(pentru toate zodiile)

August 2017 va fi o luna foarte interesanta din toate punctele de vedere: va avea aspecte diferite, tranzite spectaculoase si multe planete retrograde, care pun “pe rol” diverse avertizari karmice, menite sa ne aminteasca de greselile din vieti anterioare, care trebuie corectate prin insusirea unor lectii, carora le spunem lectii karmice. Si, sa ne amintim ca vom avea si doua evenimente astronomice rare, cum sunt cele doua eclipse, partiala de Luna si totala de Soare, care vin si ele cu influentele lor.. Sa vedem care vor fi acestea pentru fiecare zodie.
*Pentru a Completa tabloul astrologic al lunii cititi si HOROSCOPUL “ELY STAR®” – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna AUGUST (Gustar) – aici.

BERBEC – Daca intr-o viata anterioara ati avut o atitudine distanta fata de oameni, crezand ca sunteti atotstiutori, in viata prezenta va trebui cu adevarat sa va puneti pe invatat. Astfel, aveti de invatat lectia karmica despre “a servi”. Nu traim numai pentru noi, ci si pentru ceilalti. Dvs. va trebui sa invatati sa-i ajutati, sa-i “serviti” si pe acestia.
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – Din vieti anterioare, nativul Taur aduce senzualitatea, pe care in trecut a folosit-o in mod incorect, si o buna doza de emotionalitate. Lectia karmica a lui august ii cere sa invete ca senzualitatea nu este o “arma”, ci un dar si ca, in fiecare manifestare a acesteia, nativul trebuie sa puna si o parte sensibila din emotiile sale.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – In vieti anterioare, nativul Gemeni a acumulat multe cunostinte practice pe care nu le-a impartasit celorlalti. In viata prezenta, nativul trebuie sa invete lectia karmica a altruismului, impreuna cu capitolele care se refera la necesitatea de a nu fi superficial, caci nativul trebuie sa invete si de la altii, prin comunicare.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – Este posibil ca in vieti anterioare, nativul Rac sa-si fi dramuit energiile emotionale, fiind rezervat fata de oamenii din jurul sau. In viata prezenta are de invatat lectia karmica a binefacerii umanitare, sa invete ca o vorba buna spusa la necazul altuia, face cat o paine data celui infometat, precum si painea oferita cand ti-e foame, poate tine loc de empatie.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – Daca in vieti anterioare nativul Leu a fost o persoana nepractica, cu gandul doar la viitor si neglijand prezentul si pe cei din jurul sau, in viata prezenta el trebuie sa invete lectia karmica a responsabilitatii fata tot ce il inconjoara si mai ales fata de oameni; trebuie sa invete ca nimeni nu este mai presus de ceilalti. Nici macar el.
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – A ranit cu vorba pe altii in vieti anterioare. Reminiscente ale acestui fapt, s-ar putea sa fie aduse si in viata prezenta. Avertizarea karmica cere nativului Fecioara sa invete lectia karmica a discretiei. El trebuie sa se dezvete, sa se lepede de vorba aruncata in vant, mai pe romaneste: sa nu barfeasca si sa nu cerceteze viata intima a oamenilor.
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – In trecut a fost o persoana impulsiva, care a pricinui suferinta celor din jur. In viata prezenta trebuie sa invete lectia karmica a impartialitatii si dreptatii. El nu trebuie sa nedreptateasca pe nimeni si, mai ales, nu trebuie sa ramana nepasator, crezand ca timpul le rezolva pe toate.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – Nevoia de mister pe care nativii zodiei o simt in mod subconstient, vine din vieti anterioare in care au fost privati de bunatate si stima, datorita faptului ca au dat multa importanta placerilor materiale si senzuale. Lectia karmica de invatat se refera tocmai la acest din urma fapt: nativul trebuie sa invete sa acorde o mai mare importanta dezvoltarii spirituale pentru a nu repeata greselile trecutului.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – In vieti anterioare, nativul nu a acordat prea mare atentie imbogatirii intelectuale, a abordat viata in mod superficial si din acesta cauza s-a facut vinovat de fapte impardonabile, ilegale. In viata prezenta are de invatat lectia karmica a justitiei si legalitatii, bazate pe o deplina moralitate.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Este posibil ca in vieti anterioare nativul Capricorn sa-si fi folosit prietenii sau partenerii pentru a-si atinge scopurile materiale sau pentru a obtine demnitati. Aceasta greseala karmica se poate corecta invatand lectia karmica a daruirii neconditionate; calea de transformare, de stergere a greselii, este prin a da fara a astepta nimic in schimb.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – In vieti anterioare, nativul a avut un orgoliu puternic si un sentiment de superioritate. In viata prezenta are de invatat lectia karmica a altruismului; nativul trebuie sa renunte la egoism si sa sacrifice interesele personale in favoarea celor colective. Adevarata implinire o va gasi numai in cadrul unei comunitati.
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – Daca in vieti anterioare, nativul Pesti si-a tratat partenerul sau partenera ca pe un obiect si la fel si pe cei din jurul sau, in viata prezenta el are datoria karmica de a indrepta aceasta greseala prin insusirea lectiei karmice a tolerantei si recunoasterii valorilor umane. Doar astfel poate fi ferit de eventuale boli karmice.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®