Portret psihoastrologic

Cunoscuta cantareata – Andra, s-a nascut la 23 august 1986, in Campia Turzii, iar numele sau real a fost Alexandra Irina Mihai, iar prin casatorie a primit numele de… Maruta. Dar noi o cunoastem acum sub numele de scena – Andra. Nativa are o personalitate distincta, caci astrele au predestinat-o sa fie ceea ce in astrologie se numeste “o personalitate de cuspida”. Asta inseamna ca s-a nascut la hotarul dintre doua semne, respectiv Leu-Fecioara, ceea permite nativei sa primeasca influente de la ambele zodii. Nativa este predestinată sa aiba o fire deosebit de analitică ce cântăreşte toate posibilele soluţii ale unei probleme şi care se opreşte la cele mai practice şi mai realiste dintre acestea. Ea are o personalitate ferma, curajoasa, dar sensibila; poseda reafinament artistic si atractie pentru arta. Are culoarea in aura dubla : albastru-bej, un coieficient bioenergetic de 9, 5 – asemanator cu cel al reginei Noor a Iordaniei, Lisa Halaby., toate aceste caracteristici energetice formand un tandem extrem de benefic. Astfel, inca de la varsta de 7 ani incepe sa participe la concursuri muzicale pentru copii si continua sa faca asta, in paralel cu studiile liceale si, mai tarziu, cu cele universitare, caci nativa a absolvit Facultatea de Psihologie Muzicala din Universitatea Spiru Haret. Mercur in Taur a fost cel care i-a conferit privilegiul aprecierii pentru arta si muzica, iar Venus in casa X i-a predestinat iubirea pentru cariera sa, pentru faima si reputatie, dar si dorinta de a munci din greu pentru a le dobandi; tot Venus este responsabila cu alegerea unei profesii artistice. Cuvintele-cheie ale zodiei sale, sunt: ordine, claritate, puritate. Aceasta din urmă, dublată de francheţe impresionează la ea, dacă nu la prima vedere, căci de multe ori apare ca fiind mai retrasă, în mod sigur atunci când o cunoşti mai bine. Este predestinată să ajungă la onoruri prin merite proprii. Inteligentă şi ingenioasă, ţine la sentimentele ei cu încăpăţânare. Trăsătură negativă transformată de Andra în calitate, căci de la debut, cariera sa a avut o curbă ascendentă. Dacă ne gândim numai la titlurile obtinute de ea: „Cea mai bună solistă” în 2002, „Cea mai bună voce feminină- MTV România” 2003, numeroase Discuri de Aur, locul I la Mamaia, Locul II la Cerbul de Aur 2005, observăm că predestinările se împlinesc repede.
Sensibilă, modestă şi rezervată, este foarte hotărâtă în tot ce face. Îi sunt predestinate multe călătorii pe care le-a început cu Scoţia, la „MTV World Music Awards” in 2003, continuandu-le de atunci in mod frecvent, ea fiind cunoscuta si apreciata nu numai in tara, ci si in strainatate. Astrele i-au predestinat nativei sa-si cladeasca prin forte proprii cariera si prin merite personale, folosindu-si cu pricepere talentul. Albumul sau de debut, intitulat simplu ANDRA, a fost urmat de alte 11, ale caror single-uri au constituit slagare, bucurandu-se de un succes rasunator. Ar mai fi predestinarile lui Venus in trigon cu Pluton, care ii confera creativitate si ingeniozitate, dar si o dragoste puternica pentru familie si copii. Asa se face ca nativa s-a casatorit in 2008 cu un cunoscut prezentator tv – Catalin Maruta, impreuna cu care are doi copii frumosi si sanatosi. Adica exact ce i s-a predestinat.

In zodiacul celtic este Cedru. Ce aflăm? Că este o persoană adaptabilă, cu o stare fizică foarte bună (deşi, se pare că în copilăria mică a trecut prin nişte pericole), deloc timidă, plină de încredere în sine şi foarte decisă. Ca defect – dacă vreţi – este foarte nerăbdătoare. Are multe talente (asta e o predestinare, nu o constatare „post-factum”), este plină de optimism si capabilă să ia decizii rapide.
In zodiacul mayaş este Jad, predestinată să aibă succes în viaţa privată şi în carieră (ce era de demonstrat!), cu condiţia de a profita de ocaziile apărute şi de a acţiona cu diplomaţie. Femeia-Jad se îmbracă decent şi „la modă” dar fără extravaganţă. Va fi o bună mamă de familie, spune predestinarea si…acest lucru s-a implinit.
In numerologie, prin reducerea fatidică a datei sale de naştere, obţinem cifra de destin 1. Cei cu acest număr de destin au o personalitate puternică. Nativa va avea o viaţă sentimentală implinita, deoarece când iubeşte o face cu pasiune; iubeşte copiii. Calitatile necesare pentru asumarea destinului cu numarul 1, sunt: vointa, increderea, curajul si perseverenta, iar nativa le-a dovedit din plin.
In Tarot, arcana majora V-Marele Preot este cartea care o reprezinta. Marele Preot simbolizeaza cautarea continuturilor profunde si ne arata calea spre etica si virtute, reprezentand virtutile nativei, izvorand din valorile morale fundamentale.
Mult talent, bune predestinări!

Schita karmica

Daca intr-o viata anterioara, nativa nu si-a manifestat personalitatea, deoarece ii era frica, dar si din comoditate, in viata prezenta ea trebuie sa invete sa-si asume responsabilitati. Realizarea misiunii sale karmice consta in insusirea unor lectii karmice, de viata am spune, si anume: trebuie sa invete sa ia decizii, sa-si mentina consecvent hotararile si sa-si asume toate consecintele. Astfel va reusi stingerea datoriei karmice. Dar nativa reuseste toate aceste lucruri si – oricum – este pe drumul cel bun.

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com