Începutul anului 2019 vă găseşte implicaţi într-o nouă întreprindere, unde sunteţi o parte importantă (căci fără un Scorpion, greu faci să se mişte lucrurile). Nativii acestui semn vor avea bune realizări financiare în acest an. Există unele semne astrale că vor fi controverse între partenerii de viaţă, cu pericolul iminent  ca o altă persoană să apară în viaţa dvs. Cei singuri îşi vor găsi marea dragoste. În orice caz, în dragoste vor fi nişte schimbări majore. Lucrul în echipa va armoniza energiile dvs. cu cele ale colegilor. Vă implicaţi în lucruri plăcute, cum ar fi călătoriile cu prietenii sau partenerul/a. Va fi un an bun.

În dragoste pot interveni mari schimbări: o despărţire, o nouă relaţie cu bune perspective de viitor, o căsătorie pentru cei singuri sau, vai, apariţia unui amant sau a unei amante. Şi totul depinde de temperamentul dvs. şi de imprejurările pe care viaţa le potriveşte.

În plam profesional, deveniţi foarte populari. Puteţi obţine un nou loc de muncă, mai bine remunerat, cu noi colegi, cu oameni noi. Unii se vor implica într-un proiect special, alţii pot învăţa o nouă abilitate. Sfârşitul lui august, începutul lui septembrie este o perioadă în care trebuie să vă respectaţi angajamentele, altfel reputaţia dvs. poate avea de suferit.

În plan financiar,  modul cum gestionaţi banii dvs. în aprilie-Mai şi cum vă planificaţi bugetul,  va arăta dacă acest an este benefic sau nu pentru finanţele dvs. Şi dacă puteţi evita cheltuielile mari,  va fi bine. Din septembrie însă, până la sfârşitul anului, nu veţi duce lipsă de bani.

Vitalitatea este bună, nimic alarmant: o tuse aici, o răceală acolo, în rest  nimic. Dacă este vreun pericol, acela vine de la propria dvs. persoană; iar atenţionarea vine dinspre… cântar. Încetaţi cu ospeţele! Daţi-o pe verzături, că vă omorâţi inima cu kilogramele acumulate.

Provocările anului 2019 pentru Scorpion.  Ceea ce vă limitează în acest an poate fi tendinţa dvs. nefastă de a vă întoarce mereu în trecut. Vorbiţi despre trecut, argumentaţi cu fapte din trecut, reproşaţi trecutul sau îl ridicaţi în slăvi. Acest lucru crează multe conflicte inutile în jurul dvs. şi asta trebuie să înceteze! 2019 este ideal pentru renunţarea la lucruri vechi pe care – oricum – nu le puteţi schimba şi la urmarea unor căi noi de a face lucrurile.

Oportunităţile anului 2019 pentru Scorpion.  Acest an va aduce numeroase oportunităţi, între care, cele mai importante sunt două: cea din februarie până în iunie, care va fi cea mai productivă etapă din acest an pentru dvs. şi cea din octombrie-decembrie, când veţi avea posibilitatea să controlaţi totul şi, în acelaşi timp, să vă ocupaţi de propriile idei.

Mesajul Tarotului pentru Scorpion în 2019

Regele de Monedă din Arcanele Minore ale Tarotului reprezintă tendinţa dvs. de posesivitate, siguranţă şi valori palpabile, personificând simţul realităţii. Arcana indică dirijarea atenţiei dvs. spre aspectele realului şi orientarea spre realizabil. Arătaţi că sunteţi consecvenţi, că prezentaţi încredere şi că nu vă interesează un succes de scurtă durată, ci o creştere durabilă şi realizarea unor scopuri pe termen lung. Faceţi dovada aptitudinilor dvs. practice şi veţi reuşi.

Cuvintele magice în 2019: realism şi durabilitate.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)