Zodia Rac este guvernată de Lună, care se mişcă rapid în astral şi produce numeroase schimbări, iar nativii acestui semn zodiacal sunt foarte diferiţi. În anul 2019,  o parte dintre aceştia vor fi nehotărâţi şi lipsiţi de concentrare, unii vor avea succes în afaceri şi vor fi extrem de concentraţi pe obiectivele lor, iar alţii vor deosebit de exigenţi şi ambiţioşi. Ca obiective anuale, unii doresc o poziţie mai înaltă în profesie, alţii se preocupă de un proiect pe termen lung, iar obiectivul altora este datoria faţă de familie şi obligaţiile ce le revin. O parte din nativii Rac vor învăţa lecţii despre dietă, chiar prin intermediul sănătăţii lor. În 2019, nativii Rac s-ar putea plictisi de cercul de prieteni actual şi vor căuta experienţe sociale mai neobişnuite şi mai stimulative.

În dragoste,  din mai până în iunie va fi un moment norocos pentru schimbări şi este posibil ca unele relaţii sau asociaţii să se termine amiabil în această perioadă. August şi septembrie sunt lunile în care este timpul să aveţi întâlniri nteresante (şi chiar veţi avea), iar oportunităţile pentru îmbunătăţirea situaţiei în  dragoste şi întâlnirea unei mari iubiri, nu vor întârzia.

În profesiune, influenţele sunt foarte puternice. Unii vor avansa în ierarhie sau vor primi un post mai important, în martie sau august. Alţii vor decide că slujba lor actuală nu-i mai satisface şi vor schimba serviciul, probabil în martie sau iunie.

În plan financiar, este posibil să aveţi în 2019 un buget un pic mai limitat, ori obligaţiile dvs. s-au dublat, ori aţi învestit, iar banii nu vor reveni aşa curând, oricum ar fi, vă veţi descurca binişor. Totuşi, domeniul imobiliar şi căminul, gospodăria casnică sunt favorizate.

Sănătatea.  Nu veţi avea suferinţe grele în 2019, dar dacă apar unele probleme de sănătate, acestea sunt susceptibile a se fi dezvoltat de ceva timp, nebăgate în seamă sau poate fi vorba de neglijenţă în privinţa stilului de viaţă, referindu-ne la dieta dvs.

Provocările anul 2019 pentru Rac. Nu va fi nici în interesul dvs., nici în beneficiul personal, să vă înfruntaţi cu cei care vă subestimează şi chiar vă subminează. Prin martie-aprilie este posibil să traversaţi o perioadă mai deprimantă, îndoindu-vă de calităţile dvs. şi întrebându-vă unde greşiţi. E o provocare şi trebuie să o depăşiţi singuri.

Oportunităţile anului 2019 pentru Rac. În 2019, lucrul la un proiect de anvergură, pe termen lung, este foarte bine aspectat. Este nevoie de perfecta îndeplinire a obligaţiilor şi responsabilităţilor şi totul va merge excelent. O decizie luată între mijlocul lui ianuarie şi începutul lui februarie va influenţa celelate decizii personale luate în restul anului.  Cei născuţi în  iulie se vor afla în atenţia generală, în lumina reflectoarelor cum se spune.

Mesajul Tarotului pentru Rac în 2019

Arcana Minoră 7 de Bâte este un fel de atenţionare. În principiu, este vorba despre o neaşteptată înfruntare, care poate fi o situaţie concurenţială la serviciu, o înfruntare de idei, sau un rival în dragoste. În toate cazurile sunteţi provocaţi “la luptă”. Acceptaţi disputa fără rezerve, impuneţi-vă şi apăraţi-vă poziţia; recunoaşteţi şi folosiţi un avantaj important pe care îl aveţi. Soluţionaţi în mod inteligent această situaţie.

Cuvintele magice în 2019: iscusinţă şi conştiinciozitate.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)