Portret parapsihologic

Pe numele sau intreg, Emanuel-Mihai Gâdea, cunoscutul realizator tv s-a nascut la 10 ianuarie 1977, in zodia Capricorn. Apartenenta la elementul Pamant isi are confirmarea in stransa legatura de suflet pe care nativul o poarta casei visurilor copilariei sale, casa din Lisa, „cel mai frumos sat de la poalele muntilor Fagaras”, dupa cum spune el. Ca semn Cardinal, nativul arata ca este profund dedicat efectelor acestuia, care se pot rezuma in doua cuvinte: actiune si initiativa. Culoarea aurei este una galben deschis, iar coeficientul bioenergetic are valori cuprinse intre 9,7 si 9.9. Mercur in Capricorn i-a predestinat studii serioase si adaptabilitate, spirit descurcaret in viata si idei, pe care stie sa le ofere. Nativul este licentiat in Teologie, doctorand in istorie si o Bursa in comunicatii, Newbold-Marea Britanie. Marte in Capricorn arata ca isi canalizeaza forta si ambitia in planul social, unde isi pune in valoare tenacitatea, autocontrolul, responsabilitatea, capacitatea executiva, spiritul de organizare si forta de a lua decizii hotarate, care l-au facut sa fie astazi directorul postului de televiziune Antena 2, pe care il conduce asa cum predestina trigonul Luna-Marte: franc, onest, plin de vigoare si de ambitie; foarte istet in munca si plin de putere, este un pic dur cu el insusi, dar inainte de toate, cu cei care stau mai slab cu capacitatea de actiune. Astrele ii prezic o cariera de exceptie, pe care o incepe ca realizator de programe la Realitatea TV, trecand apoi la Antena 1 si, il regasim ca moderator al emisiunii de cert succes, Sinteza Zilei de la Antena 3, pe care o realizeaza datorita abilitatii date de trigonul Luna-Mercur de a vorbi usor si a avea o minte ascutita, o memorie buna, inteligenta si imaginatie, fiind intr-o continua expansiune.

Luna spune ca va avea multi prieteni, pe care si-i face usor si ca-si va folosi relatiile pentru atingerea succesului profesional. Daca numai atat am lua in considerare, putem spune ca nativul este daruit de astre si, mai ales, ca-si urmeaza drumul in viata cu succes, insotit de o multime de calitati. Dar nativul are si defecte: cuadratura Mercur-Pluton ii confera placerea contradictiilor si argumentarea animata si zgomotoasa. Nativului ii place sa comenteze frecvent, este provocator si cauta confruntarile verbale cu lumanarea. Si ce face Mihai Gâdea cu aceste defecte ? Le transforma in calitati pe care le aplica in emisiunile sale. Este clar ca-si foloseste „defectele” intr-un mod cat se poate de benefic. Saturn il face pe nativ riguros, sever; viata profesionala este cea mai importanta, iar el fiind serios, metodic si perseverent, are toate calitatile necesare pentru a-si atinge obiectivele, pas cu pas. Nativul s-a casatorit de tanar cu Agatha Kundri, (care, ne spune el, este romanca, iar numele ei este de origine norvegiana); cu Saturn in Leu, el are insa vointa, rezistenta, tenacitate in momentele de criza afectiva, dar si austeritate pasionala, tradusa prin lipsa exteriorizarii; de altfel, nativul a marturisit ca nu doreste sa-si expuna familia in plan public si, cu toate acestea, a acceptat un interviu, insotit de o sedinta foto, impreuna cu mica sa comoara (fetita lui) – Maisha Karina, cu care a cucerit inimile celor din redactie, dar si ale numerosilor citititori. Dar, atat ! El este sociabil si extrem de diplomat, nu amesteca viata personala cu cea profesionala si, am spune, bine face. Astrele mai spun despre el ca va mai avea si alti copii, ca va fi o persoana longeviva, care spre senectute se va retrage intr-o viata linistita, alaturi de familie.

Alte predestinari gasim in zodiacul chinezesc; nativul este nascut in anul Dragonului de Foc, o zodie foarte puternica, aducatoare de putere, inteligenta si noroc – este semnul cel mai prosper din zodiacul chinezesc. Are o multime de calitati si putine defecte; dar o sa subliniem o anumita calitate, regasita si in horoscopul sau de mai sus: isi impune exigentele celorlalti, asa cum si le impune si siesi, fara a face nicio concesie in aceasta directie. In zodiacul arboricol este Brad; bun analist, Bradul reuseste adesea sa epuizeze fortele adverse prin increderea sa de nezdruncinat in justetea drumului ales in viata. In zodiacul Indiei este Lotus; fermecator, avantajat in plan sentimental si in cariera sa. Da dovada de multa demnitate in orice situatie si este loial prietenilor si persoanei iubite. Putina numerologie: nativul este nascut in ziua de 10, este condus de numarul 1, de Soare si de Saturn, care tinde sa amplifice radiatia solara: persoanele conduse de numarul 1 vor fi primii in toate, au un ego cald si bine dezvoltat, o orientare pozitiva si profund umana fata de viata.

Schita karmica

In existentele anterioare, nativul a manifestat un interes…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com