Cunoscutul realizator de emisiuni de televiziune Moise Guran, s-a nascut la 8 iulie 1974, in Drobeta Turnu-Severin, cu Soarele in zodia Rac. Este guvernat de astrul noptii, Luna, care la momentul nasterii sale era in Varsator, ceea ce il predestineaza pe nativ sa fie inteligent, sociabil, lucid, modern, original si inventiv. Soarele in Rac il face calm, dur, linistit, delicat, sensibil, o persoana care se bucura de viata comunitatii. Cu aceste calitati intra la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, apoi urmeaza cursurile Scolii BBC pentru televiziune. Soarele in casa X ii asigura succesul in profesiune, iar Neptun in casa III ii confera multa imaginatie si mari idealuri. Astfel, il vom regasi, pe rand, reporter la Tineretul Liber in 1994, reporter special la Evenimentul Zilei 1994-1997, redactor la Academia Catavencu 1997-1998, redactor economic la “Informatia Bucurestiului” 1998-1999, iar din 1999 reporter si corespondent economic la postul tv Antena-1. Venus in Gemeni ii aduce darul vorbirii si o exprimare fericita, calitati oratorice si rafinament, iar Saturn in casa X il face serios, metodic si perseverent. Pentru el viata profesionala este pe primul loc, vrea succes si are toate calitatile pentru a-si atinge scopurile, surmontand etapele treptat. Astfel, incepand din 2005 realizeaza emisiunea de succes BizBazar la Antena-3, pana la 1 octombrie 2010, cand trece la TVR unde realizeaza emisiunea “Ora de business” la TVR-2. Este un realizator tv iubit de publicul sau, care il urmeaza la noul post; de altfel, Moise Guran, avand casa X in Rac iubeste contactul cu publicul, iar profesiunea sa il aduce in contact cu multi oameni; publicul il iubeste si il apreciaza. Cu casa VII in Berbec, face repede un mariaj iar in urma acestuia cei doi au un copil. Se mai poate spune despre el ca un bun aspect planetar, Mercur conjunct cu Saturn ii confera o inteligenta profunda; este serios, ordonat si prudent, cu un puternic spirit organizatoric, un om care va reusi mereu caci este rabdator si niciodata iritat.

Sansele sale de reusita certa sunt asigurate de Soarele in trigon cu Jupiter, un aspect bun care il face sa aiba mari ambitii sociale, sa respecte justitia si legea; tolerant, optimist si binevoitor, are imaginatia si intuitia lunara completata de independenta si originalitatea lui Uranus, care ii sunt date de aspectul favorabil al Lunii in trigon cu Uranus. Si Soarele conjunct cu Saturn arata ca ii place sa lucreze singur, in liniste, meticulos, serios, ordonat si rabdator, avand capacitatea de a munci indelung la lucruri grele, cu bune rezultate. Sa mai spunem ca Luna in trigon cu Mercur ii confera buna decizie si buna memorie, inteligenta si imaginatie, facandu-l o persoana care evolueaza constant. Adaugati la toate astea o aura puternica ( culoarea albastra ) si un coeficient bioenergetic de 10,1.
Cu casa V in Varsator, nu agreeaza rutina si banalitatea. Este un romantic, plin de fantezie si imaginatie; un prieten pe care poti conta. Viitorul preconizat de casa IV in Capricorn si de casa VIII in Taur, arata o batranete fericita; dupa o viata de munca, nativul se va retrage in liniste intr-un refugiu calm, in contemplare, prins in mici ocupatii placute, in mijlocul naturii. Un viitor idilic, dar indestulat; pentru ca de-a lungul vietii a fost modest, la batranete isi va administra bunurile dobandite cu intelepciune.
In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Tigrului de Lemn; acest element – Lemnul – ii confera nativului generozitate, dinamism, credibilitate si capacitate de convingere si idealul de a fi recunoscut ca om de succes, ceea ce si este. Tigrul este o persoana energica si dinamica, curajoasa si tenace, care uraste orice fel de constrangere. Este iubit, dar in acelasi timp inspira teama, respect si admiratie. Este o persoana optimista si are si noroc. In zodiacul celtic este Brad falnic, enigmatic, bun analist si foarte inteligent.
Nativul Moise Guran s-a nascut sub auspicii bune, fiind inzestrat cu tot ce trebuie pentru o lunga si fructuoasa cariera, un trai familial linistit, o viata lunga si o batranete fericita. Cum este inca tanar este de asteptat ca inteligenta si imaginatia nativului Moise Guran sa ne ofere inca multe surprize placute.

Schita karmica

In viata anterioara nativul a dezvoltat o mare capacitate…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com