Portret psihoastrologic

Cunoscutul realizator al emisiunii „Codul lui Oreste”, se numeste , de fapt, Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu si s-a nascut la 14 iulie 1975 in Bucuresti. Nativul este nascut in zodia Rac, plasata sub dominatia Lunii, fiind semn de Apa, Cardinal, cu energie (-) Feminina. Guvernatorul sau, Luna, prezinta o importanta primordiala datorita multiplelor influente pe care le determina ; ea guverneaza impulsurile naturale, regleaza viata sentimentala, confera o mare sensibilitate, predispune la facultati artistice si divinatorii, favorizeaza caracterul intuitiv. Datorita acestor caracteristici, nativul a absolvit Facultatea de Regie-Film, dobandind un master in Regie, Film si Televiziune. Cuvantul-cheie al semnului Cardinal-Rac este actiune ; in virtutea acestuia, nativul se regaseste in presa de la o varsta tanara, mai precis din 1995, in calitate de jurnalist, editorialist, redactor si redactor-sef de presa scrisa, coordonator de site-uri, intre care : cel de ezoterism si, mai nou, un blog personal (click aici). A prezentat, alaturi de Mircea Badea, o emisiune tv, apoi la Antena 2 a moderat „Codul lui Oreste”, mutat apoi la postul B1 TV .
A facut toate acestea sub bunele auspicii pe care i le-au dat astrele; conjunctia Soare-Saturn il face serios, metodic si practic; Mercur in Rac i-a dat o minte sensibila, intuitiva si imaginativa, o buna memorie vizuala si receptivitate la emotiile altora. Sextilul Mercur-Venus ii confera o trasatura fericita: vede partea plina a paharului, este agreabil, optimist si sociabil. Ii place sa vorbeasca si vorbeste frumos, ii place sa scrie si a dovedit ca stie sa o faca; este posibil sa-i placa literatura de fictiune. Astrele i-au mai dat inteligenta si reflexe vii, rapide, l-au facut iubitor de schimburi de idei cu prietenii si cu strainii.

Pe scurt este o natura deschisa, care iese in intampinarea celorlalti. Jupiter in Berbec spune despre el ca are idei etice si filozofice exteriorizate, incredere in sine si initiativa. Saturn vine sa completeze acest tablou, aducandu-i simtul organizatoric, perseverenta si rabdarea; Venus ii confera simt critic, diplomatie in mediul apropiat si afinitate pentru persoanele din mediul profesional. Este o persoana care isi accepta responsabilitatile, si-a format o familie, casatorindu-se si avand un copil, pe mica Sabina. Defectele pe care le-ar fi putut avea in urma opozitiei Jupiter-Uranus: placerea bataliilor verbale, ideile indraznete in scopul de a-si soca interlocutorii, toate acestea au fost transformate de nativ in calitati, cu care anima mult-gustata sa emisiune „Codul lui Oreste”, caci Racul este un semn psihic, de aceea, cand Soarele este acolo, nativul are inclinatie spre ocultism si experiente psihice.

Am putea spune ca si aura sa este una mistica, dar nu este asa. Este una simpla, aceasta nefacand parte dintr-o triada cromatica deosebita. Predomina culoarea galben spre alb, dar nu este dubla, deoarece galbenul are ca reprezentare peste 98 % din aura – e un galben extrem de deschis. Spectaculos insa, este coeficientul bioenergetic de 10,7 (foarte rar) aratand o memorie intuitiva, frumos structurata.
In zodiacul chinezesc, s-a nascut in Anul Pisicii de Lemn, unde elementul Lemn ii confera: generozitate, altruism, dinamism, credibilitate, capacitate de convingere, simt moral, intelegere pentru ceilalti; este o fire linistita, discreta si interiorizata, impenetrabila in ceea ce priveste adevaratele sale sentimente pentru o persoana sau o situatie. Nativul are darul vorbirii si este agreat pentru inteligenta, rafinamentul si bunul gust de care da dovada in toate ocaziile. In zodiacul vechii Indii este in decanul trei, cel al Broastei testoase, care nu iese din carapace decat cu mare prudenta, dar cand se ataseaza de cineva ramane pentru totdeauna loiala; locul central in existenta sa il ocupa familia si prietenii. In zodiacul arboricol este Brad, frumos si auster, retras si… enigmatic ; poate de aceea iubeste atat de mult ocultismul.

Schita karmica

Intr-o existenta trecuta, nativul…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com