LECŢIA KARMICĂ a lunii MARTIE 2017

In fiecare luna primim de la astre o avertizare karmica. Ea are scopul de a ne reaminti ca in vieti anterioare am gresit cu ceva si este vremea sa corectam aceste greseli in viata actuala. Avertizarea lunii martie 2017 se refera la dragoste si la manifestarile ei in viata prezenta, in raport cu viata sentimentala din vieti anterioare. Este important sa intelegem ca nu toti nativii zodiilor au facut in trecut aceleasi greseli sau se comporta in viata prezenta conform cerintelor unei aceleasi karme. Cele de mai jos se refera la faptul ca astrele ne spun ce se poate intampla, nu neaparat ca exact asa se intampla. Este o avertizare, o tema de lucru in care unii se pot regasi, iar altii nu. Dar cei care se recunosc au buna ocazie de a medita la asta… si poate sa si faca ceva in acest sens…
*Pentru a completa tabloul astrologic al lunii martie, cititi si Horoscopul lunii MARTIE – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna MARTIE (Mărţişor) – aici.

BERBEC – Daca intr-o viata anterioara, Berbecul a perceput iubirea in mod eronat, este posibil ca in viata prezenta sa traiasca o viata sentimentala tumultuoasa. Pentru a-si plati datoria karmica, nativul Berbec va trebui sa invete lectia karmica a coordonarii actiunilor cu trairile emotionale, a asumarii responsabilitatii in dragoste, controlul impulsivitatii si, foarte important, lectia karmica a moderatiei.
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – In viata anterioara nativul Taur a avut o atitudine destul de lejera fata de ceea ce inseamna dragostea si cerintele ei, iar in viata prezenta aceasta greseala a lasat urme. Nativul va trebui sa invete o lectia karmica destul de dura, aceea care ne invata ca senzualitatea nu este o scuza pentru infidelitate, chiar daca, in general, nativul Taur este un bun familist.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – Karma nativului Gemeni este axata pe comunicare, caci in vieti anterioare a avut carente majore in acest domeniu. In viata prezenta el comunica bine, dar are de invatat, intre altele, lectia karmica referitoare la comunicarea in dragoste, care este uneori inexistenta sau superficiala, sau dimpotriva, este mult prea insistenta, devenind astfel greu de suportat, adica… cicalitoare.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – Nativul Rac aduce din vieti anterioare trairi emotionale intense, pe care in viata prezenta nu prea stie sa le controleze; mai ales in dragoste. Datoria karmica ii cere sa invete lectia karmica ce il poate ajuta sa nu mai aiba pretentia de a i se simti starile emotionale, caci el evita sa spuna direct ceea ce simte. Trebuie sa invete ca dragostea nu se traieste la nivel subtil, si nu poate avea pretentia sa i se faca declaratii de dragoste la nivel mental.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – O viata anterioara plina de privatiuni, aduc in viata prezenta sentimente si emotii, fapte si ganduri negative. El trebuie sa invete lectia karmica a echilibrului in dragoste, caci un iubit sau o iubita prea autoritar/a nu pot aduce stabilitate si durabilitate relatiei amoroase. Lectia karmica ii mai cere sa nu se situeze pe un plan superior fata de partener/a, caci asta poate fi injositor. Ghici pentru cine?
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – Are o karma relationala, existand urme ale relatiilor traite intr-o viata anterioara, iar in viata prezenta ea trebuie sa stearga dezordinea, abuzul sau lipsa de morala in dragoste. Nevoia de echilibrul karmic ii cere sa invete lectia karmica a daruirii in dragoste, sa invete sa stabileasca o legatura si o comunicare favorabile in relatia sentimentala.
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – Are o karma de blocaj emotional, deoarece in vieti anterioare a avut relatii amoroase nesatisfacatoare la acest nivel. In viata prezenta are o teama profunda sa nu fie iar ranit. Lectia sa karmica este cea a dragostei neconditionate, si ii cere sa invete sa-si depaseasca resentimentele si deceptiile din trecut, iertand. Are datoria karmica de a se lepada de indoiala si de a oferi afectiune si iubire neconditionata.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – In vieti anterioare a fost lipsit de o sexualitate normala si de acolo vine in viata prezenta sexualitatea sa exacerbata. Datoria karmica ii cere sa invete lectia karmica a temperarii sexualitatii si, pe cat este posibil, sa incerce echilibrarea karmei prin spiritualitate. Trebuie sa invete sa-si reorienteze resursele, sa-si canalizeze energiile, iar actiunile sa fie concretizate spre o implinire deplina in familii armonioase si pline de dragoste.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – Nativul Sagetator poate avea o karma relationala, caci in viata anterioara a gresit mult fata de partener/a, iar in viata prezenta va trebui sa plateasca. Datoria karmica ii cere sa invete lectia karmica ce il ajuta sa inteleaga ca rezolvarea problemelor sentimentale depinde de actiunile sale.Trebuie sa invete sa-si iubeasca partenerul/a neconditionat, fara sa-i ceara nimic in schimb, daruindu-i pur si simplu dragostea sa.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Nativul are o karma grea, o mostenire structurala rigida, care ii poate afecta comportamentul sentimental in viata prezenta. Nativul este foarte legat de libertatea personala si nu intelege ingradirile sentimentale. Deseori se indragosteste de o imagine, nu de persoana reala. Trebuie sa invete lectia karmica a rabdarii, sa invete sa-si inteleaga partenerul/a, sa invete necesitatea asumarii responsabilitatii in dragoste, sa invete sa iubeasca.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – Intr-o viata anterioara a fost educat sa-si manifeste cu retinere sentimentele si asta ii poate dauna in viata prezenta. Regulile fixe pe care le poate impune in dragoste ii incarca mai mult karma, dimpotriva, mobilitatea poate “stinge” karma. Are de invatat lectia karmica a flexibilitatii in dragoste, unde, uneori, este nevoie de unele concesii, dar nu si de compromisuri.
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – Nativul este semn dual, are o karma de separare si trebuie sa invete independenta de gandire si actiune. Dar nativul isi manifesta trairile sentimental-erotice in mod excentric, la intensitate maxima. Lectia karmica ii cere sa invete sa-si canalizeze energia in scopuri mai constructive, cum ar fi o familie, sa nu mai alerge cu orice pret dupa situatii iesite din comun, sa invete ca independenta de gandire si actiune poate fi obtinuta si intr-o relatie sentimentala normala.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®