Anul 2019 are toate ingredientele astrale pentru a fi un an special pentru cei născuţi în zodia Fecioară. Atât în ceea ce priveşte dezvoltarea personală, cât şi a parteneriatelor şi relaţiilor. Nativii Fecioara vor uimi pe toată lumea prin talentul narativ şi natura inventivă, prin relaţia şi familia ideală, prin mintea lor deschisă. Mai deschisă ca oricând, astfel că ce “zboară”  în ea, îi lasă pe nativii Fecioara schimbaţi pentru totdeauna. Vor câştiga mulţi bani, dar vor avea mai multe responsabilităţi. Unii dintre nativi vor căpăta un bebeluş, iar alţii pot începe acum relaţii romantice de durată.

În dragoste, vor avea loc multe schimbări benefice. Sunteţi atraşi acum de oameni diferiţi, vă faceţi noi prieteni, vă implicaţi în unele grupuri de interese comune, şi bineînţeles, se vor naşte noi poveşti de dragoste. Şi nu numai. În 2019, multe cupluri se pot bucura de un nou copilaş, al lor sau adoptat. Oricum familia se măreşte, chiar dacă la unii numai printr-un musafir care nu mai pleacă…

În plan profesional, este posibil ca în 2019 mulţi dintre dvs. să aveţi două locuri de muncă, în special în perioada aprilie-august. De la mijlocul lui august până la sfârşitul lui septembrie vă aşteaptă o perioadă de muncă destul de aglomerată. Dar, nu-i nimc! Aveţi entuziasm şi dorinţa de a munci conştiincioşi, pentru că, iată, recompensele nu vor intârzia să apară. Şi vor fi substanţiale.

În plan financiar, banii provin, în principal, din munca prestată. Parteneriatele de afaceri, cooperările sau colaborările vă vor aduce şi ele alţi bani. De asemenea,  veţi începe în aprilie negocieri pentru alte contracte; avertizarea se referă însă la atenţia pe care trebuie să o acordaţi la semnarea acestora, mai ales în august.

Vitalitatea. Vă bucuraţi de o bună stare de sănătate. Totuşi, pentru a o păstra astfel este necesar să stăpâniţi unele tendinţe de lăcomie la mâncare. Ba, chiar, sa începeti prin Mai o dietă mai sănătoasă. Creşterea greutăţii corporale poate dăuna sănătăţii. Şi e păcat…

Provocările anului 2019 pentru Fecioară. Aveţi unele reticenţe în privinţa celor noi care vi se alătura. Permiteţi-le acestora să intre în viaţa dvs. fără să se simtă ameninţaţi şi să înveţe să vă susţină. În orice colectiv nou în care veţi lucra, consideraţi-vă egal cu ceilalţi, nici mai mult, nici mai puţin.

Oportunităţile anului 2019 pentru Fecioară. Încrederea în sine şi o mai bună atitudine faţă de viaţă, vor fi atu-urile dvs. majore în acest an. Nici norocul nu vă va lipsi, începând cam de la mijlocul anului, veţi progresa şi vă puteţi bucura de asta.

Mesajul Tarotului pentru Fecioară în 2019

Arcana Majoră XI-Puterea sau Dreptatea exprimă un grad înalt de responsabilitate. Ea arată că vă aflaţi într-un stadiu de obiectivizare, într-o fază în care reuşiţi să obţineţi claritate cu privire la modul cum se pun problemele şi la scopul pe care îl urmăriţi; dobândiţi o judecată limpede asupra modului cum trebuie să procedaţi în viaţă.

Cuvintele magice în 2019: pondere şi corectitudine.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)