Anul 2019 aduce nativilor Săgetător posibilitatea de a călători în străinătate, de a încheia contracte cu o companie care are sediul în străinătate si, de a semenea, există posibilitatea unor călătorii spirituale. În mod special, cei al căror domeniu de activitate este medical, media sau judiciar sunt vizaţi pentru aceste călătorii lungi, în străinătate. Va fi un an minunat pentru a începe orice acţiune care vă va extinde orizonturile şi dezvoltarea personală sau spirituală. Bucuraţi-vă de toate experienţele de viaţă şi de orice vă încântă sufletul, pentru că acesta va fi un an care vă răsplăteşte din plin.

În dragoste,  anul 2019 reprezintă o perioadă de creştere,  de expansiune şi binecuvântare. Cei singuri vor întâlni o persoană de care se îndrăgostesc “la nebunie” până la sfârşitul lui Martie. Cei care sunt deja într-o relaţie stabilă vor avea ocazii diverse să consolideze această relaţie, să facă din ea o conexiune chiar  mai fericită.

În plan profesional,  veţi avea ocazia să întâlniţi oameni noi şi importanţi, cu care aveţi interese comune şi care sunt interesaţi de progresul dvs. Veţi face proiecte interesante şi le veţi pune în aplicare, veţi dobândi noi abilităţi. De asemenea, este posibil să vă schimbaţi locul de muncă, pentru un post mai bun şi mai bine remunerat.

În plan financiar, parteneriatele reprezintă un mod excelent pentru o creştere substanţială a bugetului dvs. Veţi fi foarte serioşi în legătură cu banii dvs. şi veţi planifica exigent orice cheltuială majoră. Mijlocul anului va fi momentul în care bugetul dvs. nu va mai fi grevat de rate stânjenitoare, iar sfârşitul anului “vă prinde” cu sacul plin. Veţi putea face orice doriţi, să cumpăraţi o casă sau o maşină, orice.

Vitalitatea. O sănătate bună, un moral excelent şi un psihic bine “mobilat” vă asigură  o evoluţie benefică întregul an. Poate că ar fi bine să vă feriţi de zahăr şi dulciuri. Aceia dintre dvs. care fac sport de performanţă să se ferească de accidentări.

Provocările anului 2019 pentru Săgetător.  O datorie mare, făcută în anul anterior vă stă ca o greutate pe umeri, deoarece faceţi plata în rate şi doriţi să o achitaţi anticipat. Faceţi eforturi pentru asta şi veţi reuşi.

Oportunităţile anului 2019 pentru Săgetător. Acest an – extrem de favorabil pentru aceşti nativi – aduce numeroase oportunităţi în toate domeniile vieţii. De la dragoste, unde astrele acţionează favorabil, la profesiune, unde şansele de avansare sunt excelente; de la finanţe, care cresc progresiv pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârşitul anului, la călătoriile aducătoare de mari beneficii, totul este plin de oportunităţi de progres.

Mesajul Tarotului pentru Săgetător în 2019

Arcana Majoră XX-Dreptatea (Justiţia) simbolizează orice formă de eliberare de griji şi nevoi, de situaţii sau legături ingrate, de temeri, complexe şi timiditate. Ea arată că în spatele sarcinilor dvs. cotidiene se află un izvor de profundă împlinire. În planul evenimentelor, această arcană semnifică încheierea cu succes a unor îndatoriri sau proiecte deosebit de importante. Mesajul ei este unul pozitiv, care vă îndeamnă să mergeţi înainte curajoşi şi totul va fi bine.

Cuvintele magice în 2019: perseverenţă şi bunăstare.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)