LECŢIA KARMICĂ a lunii NOIEMBRIE 2016

Karma. Acest cuvant este foarte des pomenit, dar intelesul sau este de cele mai multe ori foarte putin cunoscut. Am mai spus, legea karmei este legea cauzei si efectului, ceea ce, simplificand, inseamna ca vom simti efectele greselilor din vieti anterioare, in viata prezenta si ca este necesar sa “platim” in vreun fel aceasta “datorie karmica” acumulata din greselile trecutului (nu trecutul apropiat, ci cel din vieti anterioare). Dar noi uitam, ca oameni suntem… si astrele au grija sa ne trimita in mod regulat avertizari karmice, prin ceea ce numim planete-retrograde, dar si prin alte elemente continute in horoscopul nostru natal. Vom gasi greseala si domeniul in care a fost savarsita, consultand nodurile lunare in zodii si case; dar planetele-retrograde sunt cele care ne ofera amanunte si clarificari asupra acestor greseli, aratandu-ne ce lectie karmica avem de invatat pentru a ne elibera de datoria karmica. De notat ca lectia karmica lunara evidentiaza sarcinile karmice ale fiecarui semn zodiacal la modul general, si nu la modul personal; pentru asta exista analiza karmica personala (click aici). Aceste lectii karmice (pentru luna noiembrie) le veti gasi mai jos.
*Pentru completarea tabloului astrologic al lunii, cititi si Horoscopul lunii OCTOMBRIE – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna OCTOMBRIE (Brumărel) – aici.

BERBEC – In viata anterioara nativul nu si-a iubit semenii, a fost egoist/a si i-a desconsiderat pe ceilalti. Este posibil ca si in viata prezenta sa repete aceeasi greseala. In prezent trebuie sa demonstreze ca si-a inteles greseala, insusindu-si lectia karmica a apropierii si intelegerii fata de cei din jurul sau si facand dovada ca ii iubeste, ajutandu-i in mod altruist.
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – In trecute vieti, nativul a fost o persoana dotata cu capacitati subtile, pe care le-a folosit in propriul beneficiu si impotriva celorlalti oameni pentru a face avere; a inselat pentru a castiga bani si va fi tentat sa repete aceste greseli. Desi capacitatile subtile au disparut, atasamentul pentru posesiuni si abilitatea de a manui banii au ramas. Lectia karmica cere nativilor sa invete sa le foloseasca in mod corect si, mai ales, in folosul semenilor.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – Ca reminiscenta din vieti anterioare, nativul comunica bine, dar are tendinta sa se joace cu mintea oamenilor, fiind un bun orator si un excelent manipulator. Lectia karmica a lunii noiembrie ii cere sa invete sa-si supravegheze conduita morala, sa inceteze a mai controla oamenii, sa-i respecte si sa-i ajute in mod altruist.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – Este posibil ca intr-o viata anterioara nativul sa-si fi folosit forta mentala in mod inconstient, facand mult rau in jurul lui. In viata prezenta, nativul beneficiaza de sansa unor capacitati subtile, tocmai pentru a putea sa-si controleze impulsurile emotionale si sa-si indrepte forta mentala spre scopuri altruiste si constructive. Acestea constituind lectia sa karmica.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – In vieti anterioare, nativul a beneficiat de o puternica forta mentala si perceptii deosebite, pe care le are si in viata prezenta, fiind posibil sa le foloseasca in mod incorect, cu consecinte periculoase. Lectia karmica ii cere sa nu intervina prin forta sa asupra celorlalti oameni si sa-si foloseasca in mod corect capacitatile, dovedind o inalta conduita morala.
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – Privind in viata anterioara a nativului, am putea vedea o mare forta bioenergetica, pe care acesta a folosit-o pe semeni, uneori impotriva vointei lor. In viata prezenta, nativul trebuie sa invete urmatoarea lectie karmica: desi vrea sa-i ajute pe oameni, sa nu mai incerce sa faca binele cu forta si sa nu se mai considere persoana speciala, care stie ce este bine sau ce este rau pentru ceilalti.
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – In viata anterioara, nativul si-a dorit si a actionat pentru ca partenerul/a sa evolueze mai repede in propria viata, fara ca acesta/a sa fie pregatit/a pentru asta. Pentru gresala asta poate plati in viata prezenta cu singuratatea. Totusi, invatand lectia karmica a sinceritatii fata de partener/a, dar mai ales, lectia care cere sa nu intervina in nici un fel (si in nici un caz prin forta) asupra acestuia/a, sub motiv ca vrea ca el/ea sa progreseze, este posibil sa nu ramana singur/a.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – Din vieti anterioare, nativul poseda forte magnetice puternice, pe care atunci le-a folosit in mod gresit, cu sau fara vointa sa. Lectia karmica a vietii prezente ii cere sa constientizeze pericolele folosirii magnetismului sau natural in mod incorect si, mai ales, sa caute sa ia decizii corecte, pentru binele sau si al celor din jurul sau.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – Nativul a beneficiat in vieti anterioare de informatii spirituale, gresind prin faptul ca le-a folost incorect sau nefolosindu-le, ori blocand celorlalti accesul la ele. Lectia karmica a lunii noiembrie cere nativului sa invete ca: primind informatii spirituale, ai datoria sa le cercetezi, sa le experimentezi si apoi sa oferi si celorlalti sansa de a a le cunoaste. Degeaba stii ceva, daca nu folosesti stiinta asta in mod corect.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Pentru a-si consolida pozitia sociala, in vieti anterioare nativul a uzat de metode ilegale si incorecte, folosind forta mentala pentru a-si elimina adversarii. Lectia karmica pentru viata prezenta este cea a gasirii unor metode corecte si eficiente, necesare nu numai devenirii proprii, ci si pentru a-i ajuta pe oameni si a perfectiona societatea si lumea din jurul tau.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – In viata anterioara nativul a beneficiat de unele capacitate oculte (de acolo se trage si originalitatea sa), pe care n-a stiut sa le foloseasca, afectand mult pe cei din jurul sau. Lectia karmica ii cere sa invete in viata prezenta cum sa stapaneasca aceste capacitati si cum sa le foloseasca in mod altruist, fara sa repete greselile trecutului.
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – Karma acestor nativi se refera la comunicarea spirituala (chiar daca nu neaparat pentru toti). Este posibil ca nativul sa aiba ca mostenire din trecut capacitatea de a primi ajutor din planurile subtile, ajutor pe care in trecut l-a refuzat. In viata prezenta, ca lectie karmica, trebuie sa invete sa colaboreze si sa amplifice comunicarea spirituala. Facand acest lucru, va fi capabil sa ofere la randu-i un ajutor spiritual eficient semenilor sai.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®