Numerele sunt naturale si tot ce este in natura este in stransa conexiune, chiar daca noi nu ne dam seama de asta (si se pare ca nu prea ne dam seama, de vreme ce distrugem mediul natural, uneori cu buna stiinta). Intorcandu-ne la numere si legatura lor cu tot ce este natural, vom vedea ca exista o corespondenta intre numere si… flori. Mai mult, exista o corelare intre cele doua si simbolul numeric al zilei noastre de nastere. Din aceasta imbinare apare cu pregnanta identificarea intre caracterul numarului, calitatile florilor si trasaturile caracterologice ale individului, in functie de numarul zilei in care a venit pe lume, obtinut dupa adunarea numerologica, zisa fatidica, a cifrelor numarului zilei de nastere a acestuia. Pentru a sti floarea corespunzatoare cifrei, procedati in felul urmator: de exemplu, daca v-ati nascut in data de 27, adunati 2+7= 9; floarea lui 9 este Trandafirul; daca v-ati nascut pe data de 30=3+0=3, iar floarea lui 3 este Papucul-Doamnei sau pe 31= 3+1=4 – Albastreaua s.a.m.d.

Cifra 1 – FLOAREA-SOARELUI
Daca v-ati nascut in datele de 1, 10, 19, 28, va reprezinta cifra 1 si Floarea-Soarelui. Calitatile pe care le luati de la cifra 1 sunt: abilitatea de a conduce, initiativa, originalitatea si hotararea; de la Floarea-Soarelui luati nevoia de stralucire si o anumita continuitate in urmarirea scopurilor dvs., asa cum floarea respectiva urmareste mersul Soarelui. Sunteti o persoana dinamica, expansiva si placuta, cu un magnetism cuceritor, care poate deveni uneori tiranica cu altii. Intre defecte pot fi enumerate: impulsivitatea si imprudenta, severitatea si lipsa de sinceritate. In dragoste sunteti o persoana dominatoare, dar lasati-va calauziti de instinct, care nu va inseala niciodata. Aveti experiente numeroase in amor si va plac persoanele mai slabe ca dvs., pe care le puteti domina cu blandete.
• Trasatura dvs. definitorie: generozitatea.

Cifra 2 – BUJORUL
Daca v-ati nascut in datele de 2, 11, 20, 29, va reprezinta cifra 2 si Bujorul. Calitatile pe care le luati de la cifra 2 sunt: cooperare, diplomatie, prietenie, dragoste, bunatate; iar Bujorul, rosu ca focul, care semnifica sangele fierbinte si dorinta dvs. de dragoste, va da elanul sufletesc. Sunteti o persoana destul de timida, dar extrem de perseverenta si foarte loiala, preocupata de asigurarea unui trai confortabil. Ar mai fi de lucrat putin la modul de comunicare; poate din timiditate, aveti tendinta de a-i nesocoti pe ceilalti; aveti si o doza de incapatanare. N-ar strica sa incercati mai mult curaj si flexibilitate. In dragoste sunteti pasionati si posesivi, romantici si plini de tandrete, caci pentru dvs. viata nu poate fi conceputa decat in doi.
• Trasatura definitorie: pasiunea arzatoare.

Cifra 3 – PAPUCUL-DOAMNEI
Daca v-ati nascut in datele de 3, 12, 21, 30, va reprezinta cifra 3 si Papucul-Doamnei. Calitatile pe care le luati de la cifra 3 sunt: exteriorizare, creativitate, veselie, ras; de la Papucul-Doamnei, care face parte din familia orhideelor, aveti exuberanta si timiditate, agitatie si veselie; nu lipseste un usor aer de delicatete si fragilitate, usor exotice. Va macina o nestinsa curiozitate, cautati mereu lucruri noi; pretuiti neasemuit de mult libertatea dvs. si nu admiteti ca ea sa va fie ingradita. Ca orice om, aveti si defecte, uneori sunteti superficiali, cam imprastiati si va asumati riscuri inutile. In dragoste nu sunteti dintre cei mai fideli parteneri, caci va incita mult noutatea; nu va implicati total de teama ca va pierdeti independenta, dar sunteti parteneri extrem de placuti.
• Trasatura definitorie: instabilitatea.

Cifra 4 – ALBASTREAUA
Daca v-ati nascut in datele de 4, 13, 22, 31, va reprezinta cifra 4 si Albastreaua. Calitatile pe care le luati de la cifra 4 sunt: spiritul practic, autodisciplina, stabilitatea, munca; Albastreaua va da consecventa in sentimente si in atasamentul pentru alte persoane, dar si firea profunda si sensibila. Sunteti persoane fidele, toti stiu asta, iar aceasta calitate poate fi legata de nevoia dvs. de stabilitate. Va place ordinea si munciti ca in viata dvs., poate si a altora, sa existe organizare. Veti duce o viata armonioasa. Ca tot omul, aveti si defecte: va trebuie mai mult tact si mai multa intelegere pentru ceilalti. In dragoste, loialitatea dvs. este netarmurita. Sunteti persoana cea mai credincioasa si lipsita de gelozie, dar pana sa gasiti persoana care sa merite toate astea, veti mai avea ceva tristeti.
• Trasatura definitorie: fidelitatea.

Cifra 5 – IRISUL
Daca v-ati nascut in datele de 5, 14, 23, va reprezinta cifra 5 si Irisul. Calitatile pe care le luati de la cifra 5 sunt: comunicare, libertate, multilateralitate, adaptabilitate; Irisul, care este o floare mare si foarte deschisa, va da sociabilitate si o fire lipsita de mistere fata de ceilalti. Sunteti persoane simpatice, inteligente si sociabile; va adaptati bine la medii, locuri si persoane noi, aveti o fire agreabila. Va manifestati in mod negativ, daca vi se incalca libertatea mult iubita si va iesiti din fire mult prea usor; aveti nevoie de mai multa retinere si clarviziune. In dragoste veti fi ca un magnet pentru sexul opus; veselia, umorul si felul dvs. de a fi cuceritor va face multe victime; dar pentru dvs. conteaza doar ca celaltalt sa intretina o conversatie elevata si sa va satisfaca placerea pentru jocul seductiei.
• Trasatura definitorie: dinamismul.

Cifra 6 – MACUL
Daca v-ati nascut in datele de 6, 15, 24, va reprezinta cifra 6 si Macul. Calitatile pe care le luati de la cifra 6 sunt: armonie, creativitate si aplecare spre viata de familie; Macul, floare rosie de vara, va da o senzualitate calda si aplecare spre reverie. Aveti o intuitie fara gres, uneori anticipati unele situatii atat de bine, incat s-ar crede ca puteti face profetii. Dispuneti de o buna psihologie, care face ca nimeni sa nu aiba secrete pentru dvs. Sunteti sensibili, rafinati si va cufundati in reverii adanci. Exista si niste defecte: lipsa de organizare este unul dintre acestea; de asemenea, intampinati dificultati in confruntarea cu viata de zi cu zi. Exista pericolul exceselor. In dragoste sunteti romantici, visati la Fat-Frumos sau la Ileana-Cosanzeaza care poate veni candva, sau poate ca va schimbati dvs.
• Trasatura definitorie: senzualitatea.

Cifra 7 – ORHIDEEA
Daca v-ati nascut in datele de 7, 16, 25, va reprezinta cifra 7 si Orhideea. Calitatile pe care le luati de la cifra 7 sunt: individualitatea, intuitia, perfectiunea, contemplarea; de la Orhidee veti lua aspectul distinct, aristocratic, de eteric si fragil, de frumusete concreta si detasare. Sunteti gata oricand sa-i ajutati pe ceilalti in mod cu totul dezinteresat; acest lucru va poate provoca frustrari si tristeti, daca onestitatea altora nu este deplina. Sunteti marcati de o tristete cotidiana, care trebuie combatuta prin miscare, excursii, calatorii; feriti-va de melancolie. In dragoste sunteti persoane extrem de fidele, dar si foarte pretentioase; sunteti concesivi, ceea ce asigura armonia cuplului. Pentru perechea dvs. sunteti o binecuvantare.
• Trasatura definitorie: intransigenta sentimentala.

Cifra 8 – MARGARETA
Daca v-ati nascut in datele de 8, 17, 28, va reprezinta cifra 8 si Margareta. Calitatile pe care le luati de la cifra 8 sunt: independenta, ambitie, organizare; Margareta va confera candoare si inocenta, timiditate si puritate. Sunteti persoane prudente si incercati sa prevedeti din timp diversele situatii care pot aparea. Foarte sensibili si susceptibili, puteti fi raniti usor si pentru ca aveti o usoara rezerva in raport cu ceilalti. Sunteti persoane modeste. Uneori sunteti prea suspiciosi cu toata lumea. In dragoste cautati numai reciprocitatea, caci sunteti o fiinta tandra si veti cauta o persoana care sa va completeze; veti avea parte de ea si veti fi recunoscatori stelei dvs. norocoase.
• Trasatura definitorie: fragilitatea.

Cifra 9 – TRANDAFIRUL
Daca v-ati nascut in datele de 9, 18, 27, va reprezinta cifra 9 si Trandafirul. Calitatile pe care le luati de la cifra 9 sunt: compasiune, idealism, romantism, spectaculozitate; Trandafirul, simbolul pasiunii, va da frumusetea si farmecul, dar si inclinarea spre mai multe iubiri. Sunteti temperamentali, pasionali si impulsivi. Sunteti curajosi, capabili de mari sacrificii si de a indura mari privatiuni, avand un simt moral dezvoltat, care deranjeaza pe unii. Va puneti intreaga energie in indeplinirea unor idealuri care nu sunt intotdeauna axate si pe relatia stabila. In dragoste sunteti persoana debordand de pasiune clocotitoare; va place sa faceti dragoste, va daruiti fara retineti si asteptati acelasi lucru de la perechea dvs. Dar, vai, nu sunteti loiali prea mult unei singure persoane si riscati mult…
• Trasatura definitorie: pasiunea.

REDACTIA