1. Cei nascuti in data de 1 sunt persoane cu veleitati si calitati de sef, avand un excelent spirit de organizare si coordonare. Au vocatie de pionieri si exploratori de noi taramuri si idei. Sunt un nesecat izvor de astfel de idei noi, pe care le pun imediat in practica si totusi ei renunta repede, lasand pe altii sa le continue opera. In dragoste sunt capabili de pasiuni neinfranate; sunt intransigenti, absoluti si excesiv de gelosi.

2. Cei nascuti in data de 2 sunt persoane sensibile si imaginative. Vor avea o stralucita reusita profesionala pentru ca sunt constanti si binevoitori. Pot fi sfatuitori pretiosi si un sprijin de valoare; prietenii pot conta pe ei. Au o memorie proverbiala. In dragoste sunt romantici, sensibili si adora rafinamentul.

3. Cei nascuti in data de 3 sunt agreabili, joviali si optimisti. Au simtul comertului foarte dezvoltat, au aptitudini scriitoricesti si oratorice. Le place libertatea; au nevoie de spatiu vital si de caldura umana. Sunt usor superficiali si destul de risipitori. In dragoste sunt exigenti, dar foarte afectuosi, ei fiind si extrem de atragatori.

4. Cei nascuti in data de 4 sunt persoane reticente, iubitoare de munca si obisnuite cu ea ; rigurozitatea le este recunoscuta, atat in profesie cat si in familie. Manifesta o raceala aparenta, care este insa un vulcan fierbinte, bine ascuns. In dragoste sunt parteneri fideli, care-si iubesc „jumatatea” daca aceasta se dovedeste a fi ceea ce au cautat.

5. Cei nascuti in data de 5 sunt persoane destul de meticuloase, dar sensibile si pline de gingasie. Au o fire nestatornica, schimbatoare. Sunt voiosi si adaptabili, dar predispusi exceselor de toate felurile. Tot ce iese din obisnuit le stimuleaza curiozitatea. In dragoste sunt plini de pasiune, afectuosi si generosi.

6. Cei nascuti in data de 6 sunt fermecatori, atragatori, magnetici, destul de rezervati, chiar timizi. Au instinctul cooperarii, sunt loiali si pot face sacrificii pentru a-si apara semenii. Manifesta o mare apetenta pentru opere de binefacere. In dragoste sunt poeti ai iubirii, care traiesc intens orice sentiment nobil.

7. Cei nascuti in data de 7 sunt in general persoane introvertite, iubitoare de mister si ocultism. Au spirit de observatie si intuitie. Sunt preocupati de sfera spirituala. Ceea ce pierd in caldura umana, castiga in inteligenta. Sunt pasionali, dar egocentristi. Pot considera dragostea ca pe o necesitate periculoasa ; si totusi iubesc cu pasiune.

8. Cei nascuti in data de 8 sunt persoane inteligente, cu spirit deductiv, autodidact-erudite, cerebrale si au o inteligenta rationala. Sunt plini de contradictii, fiind razbunatori si fara mila cu oponentii. Erotismul lor este mare, pasiunea stand la baza relatiei de dragoste. Sunt persoane atragatoare, chiar magnetice, care fac multe cuceriri.

9. Cei nascuti in data de 9 sunt dotati pentru sfera spirituala, ideatica si pentru abstractii ; adora imprevizibilul, aventura, improvizatia. Sunt prieteni ideali, mereu gata sa ajute sau sa faca o placere cuiva. Sunt extrem de seducatori, in dragoste fiind activi si imaginativi. Au nevoie de afectiune, familia fiind „cercul” lor preferat.

10. Cei nascuti in data de 10 sunt niste cuceritori ; au ambitia de a cuceri cele mai avantajoase pozitii sociale si cele mai atragatoare si folositoare persoane. Deseori devin mari personalitati de succes. Sunt ardenti in dragoste, fac usor cuceriri, dar tot atat de usor le parasesc.

11. Cei nascuti in data de 11 sunt persoane pline de talent, idealiste, inteligente si posedand darul diplomatiei. Sunt foarte individualisti si-si cauta partenerii de viata care sa le apartina trup si suflet. Nu intotdeauna gasesc pentru ca uita sa caute si putin spirit practic, necesar romantismului lor idealist.

12. Cei nascuti in data de 12 sunt persoane exuberante, volubile si sociabile. Sunt infocati, energici, vesnic in miscare si, de aceea, uneori, instabili. Sunt iubitori de libertate; desi isi doresc o legatura stabila, acest lucru este greu de realizat datorita preocuparilor lor, extrem de variate si datorita firii lor nestatornice.

13. Cei nascuti in data de 13 sunt persoane calme si lucide. De asemenea, sunt prudenti, metodici si organizati. Este posibil sa-si schimbe des profesia, pana isi gasesc ceea ce le convine. Sunt intuitivi si de o mare discretie. Pentru ei, viata de familie se desfasoara dupa reguli precise; devotamentul pentru familie fiind total. Pasiunea nu este punctul lor cel mai tare, dar nu accepta viata fara dragoste.

14. Cei nascuti in data de 14 sunt persoane inteligente, intuitive, dar cam fataliste. De asta nu-si fac mari probleme de viata, manifestand multa independenta si o oarecare nepasare. Se simt ocrotiti de astri. Comunicativi, fermecatori, cuceririle sunt numeroase. In dragoste ei trebuie sa aiba ultimul cuvant.

15. Cei nascuti in data de 15 sunt plini de intelepciune, au „condei” adica talent la scris si sunt buni vorbitori de limbi straine. Sunt colectionari pasionati. Persoane timide, interiorizate, de multe ori risca sa fie raniti in sentimentele lor. In dragoste sunt senzuali, romantici si tandri, dar, uneori, sunt neintelesi de persoana iubita. In planul artistic sunt niste „senzitivi incorigibili”.

16. Cei nascuti in data de 16 dispun de facultati artistice si divinatorii ; sunt fini psihologi si profund interesati de stiintele oculte. Nativii pot fi visatori si superstitiosi. In dragoste isi doresc tandrete si stima, fiind profund legati de copii si familie, unde trebuie sa domneasca afectiunea si intelegerea. Sunt dotati cu un profund simt al abnegatiei si datoriei.

17. Cei nascuti in data de 17 au abilitati de afaceristi, comercianti si finantisti, iubind banul, fara sa i se inrobeasca. Pot avea si preocupari spirituale, ei avand capacitati multiple. Sunt obsedati de dorinta de a detine controlul si autoritatea suprema. Tot astfel, sunt plini de pasiune ardenta; cuceririle nu sunt putine si toate se consuma la cote maxime de intensitate.

18. Cei nascuti in data de 18 sunt independenti, plini de idealuri, dar au si simtul afacerilor. In profesie sunt imperativi si neinduratori, tin „cu dintii” de propriile convingeri. Pot deveni oameni politici de succes. In dragoste sunt senzuali, cu un erotism puternic ; nu sunt persoanele cele mai fidele, dar pentru ei familia este demna de respect si se ingrijesc de ea foarte serios.

19. Cei nascuti in data de 19 sunt persoane inteligente si iubitoare de libertate. Nu se lasa niciodata descurajati, au un inalt simt al dreptatii si generozitatii. Au multa imaginatie si multe abilitati. Sunt orgoliosi, nestatornici si se simt superiori. Sunt stapani pe sentimentele si emotiile lor. Cand iubesc, o fac cu pasiune si daruire, fiind capabili de orice sacrificiu pentru persoana iubita si familie.

20. Cei nascuti in data de 20 sunt persoane pline de sinceritate si loialitate ; li se pot da fara grija functii de incredere. Sunt timizi si retrasi, in acelasi timp fiind foarte demni, rafinati, politicosi. Iubesc natura si florile. Sunt buni colaboratori si prieteni devotati. Idealul lor este armonia si frumusetea. Se implinesc in dragoste, pe care n-o concep fara daruirea totala din partea ambelor parti.

21. Cei nascuti in data de 21 sunt volubili si expansivi, nu pot sta prea mult intr-un loc fara sa se plictiseasca. Foarte adaptabili, se muleaza perfect pe situatii si persoane. Foarte dinamici, se ocupa de mai multe lucruri odata. Sunt excelenti convivi, exuberanti si foarte apreciati pentru vivacitatea lor stralucitoare. Sunt atragatori si cam nestatornici. Nu exceleaza in fidelitate ; se va „aseza” la casa lui doar cand vor gasi persoana dispusa sa-i ia asa cum sunt.

22. Cei nascuti in data de 22 au o maretie stralucitoare. Tot ceea ce intreprind este facut la cotele cele mai inalte : pozitie sociala, profesie, casatorie. Toate ambitiile sale sunt puse in slujba indeplinirii aspiratiilor sale de marire, bogatie si succes. Desi nu sunt foarte pasionali, cand iubesc sunt foarte posesivi, mai ales daca persoana iubita are aceleasi aspiratii ca si ei.

23. Cei nascuti in data de 23 sunt persoane iubitoare de libertate si aventura. Trec prin viata destul de nepasatori, serviti de trasaturi de caracter pozitive, care le permit sa surmonteze orice dificultate. Sunt rapizi, ingeniosi si comunicativi, ceea ce le usureaza viata. Au unele tendinte de dependenta. In dragoste sunt sensibili si tandri ; isi doresc o familie stabila si armonioasa.

24. Cei nascuti in data de 24 sunt persoane gentile, educate, dedicate si prietenoase. Inclinati spre lenevie, ei nu pregeta totusi sa sara in ajutorul celor care-i solicita. Sunt dotati pentru binefacere si caritate. Se simt impliniti in sanul familiei, careia i se dedica tandri, plini de romantism si spirit ocrotitor. Sunt divinizati de familie.

25. Cei nascuti in data de 25 sunt persoane ordonate, austere, studioase, cu certe inclinatii catre cercetarea stiintifica. Sunt intuitivi. Au un caracter interiorizat si egocentrist. Sub o crusta de raceala si superioritate, ascund un ocean de pasiune si sensibilitate. Datorita spiritului critic isi gasesc greu perechea, care va trebui sa le descopere adevarata fata si sa-i invaluie in tandrete.

26. Cei nascuti in data de 26 sunt mari finantisti si afaceristi ambitiosi. Plini de dorinta de a reusi in viata, sunt perseverenti si foarte muncitori. Cu multa rabdare isi ating intotdeauna scopurile. Sunt persoane foarte geloase. Dragostea lor este arzatoare, puternica si de durata. Ofera totul persoanei iubite, dar cer neconditionat acelasi lucru din partea sa.

27. Cei nascuti in data de 27 sunt plini de talente, inteligenta si de dorinta de a voiaja. Aceasta ultima trasatura, cat si comunicabilitatea lor, sunt cele care le faciliteaza afaceri de succes si/sau intreprinderi banoase. Isi doresc mereu mai mult si mai multe. Au mereu in minte portretul ideal al persoanei iubite, dar, vai, acesta se schimba mereu. In dragoste este sensibil si romantic.

28. Cei nascuti in data de 28 sunt prin definitie – initiatori. Sunt puternici, impulsivi si incapatanati. Orice nou proiect este o noua provocare pentru ei ; nu intotdeauna insa il vor duce la sfarsit. Ei il pornesc pe drumul cel bun si lasa pe altii sa desavarseasca ce au inceput ei. Iubesc mult, cu daruire, dar sunt greu de fixat pentru ca sunt mereu in miscare, in cautarea a ceva nou.

29. Cei nascuti in data de 29 sunt persoane care iubesc originalitatea, vizeaza scopuri precise, interesante, atingandu-le prin mijloace elevate. Se ocupa de dezvoltarea spiritualitatii lor si tot ceea ce intreprind se sprijina pe idei profund novatoare. Sunt labili si impresionabili. In dragoste au nevoie de foarte multa tandrete; la randul lor sunt persoane foarte atragatoare si care ofera multa iubire.

30. Cei nascuti in data de 30 sunt persoane dotate cu mult simt estetic, iubitoare de frumos si de armonie. Au o fire optimista, sunt altruisti si sunt foarte convingatori. Capabili de efort, tind sa minimalizeze greutatile vietii. Manifesta o oarecare indaratnicie. In dragoste sunt dedicati persoanei iubite si ofera mult, dar nu intotdeauna primesc la fel.

31. Cei nascuti in data de 31 sunt persoane dotate cu simt practic si o mare indemanare. Invata foarte usor si avanseaza in cariera rapid. Au idei originale si totusi sunt conservatorisi traditionalisti. Valorile lor sunt munca si familia. Nu sunt foarte expansivi in dragoste, dar iubesc profund si sunt fideli persoanei iubite. Indragesc mult copiii.

R.B. & L.D.