LECŢIA KARMICĂ a lunii DECEMBRIE 2016

Karma este legea cauza-efect, care spune ca platim in viata prezenta (efectul), greselile savarsite in vietile anterioare (cauza). Dar ca sa platim o datorie trebuie sa avem cunostinta de ea, or, astrele au grija sa ne atentioneze periodic asupra acestora. Doar ca noi, nu intotdeauna le ascultam.
Avertizarea karmica a lunii decembrie 2016, se refera in plan individual la comunicare si in plan general la comunicatii si se manifesta mai ales in ultima decada a lunii. Ne vom ocupa de avertizarile karmice pe care le primim noi, in plan individual, caci asta trebuie sa avem in vedere, desi comunicatiile vor fi si ele perturbate intr-un mod sau altul, dar nu se refera strict la noi, in mod personal.
*Pentru a avea o perspectiva mai larga asupra predestinarilor astrale in aceasta luna, cititi si Horoscopul lunii DECEMBRIE – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna DECEMBRIE (Undrea) – aici.

BERBEC – Daca intr-o viata anterioara, nativii acestei zodii au actionat impunandu-se celorlalti prin forta si agresivitate si luand decizii in locul lor, lectia karmica a lui decembrie le aminteste ca si in viata prezenta s-ar putea sa nu respecte liberatatea celorlalti. Ei pot fi impulsivi si chiar agresivi, iar lectia karmica le cere sa tempereze si sa renunte la acest mod gresit de a actiona.
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – Intr-o viata anterioara, nativii Taur s-ar putea sa fi folosit comunicarea pentru a dobandi avantaje materiale sau financiare. In viata prezenta trebuie sa evite aceasta greseala karma lor cerandu-le sa invete lectia karmica a comunicarii sincere, clare si, mai ales, fara implicatii ale factorului material-financiar. Uneori au tendinta de a se repeata, plictisindu-si anturajul.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – In vieti anterioare, nativii au facut gresala de a minti destul de mult sau au evitat sa spuna adevarul. In viata prezenta acest lucru poate sa le faca greutati in intelegerea cu cei din jur, desi sunt extrem de activi mental. Lectia karmica le cere sa imbunatateasca nivelulul relational si modul de comunicare, mai ales ca astrele ii favorizeaza in acest domeniu.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – Daca intr-o viata anterioara, nativii au dus o viata in vazul lumii, extrovertita am zice, cu stari emotionale intense, aceste stari se pot manifesta si in viata prezenta, generand lipsa controlului emotional, care le afecteaza modul de comunicare. Lectia karmica a lui decembrie le reaminteste necesitatea de a nu refuza comunicarea din prea multa prudenta emotionala.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – Uneori, nativii Leu pot avea dificultati in comunicare, deoarece nu reusesc sa-si focalizeze energia mentala. Lectia karmica in decembrie cere nativilor sa invete sa fie creativi si sa puna in aplicare proiectele pe care le fac in acest domeniu, pentru ca nu este deajuns sa vorbesti despre aceste proiecte si nimeni sa nu te inteleaga, mai ales ca, practic, ele nu sunt puse in aplicare.
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – In vieti anterioare este posbil ca nativii Fecioara sa fi gresit fata de ceilalti, prin modul autoritar si exagerat de perfectionist, in care ii tratau pe cei din jurul lor. Aceasta atutudine lasa urme si in viata prezenta, iar nativii trebuie sa invete lectia karmica a tolerantei fata de oameni, pentru ca aceasta sa nu genereze o atitudine gresita fata de ei.
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – In vieti anterioare, nativii Balanta s-au exprimat in mod neglijent, fara substanta si fara credibilitate; pe scurt comunicarea era in mare suferinta. In viata prezenta, ei au nevoie de un partener/a de viata care sa-i ajute sa-si depaseasca dificultatile de comunicare, invatand lectia karmica a comunicarii pozitive, mai ales in familie.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – Daca in vieti anterioare nativii Scorpion au rezolvat totul prin metode radicale de comunicare, gresind fata de ceilalti, in viata prezenta, nativii pot fi persoane care refuza comunicarea, facand din ei persoane oarecum misterioase. Ei nu sunt misteriosi, ci doar interiorizati, iar lectia karmica le cere, pur si simplu, sa invete sa fie mai comunicativi. Atat.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – Nativii acestei zodii nu reusesc sa se faca intelesi intotdeauna, doarece mostenesc din vieti anterioare tendinta de a visa. In viata prezenta, ei trebuie sa invete lectia karmica a unei comunicari practice, evitand lucrurile abstracte, de neinteles pentru multi cei din jurul lor.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Nativii doresc in viata prezenta o buna pozitie sociala, dar acest lucru devine greu de realizat atunci cand comunicarea este inhibata de prudenta excesiva. Ei trebuie sa-si dezvolte sentimentul compentelor mentale si practice, pentru mai multa siguranta de sine. Aceasta este lectia karmica de invatat in luna decembrie.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – In mod subconstient, nativii zodiei compara ideile trecutului, cu realitatea prezenta si cu viitorul ce va veni. Ei constata ca evita sa comunice in mod liber si sa-si expuna ideile in mod deschis, evitand, de asemenea, sa comunice cu cei pe care ii considera persoane rigide din punct de vedere mental. Lectia karmica le cere sa-si revizuiasca modul de a privi oamenii si sa accepte comunicarea libera cu acestia, indiferent cum gandesc ei, caci vor avea de invatat de la fiecare cate ceva.
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – De multe ori, nativii Pesti pot fi considerati persoane neintelese, pentru ca se exprima neclar si confuz. Modul lor de comunicare poate fi destul de superficial, ingreunand relatiile cu ceilalti. Lectia karmica le cere sa invete ca inainte de vorbi trebuie sa gandim. Asta ii va ajuta sa-si imbunatateasca modul de a comunica.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®