CALIN Constantin Anton POPESCU – TARICEANU
Portret parapsihologic

Nascut la 14 ianuarie 1952, nativul are ca semn zodiacal Capricornul, guvernat de inteleptul Saturn. Este semn Cardinal, cu spirit intreprinzator si caracter introvertit. Elementul sau este Pamantul, care ii confera stabilitate, iar energia sa are semnul (-) Feminin, cu un coeficient bioenergetic de 9,4. Aura sa este dubla, avand predominant rosu 65%, culoarea energiei, puterii si a fortei creatoare, care indica pasiune, minte si vointa puternice; iar secundar are culoarea verde 35%, care reflecta o persoana puternica si de incredere, cu mintea ascutita, pe care te poti baza. Nativul se dovedeste a fi un veritabil Capricorn, el dispunand de atu-uri importante: organizare, disciplina si tenacitate, care au contribuit din plin la desavarsirea studiilor sale superioare, iar mai tarziu la scrierea a circa 37 de lucrari si articole de specialitate. In tema sa natala, nativul are pe Saturn in Balanta, ceea ce ii confera un caracter echilibrat si rational, un intelect just si seriozitate. De altfel, acestea sunt atributele care constituie baza carierei sale de politician si, in acelasi timp, de om de afaceri; caci trebuie sa spunem ca nativul are si o prestigioasa cariera profesionala. Nativul are Mijlocul Cerului in Capricorn, ceea ce denota ambitie, organizare si responsabilitati in politica si guvernare; ori, se stie, nativul a detinut si detine posturi importante in aceste domenii, daca ar fi sa amintim doar pe cel de prim-ministru al guvernului Romaniei. Soarele in casa X arata ca nativul se simte bine in pozitii de conducere influente, caci este pozitiv în convingerile sale asupra necesitatii muncii pe care o presteaza; harnicia si pasiunea pentru munca il fac respectat, respect ce se poate transforma intr-un prestigiu greu de egalat. Nativul face parte dintr-o generatie care il are pe Pluton in zodia Leu, o generatie plina de vointa, putere si creativitate; iar aceste calitati il recomanda ca pe un excelent conducator, pentru ca peste tot este nevoie de o minte si o fire atat de sistematica, perseverenta si constiincioasa ca a sa. Intr-o oarecare masura si aceste calitati este posibil sa fi contribuit la recenta sa numire ca presedinte al Senatului Romaniei. Acest summum de calitati si caracteristici poate creiona un excelent portret de viitor candidat la Presedintia Romaniei. Dar, ca orice om, nativul poate avea si defecte, iar acestea ar putea fi: o doza de incapatanare, dar si un pic de zgarcenie, pe care bătrânul Saturn le daruieste celor nascuti in Capricorn, zodie pe care o patroneaza. Sa mai spunem ca nativii zodiei sunt predispusi la accidente pe sistem osos, iar dl.Tariceanu, parca vrand sa implineasca predestinarea a avut deja un accident de motocicleta.

Alte sisteme divinatorii. In zodiacul chinezesc este Pisica, avand o fire discreta si interiorizata; Pisica este agreata pentru inteligenta, rafinamentul si bunul gust de care da dovada in toate ocaziile. Detesta vulgaritatea, caci considera ca orice situatie se poate aranja intr-un mod elegant si echilibrat pentru ambele parti. E foarte adevarat insa ca Pisica poate fi alunecoasa si duplicitara; de multe ori este acuzata (uneori, pe nedrept) de oportunism si snobism. Dar, asa e Pisica! Si inca ceva: Pisica este cel mai norocos semn din zodiacul chinezesc! Este locul sa spunem ca, intr-adevar, nativul a beneficiat de norocul Pisicii cel putin o data, in noiembrie 2008, cand a obtinut mandatul de deputat, dupa mari emotii, in urma redistribuirii nationale a voturilor.
Horoscopul celtic-druidic ii pune pe nativii din 14 ianuarie sub semnul Ulmului, care simbolizează nobletea; acesti nativi sunt persoane fermecatoare carora le place sa conduca si sa ia decizii pentru altii, iar dl. Tariceanu a aratat in mai toate situatiile ca stie sa faca asta foarte bine. Sa mai spunem ca apartenenta la semnul Ulmului ii confera nativului simţul umorului.
Numerologia arata ca cifrele sale sunt 1 şi 5, care il predestineaza astfel: cifra 1 – pentru noi orizonturi şi posturi de conducere (iar predestinarile, dupa cum vedem, se implinesc); iar cifra 5, il predestineaza pentru prosperitate (iar el este prosper!), dar si pentru… casatorii (si aici nativul a dovedit ca-si urmeaza predestinarile, caci nu este la prima casatorie, ci la cea de a patra!).

Schita karmica

Intr-o viata anterioara, nativul a…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com