Primele luni ale anului 2019  se concentrează mai mult pe prieteni şi relaţii, atât cele de dragoste, cât  şi pe legăturile financiare. În această perioadă puteţi avea o surpriză plăcută prin intermediul altei persoane. Pentru dezvoltarea personală, faza cea mai productivă va fi de la sfârşitul lunii iunie până în octombrie. Nativii Leu vor fi foarte devotaţi partenerului de viaţă, familiei şi prietenilor; cu toate acestea, munca şi cariera dvs., par a fi evenimentul principal al anului 2019.

În dragoste, la începutul anului, preocupările dvs. pot fi legate de alte persoane apropiate şi de impactul acestora asupra vieţii dvs. personale. De altfel, astrele favorizează în această perioadă parteneriatele de orice fel. O mică atenţionare pentru când faceţi noi cunoştinţe: pot exista unele confuzii sau mistere legate de aceştia. Sfârşitul anului aduce mai multă pasiune în viaţa dvs.

În plan profesional, nu par să existe motive pentru schimbarea locului de muncă, însă este nevoie de o implicare mai responsabilă din partea dvs. Schimbările în plan profesional se pot manifesta prin călătorii, care devin mai dese în acest an, fie că sunt mai lungi sau scurte deplasări în interesul serviciului. În acest domeniu, a doua parte a anului va fi mai productivă decât prima.

În plan financiar, în 2019 veţi avea ocazia să creşteţi fluxul de bani care vă alimentează bugetul personal, prin munca pe care o prestaţi. Septembrie şi octombrie vor fi cele mai bune luni pentru finanţele dvs. Un parteneriat, un contract sau o colaborare va aduce îmbunătăţiri importante în acest domeniu.

Vitalitatea va fi bună, cu mici excepţii. La mijlocul lui august până în septembrie pot interveni slabe tendinţe de bronşita. Dar, mai important este modul cum vă alimentaţi, care poate aduce probleme digestive. Poate că este momentul să vă schimbaţi  dieta şi să vă controlaţi mai des greutatea corporală.

Provocările anului 2019 pentru Leu. Există unele motive de îngrijorare în a doua parte a lui aprilie şi între ultima decadă a lui august şi prima decadă a lui septembrie, îngrijorări legate de organizare. Aceste perioade sunt mai dificile şi necesită o atenţie deosebită în ceea ce priveşte planificarea.

Oportunităţile anului 2019 pentru Leu. Perioada de progres personal şi de maximă eficienţă începe spre sfârşitul lui iunie şi durează cam până în octombrie. Veţi avea multă energie, un elan şi un entuziasm bune pentru realizări deosebite. Sfârşitul lui august va aduce împlinirea unui obiectiv mult dorit. Există motive pentru o creştere majoră în acest an.

Mesajul Tarotului pentru Leu în 2019

Arcana Minoră Valetul de Monedă vesteşte o şansă ce vi se oferă, un impuls neaşteptat. Poate fi încheierea unei afaceri profitabile sau perspectiva unei experienţe senzuale noi, o propunere de avansare, ocazia de a ajunge la rezultate palpabile sau o propunere care să vă scoată dintr-un impas.  Şi nu este vorba să faceţi dvs. ceva, doar să fiţi disponibili să acceptaţi un ajutor sau chiar  un cadou.

Cuvintele magice în 2019: intuiţie şi progres.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)