LECŢIA KARMICĂ a lunii MAI 2017

Ca in fiecare luna si in luna mai 2017 primim de la astre avertizari karmice. In aceasta luna avem mai multi semnificatori si semnalizatori karmici, si anume: Jupiter-retrograd in Balanta, Saturn-retrograd in Sagetator si Pluton-retrograd in Capricorn. Karma generata de Jupiter are legatura cu constienta si moralitatea; cea a lui Saturn poate indica o repetare a karmei, ca rezultat al lipsei de atentie la avertizarilor karmice primite in alte luni. Cu Pluton este alta poveste; el face parte din grupul Uranus-Neptun-Pluton, planete grele care aflate in miscare retrograda sunt expresia greselilor comune, facute de mase mari de oameni, de aceea este greu sa identificam la nivel individual greseala karmica personala. Totusi exista si aceasta posibilitate. Cand exista aspecte nefavorabile, mai ales cu una dintre planetele personale, poate fi vorba de o datorie karmica mai mare si mai greu de solutionat, iar lectiile karmice vor fi si ele mai dure si mai numeroase. De aceea este bine sa cunoastem aceste avertizari karmice, iar pentru luna mai a acestui an le veti gasi mai jos.
*Pentru a completa tabloul astrologic al lunii cititi si Horoscopul lunii – aici; dar si Superstiţii şi obiceiuri în luna MAI (Florar) – aici.

BERBEC – Daca in vieti sau intr-o viata anterioara nativul a avut grave probleme de moralitate, in viata prezenta, nativul Berbec trebuie sa-si revizuiasca atitudinea morala, sa practice dreptatea si corectitudinea. Va trebui sa invete lectia karmica a cunoasterii adevaratei valori a adevarului (in mod special in relatia cu partenerul/a).
*Analiza karmica individuala – comanda.

TAUR – Problema acestui nativ se leaga de spiritualitate, pe care ori a evaluat-o incorect ori, pur si simplu, a vandut-o pentru bani. Ar mai fi si ceva obsesii erotice justificate pe criteri spirituale, fapte ce i-au marit datoria karmica. Va trebui sa invete lectia karmica a unei conduite morale exemplare si a stabilirii unei scari de valori corecte.
*Analiza karmica individuala – comanda.

GEMENI – Nativii acestui semn zodiacal pot aduce din viata anterioara o karma destul de incarcata si urme vagi de violenta, care acum, in viata prezenta, poate fi doar verbala, dar tot violenta se cheama. Au datoria de a invata lectia karmica stapanirii de sine, a stingerii oricarei urme de violenta in exprimare, a dobandirii unui limbaj curat si elevat.
*Analiza karmica individuala – comanda.

RAC – In vieti anterioare este posibil sa fi avut o pozitie inalta in ierarhia sociala sau politica. Greseala sa: neintelegerea faptului ca puterea trebuie pusa in slujba oamenilor. In viata prezenta, trebuie sa invete lectia karmica a modestiei si a unei inalte conduite morale. Este o lectie dura, dar odata invatata, nativul va avea mari realizari. Si poate, o datorie karmica achitata.
*Analiza karmica individuala – comanda.

LEU – In vieti anterioare, nativul Leu si-a dezvoltat o mare capacitate de creatie, In prezent incearca sa-si exprime aceste calitati, dar este lipsit de mijloacele necesare. Lectia karmica ii cere sa invete ca pentru a realiza o opera (de orice fel), ai nevoie de talent si corectitudine; daca le ai, vor veni si mijloacele materiale.
*Analiza karmica individuala – comanda.

FECIOARA – Nativul Fecioara poate fi dependent de parera celor din jur, neavand un sistem propriu de valori, iar acest lucru il marcheaza, ca si lipsurile materiale. Are de invatat o lectie karmica foarte dura: daca in viata anterioara risipit o avere, in viata prezenta trebuie sa-si demonstreze eficienta si ca se poate descurca in viata chiar daca pleaca din start cu handicapul saraciei.
*Analiza karmica individuala – comanda.

BALANTA – Nativul poate avea unele dificultati in comunicare. Este inteligent/a, dar vorbeste despre nimicuri, pierzand din vedere lucrurile importante. Lectia karmica ii cere sa invete sa discearna lucrurile importante de fleacuri, sa-si perfectioneze modul de comunicare, sa-si prezinte ideile in mod simplu si usor de inteles.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SCORPION – In vieti anterioare a trait poate in lux si bogatie, risipind marile resurse financiare pe care le detinea. In viata prezenta trebuie sa invete lectia karmica a unei organizari eficiente pentru a se putea descurca, sa realizeze maximum de rezultate cu resurse si mijloace minime.
*Analiza karmica individuala – comanda.

SAGETATOR – Desi este o persoana inteligenta, corecta si cinstita, nativul Sagetator priveste superficial spiritualitatea. Lectia karmica de invatat priveste insusirea semnificatiilor esoterice ale ritualurilor si intelegerea profunda a spiritualitatii, ceea ce i-ar putea permite atingerea adevaratei elevari spirituale.
*Analiza karmica individuala – comanda.

CAPRICORN – Este posibil ca in vieti anterioare, nativul sa-si fi manifestat vointa in mod gresit, provocand rau foarte multor oameni, fapt din care s-a ales cu o karma incarcata, care in viata prezenta ii poate provoca o boala grea, de natura karmica. Va trebui sa invete lectia karmica a modului in care isi poate manifesta vointa si autoritatea fara sa afecteze pe nimeni, iar asta e cam greu de invatat.
*Analiza karmica individuala – comanda.

VARSATOR – Nativul este o persoana idealista si incearca sa reformeze relatiile umane, considerandu-i pe toti oamenii drept prieteni. Este predispus sa fie inselat. Lectia karmica ii cere sa invete sa-si aleaga cu mare atentie prietenii si sa aiba relatii prudente cu acestia, sa nu lase inselat de anturajul sau. E o datorie karmica.
*Analiza karmica individuala – comanda.

PESTI – In vieti anterioare, nativul Pesti poate sa fi fost posesiv, vrand sa acumuleze prea multa avere, iar in viata prezenta obtine cu mare greutate bani. Lectia karmica cere sa invete sa obtina, sa administreze si sa aprecieze corect adevarata valoare a banilor. Nici nu se pune problema acumularilor materiale.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®