Florin Busuioc – portret psihoastrologic

Putini sunt romanii care, intrebati fiind “cine este Busu?”, sa nu stie ca acesta este prezentatorul emisiunii Vremea de pe postul PRO TV. Dar el este cunoscut nu numai de cei din tara, ci si de cei de peste hotare; strainatatea il cunoaste foarte bine si il recompenseaza pentru meritele sale, dupa cum vom vedea.
Nascut la 19 mai 1962, in Hunedoara, Florin Busuioc – pe numele sau adevarat, a primit o porecla ce a devenit curand renume. De fapt, Busu vine de la prescurtarea numelui sau de familie – Busuioc. Si cum aceasta porecla seamana mult cu un nume de alint, vom folosi acest nume pentru a-l desemna pe actorul de teatru si film, realizator al emisiunii Vremea la PRO TV – Florin Busuioc.
Dupa data nasterii sale, Busu este nativ Taur, ceea ce inseamna o personalitate puternica si un inalt simt de independenta. Zodia Taur este plasata sub dominatia planetei Venus, care confera nativului amabilitate, un suflet caritabil si un caracter conciliant; in plus, el este partizanul non-violentei, dar are capacitatea de a lupta si este entuziast. Aceste repere sunt confirmate si de coeficientul sau bioenergetic de 9,8 la care adaugam si culoarea aurei : albastru deschis (pozitiv). Semn de Pamant, el subliniaza aspectele telurice ale planetei Venus, fiind cel care reprezinta partea neclintita a naturii omenesti. De altfel, Taurul este semn Fix, cel mai putin flexibil dintre semnele de Pamant, dar caruia, guvernatorul sau – Venus – ii imprima cultul armoniei si frumosului. Este plin de energie (-) Feminina, prin excelenta dotata pentru arta si cheltuita, in general, pentru acest scop. Este si cazul nativului Busu, care este actor de teatru si film, cu multe roluri la activul sau in aceste domenii; ca prezentator al Vremii la Pro TV, el foloseste toate aceste calitati cu care a fost dotat la nastere, adaugandu-le mereu valente noi, datorita intuitiei si inteligentei scenice pe care i le-au conferit astrele. Sunt cateva aspecte speciale in tema sa natala, care ilustreaza ca a fost nascut sa fie ceea ce este. Astfel, Venus in Gemeni il arata ca fiind bun vorbitor si, din nou, iubitor de arta. Pe de alta parte, Saturn in Varsator spune ca va fi serios si metodic in munca, lucru dovedit mereu de emisiunile sale; de asemenea, Saturn in casa VI predestineaza continuitatea in munca. Daca nativul a inceput activitatea ca actor, el a diversificat paleta activitatilor sale, facand film (cu o filmografie solida) si, iata, acum il regasim ca om de televiziune. Conjunctura Venus-Marte vine sa sublinieze calitatile sale artistice, facandu-l agreabil, optimist, sociabil si (iar!) iubitor de arta si de tot ce este frumos. Trigonul Jupiter-Neptun arata ca este generos, altruist si cu multa imaginatie; din nou se subliniaza dragostea pentru arta. Prezentatorul rubricii Vremea din cadrul Stirilor Pro TV, a fost recunoscut de strainatate prin acordarea titlului de Cel mai bun prezentator meteo al anului 2011 din Europa, premiu acordat de Societatea Europeana de Meteorologie, Zurich-Elvetia. Este recunoscut astfel ca profesionist desavarsit si una dintre cele mai indragite vedete Pro TV. Nativul este casatorit si are trei copii.

Daca privim si alte sisteme previzionale, il gasim in Zodiacul Chinezesc ca fiind nascut in Anul Tigrului de Apa, ca personalitate energica, dinamica, curajoasa si tenace, care inspira respect si admiratie. In zodiacul celtic este Castan, care ascunde o fire emotiva si sensibila, care are nevoie de multa intelegere. In numerologie este condus de numarul 1 (dupa numarul zilei sale de nastere 19; 19=1+9=10; 10=1+0= 1) si de Soare. Bune predestinari: multa energie, ambitii mari si dorinta de independenta. In Tarot, a 19-a carte a Arcanei Majore este… Soarele. Este arcana cea mai favorabila si simbolizeaza cunoasterea, vitalitatea si norocul. Iata auspiciile favorabile sub care s-a nascut vedeta Pro TV, Florin Busuioc, cel zis Busu.

Schita karmica

In vietile anterioade, nativul si-a construit o viata utopica si revolutionara si a dezvoltat o anumita forma de excentricitate si originalitate; asta arata Nodul Lunar Nord situat in zodia Leu. Lectia karmica pe care trebuie sa o invete in aceasta viata se refera la a-si pune ordine in modul de a rationa si de a nu fi prea autoritar. Este de remarcat ca nativul aduce din vieti anterioare dragostea pentru libertate si independenta, care insa, in viata prezenta, trebuie folosite cu chibzuinta. Datoria karmica a nativului poate fi stinsa prin dezvoltarea laturii sale creative, prin ajutorul dat de el celorlalti, pentru ca acestia sa poata sa depaseasca dificultatile vietii. Probabil ca nativul va pasi senin in viata viitoare, caci a facut multe lucruri bune in vederea stingerii datoriei sale karmice; asta, fie si daca ne gandim numai la cat de bine si-a lucrat latura creativa. Dar el face in continuare lucruri bune…

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com