Omul care urăşte pe cineva din cauza convingerilor sale religioase, în viaţa viitoare ar putea lua locul celui pe care l-a urât.
Serghei Nikolaevici Lazarev

LECŢIA KARMICĂ a lunii MAI 2017

Reamintim ca astrele ne transmit neincetat influentele lor, iar pe langa acestea vin si unele avertizari karmice, care se refera la greseli necorectate facute in vieti anterioare, la lectii karmice inca neinsusite. Cele mai harnice “postarite” aducatoare de astfel de avertizari sunt planetele zise retrograde (care evolueaza in mers aparent retrograd), iar “livrarea” acestor avertizari se face in fiecare luna neabatut. Acesta este modul in care putem afla ce lectie karmica trebuie sa invatam ca sa platim datoria karmica si sa nu mai repetam greselile vietilor anterioare – ceea ce ar fi ideal, nu? In aceasta luna – iunie 2017 – “postasii” sunt: Saturn-retrograd in Sagetator si Pluton-retrograd in Capricorn. Cu atat mai mult trebuie sa luam aminte la avertizarile karmice ale celor doua planete, cu cat, se stie, cand o planeta este retrograda, ea se afla mai aproape de Pamant si, in consecinta, energiile ei sunt mai intense. Prin urmare este nevoie de mai mult efort pentru integrarea acestor energii si, pana se realizeaza asta, pot sa apara dificultati. Iata pentru ce este bine sa stim dinainte ce lectii karmice trebuie insusite in luna respectiva. Caci “de-ar sti omul ce-ar pati, dinainte s-ar feri”- zice o vorba romaneasca. Ori noi putem afla asta, din cele de mai jos!
*Pentru a intregi tabloul astrologic al lunii cititi si Horoscopul lunii – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna IUNIE (Cireşar) – aici.

BERBEC – Este posibil ca intr-o viata anterioara sa va fi desconsiderat originea sociala modesta, descendenti fiind dintr-o familie saraca. Lectia karmica va cere ca, in viata prezenta, sa invatati ce inseamna respectul pentru familie. Va trebui sa dobanditi mai multa rabdare, mai multa intelegere si prudenta in modul cum va tratati familia. Invatati sa evitati conflictele si dezacordurile. Supravegheati-va impulsivitatea.
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – Intr-o viata anterioara ati gresit risipind averea de care dispuneati pentru placerile oferite de chefuri si desfrau; nici un gest umanitar, nici o grija pentru altii, iar acum trebuie platita aceasta datorie karmica. In viata prezenta trebuie sa invatati lectia karmica a lipsurilor, pentru ca veti trece prin necazuri financiare, pierderi monetare si cheltuieli neprevazute. Va trebui sa invatati chibzuiala si planificarea financiara, dar si generozitatea fata de cei aflati in suferinta.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – In viata precedenta sau in alta, nativul Gemeni a fost fluturas zburand din floare-n floare, orice ar fi fost atunci, barbat sau femeie. In viata prezenta se poate confrunta cu probleme in casnicie si trebuie sa invete lectia karmica a unei bune comunicari cu partenerul/a de viata. Uneori, problemele de mai sus s-au ivit si din pricina bunurilor comune. De aici vine o alta lectie karmica: nativul trebuie sa invete ca administrarea si beneficiile proprietatii comune, trebuie sa fie si ele comune.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – Nativii Rac sunt persoane foarte sensibile, iar aceasta este o perioada in care s-ar putea ca greselile lor din trecut sa-i bantuie, iar ei se confrunta acum cu consecintele acestora. Vor avea de invatat lectia karmica a responsabilitatii, caci fuga de raspundere a fost un mod de a-i afecta pe ceilalti in vieti anterioare. Va fi nevoie sa invete sa-si gandeasca serios deciziile si sa isi asume urmarile lor.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – Intr-o viata anterioara, nativul Leu a pricinuit pagube si necazuri semenilor sai, prin minciuna si delatiune. In viata actuala, este posibil sa plateasca aceasta cu suferinta fizica, de natura medicala, iar perioada aceasta nu le este benefica. Ei trebuie sa invete lectia karmica a generozitatii, a adevarului si a cumpatarii. Multi au invatat-o deja; dar altii, inca se lupta cu probleme de sanatate.
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – Sa pricinuiasca durere semenilor prin diferite metode, a fost una dintre greselile vietii anterioare a nativului acestei zodii si, ca urmare, va trebui sa usureze acest balast karmic in viata prezenta. Va avea de invatat lectia karmica a moderarii simtului critic exagerat si interesului excesiv fata de altii. Ar mai fi de spus ca si tendinta de a barfi poate fi o “urma” karmica ce trebuie stearsa.
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – In vieti anterioare, nativul Balanta a fost o persoana autoritara, impulsiva si intoleranta, chiar tiranica am spune, care isi desconsidera semenii. Raul facut atunci cere acum plata, prin miscarile astrale care au loc in aceasta perioada. Va fi necesar sa invete lectia karmica a tolerantei, a ingaduintei si iubirii aproapelui. In mod special, el trebuie sa faca ce n-a facut in trecut: sa-si protejeze relatia.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – Se pare ca in trecut nativul Scorpion n-a fost persoana cea mai agreabila, fiind recunoscut ca vesnic furios si razbunator, cu tendinte distructive. In aceasta perioada, in viata prezenta, avertizarea karmica se manifesta prin scaderea increderii in sine si cresterea stresului mental. Lectia karmica de invatat este cea a controlului atitudinii fata de ceilalti, sa invete sa dovedeasca intelegere fata de anturaj, sa-si tempereze spiritul de luptator innascut si nu in ultimul rand sa se cultive din punct de vedere spiritual.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – Intr-o viata anterioara se poate sa fi fost o persoana extrem de superficiala, cauzand probleme mari celor din jurul sau. Lectia karmica de invatat este aceea a revizuirii sistemului personal de valori, fie ele psihologice, materiale sau spirituale. Daca nu invata ca profunzimea in gandire este esentiala, Pluton se va juca nitel cu karma lui, facandu-i probleme la locul de munca. Asta e avertizarea.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Iritabilitatea, agitatia si nervozitatea, alaturi de extravaganta au fost tarele existentei anterioare a nativilor Capricorn, care trebuie corectate in viata prezenta. Ca atentionare karmica, miscarile retrograde din aceasta luna pot aduce influente negative asupra situatiei financiare a nativilor zodiei. Lectia karmica de invatat este aceea a schimbarii modului de a se vedea pe sine si a incerca sa-si examineze cu ochi critic personalitatea. Nu trebuie sa renunte la perioadele de solitudine si meditatie, dar trebuie sa fie mai putin taciturni si mai deschisi fata de semeni.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – In vieti anterioare, nativului i-a fost marcata existenta de un mare defect: vanitatea. I-a desconsiderat pe cei slabi care erau usor de impresionat, se inconjura doar de cei bogati care-l adulau, iar asta i-a ingreunat mult karma. In mod surprinzator, miscarile retrograde din iunie nu contin avertizari foarte drastice pentru acesti nativi, dar le reamintesc necesitatea de a revedea lectia karmica a domolirii orgoliului nemasurat, mandriei desarte, vanitatii sau trufiei. Dupa caz.
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – In viata anterioara, este posibil ca nativul Pesti sa fi fost o persoana pedanta, perfida si rece, fiind si un mincinos desavarsit, “pacate” care trebuie eradicate pentru usurarea datoriei karmice. Avertizarea karmica adusa de miscarile retrograde din iunie consta intr-o stare de disconfort si confuzie, care trebuie sa le reaminteasca de datoria de a invata lectia karmica a caldurii sufletesti, a adevarului pur si a comportamentului intelept in relatiile cu cei din jur. Lectia pare sa fie destul de grea. Mai ales asta cu intelepciunea…
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®