Anul 2019 este un an de bun augur pentru Gemeni. Vă aşteaptă multe experienţe pozitive şi mult succes. Va trebui să vă adaptaţi din mers la noile situaţii apărute şi la schimbările care au loc în acest an. An care este favorabil pentru Gemeni în afaceri imobiliare sau pentru a învesti în propria casă, renovări, zugrăveli şi altele. Ultima parte a anului aduce minunate relaţii de familie. Se pot produce schimbări în domenii diverse, în ianuarie, la începutul lui aprilie, dar majoritatea se produc în perioada de la mijlocul lunii Mai şi până la sfârşitul lui iunie. Pentru unii banii vor fi importanţi şi la mijlocul anului vor primi recompensa mult aşteptată. Pentru alţii relaţiile vor fi importante, iar pentru aceştia tot mijlocul anului va fi marcant. De la sfârşitul lui septembrie până la sfârşitul anului relaţiile şi călătoriile sunt favorizate.

În dragoste, mai şi iunie sunt lunile favorabile schimbărilor. De asemenea, veţi întâlni oameni importanţi cu care, în mod fericit, veţi fi pe aceeaşi lungime de undă. Problemele vechi şi lipsa răbdării pot influenţa armonia în relaţii, dar de la sfârşitul lui septembrie începe o îmbunătăţire progresivă şi o extindere a parteneriatelor, care va dura până la sfârşitul anului.

În profesiune,  dacă sunteţi în căutarea unui salariu mai mare şi acesta vi se refuză, contaţi pe Venus, care se va implica şi astfel schimbarea poate veni în Mai sau iunie. Cei născuţi în Mai s-ar putea decide să schimbe complet profesia, calificarea sau locul de muncă, intrând într-un domeniu nou la sfârşitul lunii  martie. In iunie sunt cele mai bune momente pentru cei ce caută de lucru în domeniul artistic sau creativ. Oricum, schimbarea va  avea loc.

În plan financiar, unele decizii pe care le luaţi din aprilie până în iunie vor decide dacă veţi trăi în limitele bugetului dvs. sau… “veţi scăpa hăţurile”.  Este posibil ca unele datorii să poată fi achitate cu ajutorul familiei, dar şi asocierile de afaceri pot oferi unele îmbunătăţiri ale bugetului, însă cel mai bine este să vă bazaţi pe o chibzuită organizare a bugetului dvs. şi pe munca depusă.

Vitalitatea în 2019 poate fi afectată de unele afecţiuni pulmonare minore, care totuşi cer îngrijire medicală de specialitate spre a nu se croniciza.  Şi gâtul poate fi o zonă sensibilă, va fi mai greu de înghiţit, dar e şi o parte bună, nu vă veţi îngrăşa!

Provocările anului 2019 pentru Gemeni. Toate deciziile pe care le luaţi în aprilie şi Mai vor influenţa pozitiv sau negativ  situaţia dvs. financiară în perioada următoare până la sfârşitul lui iunie. Ceea ce presupune din partea dvs. o atenţie deosebită asupra a ceea ce hotărâţi.

Oportunităţile anului 2019 pentru Gemeni. De la începutul lui aprilie şi până la începutul lui august, astrele vă pun la dispoziţie numeroase oportunităţi. Tot ce vă interesează, bani, relaţii, vor fi favorizate şi depinde numai de dvs. să folosiţi aceste oportunităţi cum puteţi mai bine. Vă puteţi bucura de bani şi de dragoste.

Mesajul Tarotului pentru Gemeni în 2019

Asul de Monede indică o şansă latentă, aflată la îndemâna dvs. Iar asta presupune ca descoperirea acestei şanse, care vă va duce la rezultate favorabile aflate în proximitatea dvs., şi anume: spre bunăstare exterioară şi, mai ales, spre bogăţie interioară, această descoperire va trebui să o faceţi chiar dvs.

Cuvintele magice în 2019: chibzuială şi prosperitate.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)