LECŢIA KARMICĂ a lunii APRILIE 2017

Karma… aceasta necunoscuta pe care noi o evocam, totusi, atat de des…
Si este atat de simplu, daca ne gandim ca este doar una dintre legile naturii, si anume, legea cauzei si efectelor. Pe scurt, trebuie sa platim in viata prezenta datoria karmica acumulata intr-o viata sau in vieti anterioare. Si nu e vorba de bani, ci mai grav, este vorba de fapte, vorbe, atitudini, ganduri din viata aceea si de rascumpararea greselilor noastre de atunci. Astrele au grija ca, in mod periodic, sa ne reaminteasca ce lectii karmice trebuie sa invatam, pentru a ne indrepta acele greseli.
Alertate, parca, de nepasarea lumeasca a pamantenilor, astrele se agita si, in aprilie, avertizarile karmice sunt mai drastice, mai multe si mai variate; iata-le mai jos pentru fiecare zodie.
*Pentru a completa tabloul astrologic al lunii cititi si Horoscopul lunii – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna APRILIE (Prier) – aici.

BERBEC – In aceasta luna, nativii Berbec vor trebui sa invete lectia karmica a rabdarii. Greu de realizat asa ceva, pentru unii care sunt din nastere impetuosi! Lipsa rabdarii le-a cauzat multe necazuri si i-a facut pe nativii Berbec sa greseasca mult in viata anterioara; este timpul sa invete lectia rabdarii. Aprilie le pune in fata acestor nativi multe prilejuri de a dovedi ca pot fi rabdatori; fie ca si ei sa inteleaga asta. Altfel karma lor devine si mai grea…
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – Aprilie aduce in atentia nativilor Taur necesitatea de a invata lectia karmica a modestiei. Daca in vieti anterioare ei n-au cunoscut acest cuvant, urmele acestei necunoasteri se pot vedea uneori si in viata prezenta. Asa se face ca in aprilie pot avea probleme in relatii diverse, neplaceri datorate tocmai lipsei de modestie. Va fi greu? Va fi usor? Aceasta depinde de gradul de intelegere al nativilor Taur, fata de importanta acestei lectii karmice si a urmarilor ei in viata viitoare.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – Nativii Gemeni vor simti in aprilie ca lucrurile nu merg bine; vor avea diverse probleme cu motivatii subconstiente. Este un semnal ca trebuie sa invete lectia karmica a comunicarii. In vieti anterioare nativii au avut aceeasi abilitate oratorica precum o au si astazi. Dar in momentul in care refuza sa spuna adevaruri, folosind cuvintele in mod superficial, doar pentru a-si exprima o opinie (neclara sau tendentioasa), ei isi incarca si mai mult datoria karmica.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – In luna aprilie a acestui an, nativii Rac pot fi mai egoistii, ceea ce constituie o avertizare karmica: li se cere sa invete lectia karmica a altruismului. Daca in vieti anterioare n-au avut nici o consideratie pentru ceilalti, actionand numai in propriul interes, acum trebuie sa indrepte aceasta greseala, altruismul lor trebuind sa fie extins dincolo de limitele familiei si apropiatilor de care sunt atat de atasati.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – Aprilie poate fi dificil pentru nativii Leu, daca nu vor invata lectia karmica a egalitatii. In fond, ei tind sa aduca in viata prezenta obiceiuri si invataturi din vieti anterioare, cand, datorita pozitiei lor inalte in societate, imparteau oamenii in superiori si inferiori. Ei trebuie sa invete ca toti oamenii sunt egali si, mai ales, ca ei trebuie sa fie tratati in mod egal. Generozitatea nu-i poate ajuta prea mult, caci de cele mai multe ea nu este dezinteresata.
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – Si nativii acestei zodii au de invatat multe in luna aprilie a acestui an. Prima dintre aceste lectii este lectia karmica a masurii in toate. Se stie ca nativii Fecioara au mania perfectiunii, judecand oamenii nu dupa ceea ce sunt, ci dupa ceea ce fac si asta e gresit. De asemenea, n-au masura in vorbire, ajungand cu consideratiile lor in zona barfei. Da, lectia karmica e cam grea…
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – Din cauza felului lor de a fi, temperati si concilianti, nativii zodiei au un principiu dupa care, in viata totul sfarseste prin a se aranja, iar acolo unde omul nu poate face nimic, timpul va rezolva. Asta aduce in luna aprilie o avertizare: ei trebuie sa invete lectia karmica a timpului pierdut, timp in care ar trebui sa incercam sa facem ceva, nu sa asteptam rezolvarea in timp.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – In aprilie, avertismentul karmic al astrelor pentru nativii Scorpion, se refera la necesitatea de a invata lectia karmica a echilibrului. Vor trebui sa echlibreze viata lor interioara cu viata sociala, (sa fie mai sociabili); sau sa echilibreze nevoia lor de siguranta materiala, adusa dintr-o alta viata, cu o cunoastere spirituala mai evoluata si, de ce nu, sa-si echilibreze viata intima, punand in ea si un pic de romantism.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – Avertismentul astrelor pentru nativii Sagetatori este destul de dur si se refera la insusirea lectiei karmice a lui “acum si aici”. In fapt este vorba despre faptul ca nativii sunt foarte preocupati de comunicare, care poate masca o anumita incapacitate. Fiindca sunt semne Mutabile, mobile, nativii sunt experti in a-si amana-reprograma karma pentru o viata viitoare. Ei trebuie sa invete ca “acum si aici”, in viata prezenta, este vremea sa-si plateasca datoria karmica, si ca amanarea nu poate sa aduca decat marirea acestei datorii.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Nativii zodiei sunt avertizati ca trebuie sa invete lectia karmica a raspunderii sociale. Ei trebuie sa invete ca pentru a dobandi constiinta de sine trebuie sa-si asume raspunderi sociale, sa nu mai considere relatiile mondene ca fiind superficiale si inutile, caci acestea ii pot ajuta sa ia contact cu realitatea si sa depaseasca limitarile din vietile trecute, adica ceea ce a fost si nu va mai reveni in viata lor. Solitudinea e buna, dar cu masura.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – Acesti nativi au de invatat lectia karmica “realitate versus aparente”. In vieti anterioare ei au avut un orgoliu nemasurat si un puternic sentiment de superioritate. In viata prezenta se considera deosebiti si speciali, iar in relatia cu partenerul/a pot avea mari necazuri, deoarece ii considera pe acestia ca fiind subalterni. In viata prezenta vor trebui sa realizeze ca sunt doar o parte dintr-un intreg, iar realizarea misiunii lor karmice va fi posibila doar dac si cand isi vor gasi un ideal si isi vor afla rostul vietii. Abia atunci vor deosebi realitatea de aparente.
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – Astrele reamintesc nativilor Pesti ca au de invatat in viata prezenta, lectia karmica a spiritualitatii. Asta inseamna ca cei care (poate fara voia lor, din diverse cauze), intr-o viata anterioara au fost preocupati numai de aspectele materiale diurne, vor “ispasi” acum prin spiritualitate. Ei trebuie sa iasa din orizontul stramt al existentei si sa atinga o spiritualitate pura, chiar daca aceasta se va obtine prin suferinte si renuntari si, uneori, va servi ca alibi pentru fuga de problemele cotidiene si de implicatiile lor.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®