Portret parapsihologic

Datele psihometrice ale persoanei nascute la data de 10 Iunie 1970, ne arata o aura bine echilibrata – verde sidefat.
In spectrul aurei se observa si culoarea galbena, dar aceasta nu reprezinta decat 1%, ceea ce nu indica o aura dubla. Daca am fi avut 10%, altfel ar fi fost caracterizarea psihometrica.
Asadar, verdele sidefat 99% , este culoarea tipica persoanelor realiste si foarte pricepute in evaluarea unor situatii deosebite. Consecventa, este punctul cel mai tare, iar indulgenta fata de caracterele negative, punctul cel mai slab. Doar dupa varsta de 39 de ani se poate creea un scut energetic protector, asta si datorita coeficientul bioenergetic de 10,2.
In general, cei cu aura verde sidefat si cu un coeficient bioenergetic de 10,2 se descurca bine in viata, indiferent de arealul profesional sau social.
Numarul energetic al zilei, ne invata ca nu exista nimic permanent cu exceptia schimbarii, in cazul de fata, acestea fiind pozitive. Structura psihometrica a nativului nu sufera modificari permanente pe destin, lasand loc pentru actiuni, mereu surprinzatoare si de bun augur.

Dupa data sa de nastere, Loredana Groza este nascuta in zodia Gemeni, semn dual de la care nativa a luat, se pare, toate partile pozitive.
Vesela, simpatica si intuitiva, are predispozitie spre comunicare si, mai ales, spre schimbare: nimic nu este la ea mai stabil decat… schimbarea ! Loredana ilustreaza perfect aceasta predestinare: amintiti-va cate chipuri, cate fatete ale personalitatii sale ne-a aratat in nenumaratele video-clipuri care ilustreaza melodiile pe care le canta. De la “Buna seara, iubito”, la “Modigliani” – cantareata de bar, la “Zig-zaga” si multe, multe altele. Nativii Gemeni sunt predestinati unei vieti artistice si Loredana nu face exceptie: a facut muzica, film, actorie si cine-stie ce ii rezerva dorinta ei de a-si perfectiona necontenit prestatia.

Nativa Gemeni are un dinamism debordant, ea trece de la un rol la altul, mereu in miscare, mereu schimbatoare. Sau schimbata… Este ajutata si de imaginatia ei bogata si de discursul ei argumentat si convingator. Aparent, duce o viata agitata, dar asta n-o impiedica sa faca fata cu succes obligatiilor sale familiale, fara a-si neglija nici aptitudinile legate de studiu, profesie si societate. Curiozitatea – trasatura caracteristica Gemenilor – a purtat-o peste Ocean si nu numai. Intr-adevar, multa agitatie benefica in viata Loredanei, care este o optimista, cum declara chiar ea intr-un interviu: “Cred foarte mult in conceptele pozitive. Orice mesaj negativ il ignor”. Minunata conceptie de viata ! Altfel n-ar fi putut atinge culmile succesului asa cum a facut-o ea.

Daca este indrazneata si capabila sa-si indeplineasca toate proiectele, are si unele probleme cauzate de hiper-emotivitate (pe care si-o infrange cu brio in spectacol), o oarecare stare de neliniste care o poate face uneori sa devina prea insistenta, dar toate ii sunt iertate pentru ca are suflet bun si generos si cei din jurul sau ii recunosc asta. Vor trebui sa-i recunoasca si diplomatia: ca nativ Gemeni ea isi rezolva situatiile delicate aproape intotdeauna cu tact si finete, nedorind sa le dea amploare niciodata. Cifra ei – 1 – semnifica singularitatea, iar Loredana face si aici dovada ca e o adevarata nativa Gemeni pentru ca este recunoscuta ca personalitate singulara in piesajul cantecului romanesc, e unica! In horoscopul
celtic-druidic este Carpen, caracterizata de mult bun gust; cauta tandrete si intelegere la partener; este foarte constiincioasa in profesiune.
Iata o nativa Gemeni care-si ilustreaza perfect zodia !

Schita karmica

Intr-o viata anterioara nativa a…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com