(pentru toate zodiile)

Sa ne amintim: Legea Karmei este legea Cauzei si Efectului.
Stim ca nu pot exista efecte fara o cauza. Si daca stim aceasta, stim si ce este Karma. Ea este suma efectelor care decurg din cauza faptelor, gandurilor si sentimentelor noastre din vieti anterioare. NOI singuri suntem cauza karmei noastre, desi ne plangem deseori ca numai karma este vinovata de esecurile, de neimplinirile noastre. Tot ce am facut in alte vieti, bun sau rau, se constituie in karma noastra, care trebuie si poate fi corectata. Cum putem face asta? Trebuie ca in viata prezenta sa “rascumparam” greseala sau greselile facute in vieti anterioare, ceea ce se cheama datorie karmica. Dar cum stim ce-am gresit atunci? Urmarind planetele retrograde care, prin dificultatile si obstacolele pe care le aduc, ne amintesc ce am gresit intr-un anumit domeniu si ce greseala trebuie sa “reparam”, acestea constituind ceea ce numim lectie karmica. In fiecare moment al anului exista in astral planete retrograde in diverse pozitii, iar ele ne transmit prin acestea, asa-numitele avertizari karmice, de care trebuie sa tinem seama daca vrem sa atingem desavarsirea. Uneori ne ajuta subconstientul, dar trebuie sa-l ajutam si noi; iar pentru asta trebuie sa cunoastem avertizarile si lectiile karmice pe care trebuie sa le invatam pentru a ne corecta destinul. Caci este posibil!..
*Pentru a Completa tabloul astrologic al lunii cititi si HOROSCOPUL “ELY STAR®” – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna DECEMBRIE (Undrea) – aici.

BERBEC – Retrogradarile din aceasta luna il fac pe Berbec sa constientizeze cat de putin a realizat in trecut. Acum, in viata prezenta, el poate avea dificultati de comunicare, deoarece nu reuseste sa-si focalizaze energia mentala. Lectia karmica trebuie sa-l invete sa fie creativ intai in plan mental, apoi sa-si puna in practica proiectele si sa le finalizeze.
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – In vieti anterioare, nativul Taur a fost un perfectionist exagerat, ceea ce a dus la conflicte. In viata prezenta trebuie sa invete lectia karmica a tolerantei fata de oameni, astfel incat tendinta sa exagerata de perfectiune si ordine sa nu genereze atitudini negative.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – Daca in trecute vieti nativul Gemeni isi focaliza ideile in functie de cei din anturajul sau, in prezent poate fi indecis si nesigur pe deciziile sale, lucru care ii creeaza probleme de comunicare in relatia cu familia. El trebuie sa invete lectia karmica a rabdarii cu sine insusi si, de asemenea, trebuie sa se straduiasca sa fie un ascultator mai bun.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – In vieti anterioare, nativul a fost o persoana profunda in gandire. In viata prezenta evita comunicarea cu ceilalti, deoarece ii considera superficiali. El trebuie sa invete lectia karmica referitoare la duritate sau violenta verbala, care nu ajuta pe nimeni sa nu mai fie superficial, nici chiar pe el.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – Daca in vieti anterioare este posibil ca nativul Leu sa fi avut o imaginatie foarte vie, clocotitoare, in viata prezenta poate avea perceptii intense in stare de vis. Lectia karmica ii cere sa invete sa delimiteze propria imaginatie de realitatile vietii; visele sunt bune, dar nu cand esti treaz si cu responsabilitati.
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – In vieti anterioare este posibil ca nativul Fecioara sa fi fost un timid, de aceea in viata prezenta vrea sa impresioneze; dar modul sau de a comunica poate fi inhibat de prudenta. Insusirea lectiei karmice il va invata sa-si dezvolte competenta mentala, devenind astfel mai sigur pe sine in modul de a comunica, mai hotarat, mai indraznet.
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – Nativul poate fi o persoana foarte inteligenta, care aduce aceasta calitate din vieti anterioare, dar este lipsit de incredere in sine. Lectia karmica vrea ca el sa invete sa-si sustina ideile cu mai mult curaj, in cadrul grupurilor sau al comunitatii, dar, mai ales, sa puna aceste idei in aplicare, sa le puna in practica.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – Este posibil ca intr-o viata anterioara nativul sa fi avut aspiratii spirituale, dar sa se fi comportat furios ca un taur. Si in viata prezenta aspira la spiritualitate, insa pare mereu a fi un neinteles pentru ca se exprima neclar, confuz, ermetic. Nativul trebuie sa invete lectia karmica a cunoasterii de sine; a cunoasterii realitatii, a calmului si ingaduintei.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – Nativul s-a comportat in trecute vieti ca un copil; a vrut sa ajunga direct la concluzii, ca apoi sa fie nevoit sa le corecteze. In viata prezenta, trebuie sa invete lectia karmica a definirii unui mod propriu de a vedea lucrurile; karma sa este cea a intoarcerii spre interior, pentru a se regasi pe sine.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Nativul poate fi dominat de trecutul sau si poate fi obsedat de greselile facute atunci. Si acum, el incearca sa foloseasca comunicarea pentru a obtine avantaj material. Lectia karmica il poate invata sa descopere adevaratele valori, sa comunica sincer si fara a implica factorul material.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – Este posibil ca in vieti anterioare, nativul sa fi mintit mult, iar karma sa e legata de comunicare. Trebuie sa-si insuseasca o lectie karmica dificila: sa invete sa-si puna gandurile pe aceeasi lungime de unda cu ceilalti, sa-i inteleaga si, desigur, sa spuna adevarul!
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – Nativul poate avea amintiri emotionale din vieti precedente, care-i marcheaza in viata prezenta modul de comunicare. Lectia karmica de invatat se refera la a-si intari capacitatea de control asupra starilor emotionale, care ii afecteaza modul de exprimare.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®