Anul 2019 aduce acestor nativi evenimente noi şi neobişnuite. Printre acestea: o promovare, un nou loc de muncă, o nouă colaborare financiară. Sunt posibile, de asemenea, o călătorie în străinătate,  să învăţaţi o limbă străină sau să studiaţi o altă cultură. Vor exista şi oameni care încearcă să vă îngrădească libertatea. Relaţiile de cuplu vor fi bune.

În dragoste,  acest an va fi probabil cel mai bun din ultimii ani, pentru a întâlni marea dragoste sau pentru a reînflori tandreţea în cuplul stabil. Posibilitatea de a începe o relaţie în străinătate sau cu o persoană străină venită în ţară, este foarte mare. Unii vor relua o veche legătura amoroasă. Probabil viaţa sentimentală va fi una dintre marile dvs. bucurii în 2019.

În plan profesional, probabil că nu există un moment mai bun ca anul acesta pentru a lansa propria afacere la care vă gândiţi demult. Vă gândiţi că ar fi mai bine să fiţi propriul dvs. şef, să aveţi mai multă libertate, să dispuneţi singuri de timpul dvs. Unii pot rămâne în slujba aceluiaşi loc de muncă, lucrând pe două planuri ceea este benefic pentru bunăstarea proprie. Viaţa profesională a nativilor Peşti este ocrotita de astre.

În plan financiar, încă de la începutul anului se observă o îmbunătăţire în acest domeniu, unde ofertele devin numeroase şi promiţătoare. În cursul anului 2019, veţi fi mulţumiţi de starea dvs. financiară, bugetul dvs. fiind echilibrat şi îndestulător, mai ales datorită noului loc de muncă.

Vitalitatea. În 2019 există posibilitatea să fiţi preocupaţi mai mult de starea de sănătatea unui părinte sau a partenerului/ei, mai mult decât să vă interesaţi de propria sănătate. Noroc  că aveţi o bună vitalitate. Dar grija pentru sănătatea  celor dragi vă poate stresa şi poate să vă submineze moralul. Încercaţi să fiţi mai atenţi şi cu dvs., gândiţi pozitiv, alimentaţi-vă corect, odihniţi-vă şi dormiţi suficient, totul va fi bine.

Provocările anului 2019 pentru Peşti. În prima jumătate a anului, anumite limite impuse de obligaţiile faţă de alţii, vă pot tracasa inutil, deoarece există multe promisiuni, dar nu există o acţiune reală din partea lor. Folosiţi acest timp pentru a încheia unele chestiuni legale între dvs. şi alţii.

Oportunităţile anului 2019 pentru Peşti.  Veţi avea multe ocazii benefice pentru viaţa dvs. cum ar fi: o posibilă calatorie internaţională sau o căsătorie cu o persoană din altă ţară; un nou loc de muncă şi multe altele. Veţi avea oportunitatea să promovaţi şi să puneţi în practică multe idei unice pe care le aveţi. Veţi fi sprijiniţi de astre şi de propria dvs. dedicare.

Mesajul Tarotului  în 2019 pentru Peşti

Arcana Minoră 6 de Monede arată că puteţi avea parte de generozitate, înţelegere şi sprijin folositor. Ea înseamnă că intenţiile dvs. sunt profitabile, găsesc susţinători şi că puteţi fi promovaţi. Ea exprimă faptul că şi dvs. puneţi la dispoziţia celorlalţi, cu dragă inimă cunoştinţele şi experienţa acumulată de dvs.. Arcana 6 de Monede simbolizează de asemenea ajutorul şi sprijinul reciproc.

Cuvintele magice în 2019: generozitate şi colaborare.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)