Daca cititi revista noastra, inseamna ca sunteti familiarizati cu stiintele metafizice, cu diverse grafice astrologice sau cu altele asemenea. Ei bine, numerologia este unul dintre aceste sisteme practice, ea fiind o straveche stiinta constand in analiza numerica a vietii individului. Numerologia este usor de aplicat si va pune la indemana instrumentele necesare pentru a va putea cunoaste personalitatea si edifica viitorul, cu conditia ca sistemul sa fie corect aplicat si interpretat.
Prima Carte care foloseste numeroase simboluri numerice este Biblia – daca ar fi sa amintim celebra cifra 666 sau altele mai putin cunoscute: “cei 24 de batrani” (Apoc.4:10), “cele 7 biserici” (Apoc.1:11), “7 trambite” (Apoc.8:2) si multe, multe altele. Simbolurile numerice au fost folosite de chinezi, egipteni, caldeeni, de greci si romani si fiecare dintre acestia au creat propriile sisteme numerologice, unele folosite si astazi. Misticismul iudeu a lasat lumii stravechiul sistem numit Cabala, care releveaza adevaruri spirituale prin folosirea numerelor, a literelor si a sunetelor. In epoca moderna cel mai puternic impact il are numerologia pitagoreica, sistem numit astfel dupa matematicianul si filosoful grec Pitagora.

Numeroase lucrari despre numerologie lasa publicului impresia ca acest sistem poate fi aplicat si descifrat de catre oricine si aici intervine hiatusul intre adevarurile relevate de sistemul numerologic si interpretarile neprofesioniste ale acestuia.
Pentru o cunoastere aprofundata a adevarului vibratiei numerelor, in primii ani ai secolului al XX-lea au fost puse in ecuatie simbolismul traditional al cifrelor cu alfabetul, ceea ce a imbunatatit spectrul interpretarii numerelor personale.
Sa vedem acum, care sunt secretele numerelor? Vom incepe prin a va spune ca fiecare cifra dintre cele 9 are o anumita semnificatie, cifra 0 nefiind luata in calcul in sistemul numerologic actual. Pentru determinarea cifrei cautate se foloseste procedeul numit “adunare fatidica” numit astfel intru cat se procedeaza la adunarea tuturor numerelor pana cand ramane unul singur. In acest mod – prin adunarea fatidica a numerelor datei de nastere se poate afla cifra destinului (Ex. 12.04.1970=1+2+4+1+9+7=24=2+4=6). Sigur, aceasta cifra poate fi identica la o multime de persoane; ceea ce va va personaliza si intari cifra destinului vor fi alte cateva instrumente folosite in numerologie. Printre acestea vor fi: numerograma datei de nastere, cifra zilei de nastere (care se obtine tot prin adunarea fatidica) si cifrele zilei de nastere (de la 1 la 31), care, si ele influenteaza cifra destinului, intarind sau negand unele aspecte pozitive sau negative, dupa caz.
Spuneam mai sus de punerea in ecuatie a simbolurilor cifrice cu alfabetul. Ei bine, corelatia dintre ele fiind si ea simpla, ne putem obtine “cifra vocalelor” si “cifra consoanelor” continute in numele nostru, cifre care vor intari semnificatia cifrei destinului. Acestea doua va vor da “cifra numelui” Dvs. Orice numar de la 1 la 9 care lipseste din numele Dvs. reprezinta o calitate care va lipseste, care trebuie cunoscuta si cultivata, in cazul in care acest numar nu apare in alt stadiu al cercetarii numerologice efectuata de Dvs. sau pentru Dvs. de un specialist numerolog. Si fiindca am ajuns in acest stadiu, este momentul sa va spunem ca, daca este simplu sa va aflati cifra destinului, dupa exemplul de mai sus, mai trebuie sa cunoasteti semnificatiile cifrei destinului, iar prin calcule succesive, folosind cifra numelui, numerograma zilei de nastere si alte cateva repere, despre care nu s-a vorbit, abia atunci vom putea sa aflam mai multe despre noi si despre predestinarile noastre. Este bine de tinut minte: numerologia este capabila sa va arate sansele si evenimentele cu care – probabil – va veti confrunta in viata, dar, ea nu va poate ghici viitorul.
Atunci de ce sa consultam un numerolog? Cunoasterea si intelegerea propriului destin, implinirea personalitatii si accesul mai lin catre succes in viata – ar fi unul dintre raspunsuri – si nu cel mai putin important. Cunoasterea de sine – deziderat permanent pentru oamenii de caracter prob – a fost dintotdeauna, scopul si motivatia pentru care incercam sa aflam toate astea.
Nimic nu e intamplator! Totul are o motivatie. Cu cat cunoastem mai bine motivul pentru care ni se intampla unul sau altul dintre evenimentele vietii, cu atat vom fi mai pregatiti sa-i facem fata si sa-i dam o turnura favorabila noua.
Deci, programati-va la numerolog!
… Si nu e o gluma!

REDACTIA