Temele cele mai importante în anul 2019 sunt găsirea locului tău în lume şi poate găsirea adevăratei tale case. Eclipsele anului vor evidenţia aceste domenii din viaţa dvs.  şi vă vor propulsa la nivelul următor, mai ales dacă în anul trecut v-aţi simţit oarecum blocaţi. Anul 2019 va fi favorabil încheierii parteneriatelor de toate felurile, în special  a căsătoriilor. Va fi un an bun pentru dvs., veţi avea succes şi bani care pică pe neaşteptate. Viaţa sexuală va deveni tot mai importantă pentru nativii Taur.

În dragoste, anul 2019 aduce îmbunătăţiri clare, în special pentru acele relaţii în care partenerii vin din locuri diferite sau sunt de naţionalităţi diferite. Progresele în acest domeniu se vor face simţite la cel mai înalt nivel în august şi septembrie, iar în luna Mai se poate produce o schimbare.

În profesiune, s-ar putea produce unele schimbări la începutul anului; februarie-martie este perioada cu cel mai bun moment pentru a acţiona în plan profesional, acţiuni care vă vor favoriza succesul. Dar şi în lunile iunie şi iulie sunt posibile unele schimbări.

În plan financiar,  Venus nu este numai guvernatorul zodiei dvs., dar prin poziţia sa în acest an este Micul Benefic pentru finanţele dvs. La mijlocul lunii Mai, va fi un moment special pentru o anumită modificare a statutului dvs. financiar, iar la sfârşitul lui Iunie, când negocierile iau sfârşit, se poate semna un contract sau se poate lua o decizie. Lunile noiembrie şi decembrie vor constitui un impuls pentru încheierea anului în mod benefic în acest domeniu.

Vitalitatea. Un sistem imunitar oarecum slăbit poate să expună pe cei născuţi în Mai la infecţii diverse. De asemenea, aceştia trebuie să se ferească de consumul de alcool sau medicamente. Zahărul şi alimentele dulci pot fi o problemă pentru nativii Taur şi  li se recomandă să facă unele schimbări în dieta lor. Cea mai bună perioadă pentru a face sceste schimbări  este aprilie-iunie.

Provocările anului 2019 pentru Taur.  Limitările dvs. vin în acest an din dorinţele dvs. naturale, căci se pare că va trebui să gestionaţi bine de tot bugetul dvs. în primele 5-6 luni ale anului 2019. Stabiliţi-vă obiective bugetare din timp. Cheltuiţi cu înţelepciune în martie şi aprilie. La mijlocul lunii Mai, unele probleme vă pot testa… resursele financiare. Este un moment în care deciziile financiare trebuie gândite cu cea mai mare grijă.

Oportunităţile anului 2019 pentru Taur. Pentru a vă atinge obiectivele în acest an ar trebui să lucraţi cu un grup de sprijin solid, o echipă bună sau persoane de încredere. Dacă vreţi să finalizaţi ceva început anterior sau să vă îmbunătăţiţi abilităţile, astrele vă atribuie o fază pregătitoare benefică înainte de  luna iunie, folosiţi-o! Căci în mai-iunie o schimbare poate interveni. Atenţie: munca intensă de la începutul lui februarie până la începutul lui iunie va aduce mari beneficii. Asocierea, cooperarea sau colaborarea vă favorizează.

Mesajul Tarotului pentru Taur în 2019

Este timpul pentru o schimbare! Arcana Majoră XVI-Turnul arată că, până acum, v-aţi simţit într-o pretinsă siguranţă care, iată, începe să se clatine. Este vorba despre idei, structuri, dimensiuni spirituale care v-au rămas prea strâmte. Vor veni experienţe neaşteptate, care vor dărâma ce este vechi, iar dvs. va trebui să faceţi schimbările pentru a face loc Noului.

Cuvintele magice în 2019: cumpătare şi înţelepciune.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)