Anul 2019 va fi începutul unui ciclu în care veţi trece prin faze de reinventare şi reorientare, având destul noroc să faceţi asta în cel mai bun mod. Popularitatea dvs. va creşte în acest an şi puteţi deveni o somitate în diverse domenii. Veţi câştiga considerabil în anul ăsta şi este posibilă  schimbarea locului de muncă, ca şi noi contracte avantajoase, noi colaborari şi multe realizări.

În dragoste, va fi un an interesant, care va aduce nativilor Capricorn multe schimbări de statut: cei singuri se pot căsători, iar unii familişti vor deveni părinţi. Armonia în cuplu va fi asigurată, deşi nu vor lipsi mici nepotriviri de idei, totuşi, acestea vor fi rezolvate în mod amiabil. Vă merge bine în dragoste.

În plan profesional,  anul 2019 vă poate aduce un nou parteneriat de afaceri pozitiv. Vor exista multe oportunităţi în plan profesional  care vă pot aduce un nou loc de muncă, mult mai promiţător şi aducător de bani. Eforturile vă vor fi recunoscute şi poziţia dvs socială va fi în ascensiune. În multe privinţe veţi deveni o somitate, o autoritate supremă recunoscută, fie  în meserii, cercetare, fabricare sau alte domenii profesionale.

În plan financiar, veţi lua bune decizii cu privire la investiţiile pe care doriţi să le faceţi şi la gestionarea bugetului dvs., ceea ce face să nu simţiţi nici un fel de lipsuri. Poate că, totuşi, ar fi bine  sa ţineţi minte că nu este o perioadă bună pentru a lua împrumuturi (deşi nu văd de ce aţi avea nevoie de asta, căci staţi bine cu banii).

Vitalitatea. Este posibil ca în acest an să fiţi mai preocupaţi de sănătatea altcuiva decât de a dvs. Problema se referă însă  la modul cum vă alimentaţi, dvs. şi familia dvs. căci de acolo pleacă totul. Deşi sănătatea dvs. este bună, alimentaţia în familia dvs. are nevoie de verificare: grasmile şi lactatele, zahărul, sarea şi pâinea în exces, pot aduce prejudicii bunei stări a sănătăţii, atât a celor din familie, cât şi a dvs.

Limitările anului 2019 pentru Capricorn. De-a lungul anului vă veţi întâlni cu oameni care ar putea încerca să vă descurajeze, v-ar putea provoca sau s-ar putea opune planurilor şi ideilor dvs.  Nu ne îndoim că îi veţi învinge, că doar sunteţi înţeleptul zodiacului şi-l aveţi alături pe guvernatorul zodiei dvs. (vezi şi Mesajul Tarotului).

Oportunităţile anului 2019 pentru Capricorn. Acest an este benefic  pentru dvs. şi favorabil oportunităţilor (multe) care vi se oferă. Astrele vă deschid numeroase căi de comunicare, vă favorizează călătoriile, vă aduc în cale ocazii deosebit de bune pentru afacerile dvs., pentru banii dvs., pentru cămin şi multe altele.  Bucuraţi-vă de aceste oportunităţi şi, mai ales, folosiţi-le!

Mesajul Tarotului  pentru Capricorn în 2019

Tragerea făcută pentru dvs. a adus Arcana Minoră 9 de Bâtă, care reprezintă o perioadă pe care o savuraţi din plin, de care vă bucuraţi din toată inima. Ea indică o etapă în care munca va face plăcere şi totul vă merge din plin. Arcana aceasta exprima o perioadă de trai liniştit, lipsit de împovărare, în care vă îndreptăţi privirea spre lucrurile frumoase ale vieţii. Ea constituie totodată şi un avertisment decent faţă de exagerări şi excese. În prim plan se află, de asemenea, aspectul sociabilităţii, o apariţie interesantă pentru dvs. care aspiraţi la statut social, dar preferaţi solitudinea. Acum veţi fi mult mai sociabili. Un an bun!

Cuvintele magice în 2019: oportunităţi şi popularitate.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)