Este posibil ca anul 2019 să fie pentru nativii Balanta un an extrem de creativ. Unii, hotărâţi să capete recunoaşterea talentelor lor, vor pleca în străinătate, alţii vor începe studiul unei limbi străine; dezvoltarea personală va fi în centrul preocupărilor lor şi mulţi vor finaliza renovările acasă unde au loc evenimente de familie. Sunt posibile mutări în alte case, apartamente sau birouri. În septembrie, viaţa nativilor Fecioara intra într-o fază ascendentă până la sfârşitul anului. Beneficiile vin prin partenerul de viaţă sau un prieten apropiat.

În dragoste, primele luni ale anului vin cu provocări. Da, dar acestea sunt provocări au o tentă romantică şi sunt, deci, mai mult decât “suportabile”. Cei care vor intra în viaţa dvs. pe uşa  pe care scrie “iubire”, vor fi de altă naţionalitate. Fie că sunt veniţi la noi în ţară, fie că veţi călători dvs. acolo.  Octombrie-noiembrie este un timp extrem de favorabil pentru viaţa romantică a nativilor.

În plan profesional,  astrele arată că anul 2019  poate aduce o preocupare majoră pentru profesie şi munca. Este posibil să simţiţi că alegerile dvs. în acest domeniu pot fi limitate de anumite circumstanţe de viaţă, cum ar fi lipsa calificării, vârsta dvs. sau chiar distanţa la care locuiţi. O anumită decizie la începutul lui aprilie poate îmbunătăţi opţiunile şi, până la sfârşitul anului va fi posibil să rezolvaţi această problemă.

În plan financiar, nimic nu indică probleme majore în acest domeniu, dar în mai-iunie trebuie să fiţi înţelepţi în privinţa banilor şi să nu cheltuiţi pe lucruri inutile. De la sfârşitul lui septembrie fluxul banilor se intensifică progresiv, iar sfârşitul anului vă găseşte cu buzunarul plin. Cum e mai bine…

Vitalitatea. Mai şi august sunt lunile în care vitalitatea dvs. poate fi mai scăzută. Când nu există echilibru în viaţa dvs. pot apărea probleme de sănătate şi ambele aceste luni au influenţe care pot face asta.

Provocările anului 2019 pentru Balanţa. Cum spuneam, mai-iunie este perioada critică  în care trebuie să urmăriţi cheltuielile dvs. Altfel, acestea vă pot afecta viaţa socială,  posibilităţile de relaxare sau distracţie şi chiar traiul zilnic. Vedeţi şi la Vitalitate. Deci: atenţie.

Oportunităţile anului 2019 pentru Balanţa. Cu toate provocările (care nu sunt multe), vor fi şi numeroase oportunităţi care vor sprijini dezvoltarea dvs. personală. Se vor rezolva şi problemele care va frământă, în legătură cu locul de muncă, iar până în octombrie este posibilă o avansare.

Mesajul Tarotului pentru Balanţa în 2019

Arcana Minoră Valetul de Bâte indică o şansă nesperată, o ocazie bună. Aspectul ascendant al acestei arcane poate fi şi un indiciu referitor la o viitoare avansare. Şansa este un impuls sau o propunere incitantă care trebuie primită cu bucurie. Este vorba fie despre a vă sonda propriile limite, dar poate fi vorba şi despre evenimente sau experienţe mai puţin importante ale vieţii cotidiene, dar  mai palpitante.  Nu refuzaţi nici o invitaţie sau ocazie, de teamă că nu veţi fi în măsură să-i faceţi faţă. Îndrăzniţi.

Cuvintele magice ale anului 2019: şansă şi implicare.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)