in impas! Constiinta productiva poate sa dea o baza solida vietii dumneavoastra, iar asta e suficient pentru a ramane pozitivi!

DOMENII FAVORIZATE in 2017: calatorii, studii, munca.
LAITMOTIVUL ANULUI 2017: Vointa initiaza actiunile frumoase, dar ocazia le duce la bun sfarsit!
Nota : atentie in 2017 – dar numai daca e cazul – la zodiile Taur – Leu si la initialele (nume sau prenume) G, L, M.

*Nu uitati sa cititi despre “cele rele, cele bune” si despre horoscopul chinezesc in:
“2017. Preambul astrologic (I)” (click aici),
“2017. Preambul astrologic (II)” (click aici) si
“2017. Preambul astrologic (III)” (click aici).

Redacția ElyStar®