Toată lumea ştie ce este o lecţie. Dar ce este lecţia karmică? O lecţie karmică este cea care conţine modalităţi de rezolvare şi îndreptare a greşelilor săvârşite de noi în vieţi anterioare. Cei care ignoră aceste lecţii karmice riscă să-şi îngreuneze karma prezentă şi să ia cu ei, în viaţa viitoare, mult mai multe probleme nerezolvate. Vom putea cunoaşte ce anume am greşit în trecut şi ce trebuie să facem în viaţa prezentă pentru a rezolva aceste greşeli – din lecţiile karmice. Există numeroase modalităţi de a afla lecţiile karmice; unele dintre acestea fiind astrologia karmică şi numerologia. Astăzi, ne vom ocupa de aceasta din urmă.

În numerologie sunt 9 numere karmice, care desemnează tot atâtea lecţii karmice; în plus există patru numere karmice speciale, şi anume:13, 14, 16 şi 19. Ele se referă la cei născuţi în zilele de 13, 14, 16 şi, respectiv, 19. Cei născuţi în celelalte date, de la 10 la 31, aceştia vor face adunarea fatidică. (De exemplu: 12 = 1+2 = 3, deci lecţia karmică 3. Sau 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1, deci lecţia karmică 1. Sau, cei născuţi pe data de 10: 10 = 1+0 = 1, deci lecţia karmică 1 s.a.m.d.). Este o operaţie cât se poate de simplă, chiar dacă poartă un nume cam sumbru (de fapt, i se spune adunare fatidică, pentru că este profetică). Aşadar, să vedem care sunt lecţiile karmice în numerologie.

Lecţia karmică 1

În mai multe vieţi anterioare aţi fost o persoană curajoasă, iar curajul îl păstraţi şi în viaţa prezentă. Dar în trecut acest curaj nu v-a folosit la nimic, deoarece aţi stat mereu în “umbra” cuiva, aşteptând de la alţii să aibă iniţiativa. Lecţia karmică din viaţa prezentă cere să învăţaţi să aveţi mai multă determinare şi mai multă iniţiativă, să fiţi o persoană mai independentă. Ignoraţi-vă frica! Nu vă lăsaţi intimidaţi de oameni cu voinţă puternică; lucraţi cu ei şi cu ceilalţi de pe poziţii de egalitate şi karma dvs. se va îmbunătăţi
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 2

În viaţa anterioară aţi dus – de bunăvoie – o viaţă singuratică, ca să nu spunem: de sihastru, iar lipsa contactelor sociale v-a dăunat foarte mult şi i-a nemulţumit pe cei din jurul dvs. În viaţa prezentă aveţi de învăţat lecţia karmică a sociabilităţii; va trebui să învăţaţi să faceţi faţă diverselor situaţii, să relaţionaţi mai bine cu ceilalţi. Învăţaţi să fiţi mai diplomaţi, căci lucrul în echipă, în colaborare sau cooperare, vă va transforma viaţa în bine: veţi deveni sociabili şi intuitivi, pe scurt: o persoană de succes!
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 3

În vieţi anterioare aţi fost o persoană extrem de critică, făcând zile grele celorlalţi, iar această tendinţă o păstraţi şi în viaţa prezentă. Acum, în acesta viaţă, va trebui să învăţaţi lecţia karmică a pozitivităţii. Aveţi standarde înalte, dar nu încercaţi să le impuneţi tuturor. Este posibil să vă confruntaţi cu diverse obstacole, dar dacă rămâneţi pozitivi îi veţi inspira pe cei din jur. Optimismul moderat va ajuta mult.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 4

Dacă în viaţa anterioară aţi fost o persoană incapabilă să-şi hotărască singură soarta, lăsând altora grija această, în viaţa prezentă trebuie să învăţaţi o lecţie karmică destul de dificilă: va trebui să învăţaţi să vă bazaţi pe forţa dvs. interioară, să căpătaţi încredere în forţa Eu-lui dvs. Singuri trebuie să decideţi care este scopul şi planul vieţii dvs. Singuri trebuie să vă gândiţi la semnificaţia lucrurilor, evenimentelor, vieţii şi, în funcţie de propria decizie, să faceţi planuri. Veţi avea astfel o viaţă fericită şi o karmă mai uşoară.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 5

Într-o viaţă anterioară aţi fost o persoană care urăşte schimbarea, ataşată de tradiţii şi de trecut. Această tendinţă conservatoare a pricinuit necazuri şi nemulţumire pentru cei din jurul dvs. În viaţa prezentă trebuie să învăţaţi lecţia karmică a schimbării şi transformării. Vi se cere să învăţaţi să vă confruntaţi cu noi circumstanţe, vi se cere să aveţi credinţă. Îmbrăţişaţi schimbarea şi învingeţi-vă teama de nou; lărgiţi-vă orizontul şi viaţa, profitaţi de experienţă şi aventură şi astfel veţi progresa, iar karma negativă se va şterge!
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 6

În trecut aţi avut mari probleme în plan relaţional, iar lecţia dvs. karmică se referă la schimbarea modului de a relaţiona cu ceilalţi, în special cu partenerul/a de viaţă şi prietenii. Dacă în viaţa prezentă vă simţiţi izolaţi, singuri, aceasta este karma. Va trebui să învăţaţi să vă manifestaţi emoţiile, să vă împărtăşiţi sentimentele. Nu ezitaţi să relaţionaţi, arătaţi-le oamenilor adevărata dvs. personalitate, fiţi sinceri şi oamenii vă vor iubi. Apoi, veţi învăţa valoarea dăruirii şi sacrificiului, care este calea adevăratei prietenii şi iubiri!
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 7

În viaţa anterioară aţi fost o persoană foarte talentată într-un domeniu sau altul, dar o persoană care nu şi-a valorificat talentul; nu l-aţi cunoscut sau n-aţi vrut să-l dezvoltaţi. În viaţa prezentă sunteţi, de asemenea, o persoană foarte talentată. Lecţia karmică va cere să descoperiţi acest talent şi să învăţaţi cum să-l folosiţi, iar pentru a vă dezvolta pe deplin abilităţile, trebuie să fiţi propriul dvs. critic. Nu va fi uşor, căci veţi fi testaţi în domeniul respectiv, dar, în cele din urmă, acest talent vă va aduce bucurie şi strălucire!
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 8

În vieţi precedente aţi fost ceea ce numim o persoană risipitoare. Această tendinţă o păstraţi şi în viaţa prezentă. Lecţia karmică va cere mult; trebuie să învăţaţi să fiţi precauţi, să exercitaţi prudenţă în mânuirea finanţelor, să practicaţi eficienţa în alcătuirea bugetului personal şi economia la orice achiziţii sau cumpărături inutile. Învăţând acestea, veţi putea deveni buni oameni de afaceri şi veţi atrage bunăstarea financiară. Trebuie doar să învăţaţi să vă cunoaşteţi limitele…
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 9

În trecutul îndepărtat, este posibil să fi fost o persoană cu foarte multă autoritate, dar lipsită de sentimente şi înţelegere faţă de ceilalţi. În viaţa prezentă aveţi de învăţat lecţia karmică a compasiunii, toleranţei şi înţelegerii. Vor fi momente în care va trebui să sacrificaţi dorinţele proprii în vederea atingerii unui scop mai mare. Va trebui să vă lărgiţi orizontul, să priviţi lucrurile în ansamblul lor, pe scară mai largă, iar dacă veţi face asta veţi avea potenţialul de a vă influenţa atât propriul destin, cât şi pe al altora. Oamenii au nevoie de dvs.!
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 13

În vieţi anterioare fiind persoane extrem de impulsive, cei născuţi pe 13 trebuie să înveţe în viaţa prezentă lecţia karmică a deciziilor îndelung gândite, luate cu înţelepciune şi pe cea a perseverentei. Chiar dacă vă veţi simţi frustrati şi exasperaţi că munca dvs. nu pare a duce la succesul dorit, totuşi, acesta nu este departe. Nu renunţaţi, chiar dacă aţi obosit; perseverenţa vă va fi răsplătită.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 14

Într-o viaţă trecută este posibil ca dvs., cei născuţi pe 14, să fi abuzat de o poziţie de putere sau de control asupra celorlalţi şi acum plătiţi preţul. În viaţa prezentă este posibil să aveţi probleme în a vă controla propria viaţă. Circumstanţe neaşteptate şi schimbări dincolo de controlul dvs. vă pot face să vă predaţi în faţa vieţii. Lecţia karmică vă poate ajuta, dacă veţi învăţa să vă concentraţi pe modestie şi pe conştientizarea emoţională. Rămâneţi la cârma vieţii dvs. chiar dacă sunteţi ispitiţi să renunţaţi. Veţi avea suişuri şi coborâşuri, dar dacă aveţi un scop clar în minte, totul se va mişca în direcţia cea bună.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 16

În viaţa anterioară, dvs., cei născuţi pe 16, este posibil să fi permis Ego-ului şi vanităţii dvs. să rănească pe ceilalţi. În viaţa prezentă aveţi planuri mari, dar când vreţi să le împliniţi, luaţi decizii auto-distructive. Aceasta karmă este greu de depăşit, dar nu imposibil (unii spun că sunt necesare mai multe cicluri de renaştere). Cu toate acestea, dacă veţi învăţa lecţia karmică a umilinţei, chiar şi o singură viaţă ajunge ca să reduceţi datoria karmică, mai ales dacă, pe lângă umilinţă, veţi mai învăţa că puterea trebuie împărtăşită. Misiunea dvs. este să învăţaţi puterea iubirii şi a acceptării celorlalţi, conştientizând că toţi suntem egali.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Lecţia karmică 19

Într-o viaţă anterioară, dvs. cei născuţi pe data de 19, aţi deţinut un post important, o poziţie de putere, multă putere pe care aţi folosit-o pentru a vă îmbogăţi şi a avansa dvs., negândindu-vă să-i ajutaţi pe ceilalţi. În viaţa prezentă, dacă veţi fi independenţi şi încăpăţânaţi, refuzând să daţi sau să primiţi ajutor, veţi pierde mult. Aveţi datoria (faţă de dvs. şi faţă de ceilalţi) de a învăţa o lecţie karmică simplă: să învăţaţi cum să vă puneţi în slujba celorlalţi şi, de asemenea, să acceptaţi sprijinul acestora. Omul nu este o insulă, nu trăieşte singur; lecţia karmică cere să învăţaţi să stabiliţi legături profunde cu ceilalţi, să înţelegeţi că a-i ignora nu este o fericire. Vă veţi confrunta cu emoţii şi frământări interioare, iar cheia acestor tulburări este încrederea, încrederea în ceilalţi.
*Analiza karmica individuala – comanda.

Redacția ElyStar®