Cel mai de succes antrenor din lume

Celebru in intreaga lume, antrenorul de gimnastica OCTAVIAN Ioan Atanase BELLU, s-a nascut la 17 februarie 1951, in zodia Varsator. Pentru fiecare reprezentant al acestei zodii, conteaza foarte mult libertatea sa (si implicit a altora) atat fizica, cat mai ales spirituala si nu suporta constrangerile absurd ; aceasta nu inseamna ca nu-si asuma responsabilitati ; iar despre nativul Octavian Bellu putem spune ca, de-a lungul timpului, si-a asumat multe si grele responsabilitati… Este semn de Aer (suplete si imaginatie), semn Fix, (ceea ce inseamna stabilitate si explica de ce, cu toate ofertele pe care le-a avut, nu si-a parasit tara) dominat de Saturn si Uranus, in co-guvernare ; primul l-a dotat cu o inteligenta vie, supla si prompta, cel de al doilea cu o personalitate foarte marcanta. Saturn i-a dat rezistenta si simtul datoriei, facandu-l un muncitor neobosit, gata sa se sacrifice pentru reusita proiectelor sale, Uranus i-a dat originalitatea si atractia pentru neprevazut.
Forta psihica vine dintr-un puternic coeficient bioenergetic de 10,3 (extrem de mare). Aura tripla (culoarea) : albastru – verde – portocaliu (realism, daruire si spiritualitate).
Toate aceste caracteristici astrale (si nu numai), ca si calitatea muncii depuse, i-au permis ca, indata dupa absolvirea Institutului de Educatie Fizica si Sport (IEFS) in 1974, sa devina profesor de educatie fizica, apoi antrenor la Clubul Sportiv “Petrolul” Ploiesti, iar mai tarziu, incepand din anul 1981, a coordonat activitatea lotului olimpic de gimnastica feminina, timp de 24 de ani, pana in anul 2005. Intreaga sa cariera se bazeaza pe calitatile conferite de Saturn in Balanta : spirit deschis, recunoscut pentru seriozitate si morala, respectabil si constiincios ; astfel a intrat Cartea Recordurilor drept “Cel mai de succes antrenor din lume”. Avand Soarele si pe Jupiter in casa X, astrele i-au destinat reusita profesionala certa ; cat a fost antrenor federal al lotului olimpic a obtinut, nu mai putin decat 279 medalii de aur, argint si bronz, olimpice, mondiale si europene. Saturn in casa a V-a ne spune ca nativul Octavian Bellu iubeste metoda, este calculat si concentrat, este serios in toate ; in general nu este foarte atras de distractie, are putini amici, dar acestia au sentimente profunde si sincere.

Aceasta seriozitate a “atras” cele 5 titluri mondiale, 2 titluri olimpice si numeroase titluri individuale. Jupiter in Pesti i-a prezis ca va accede in posturi importante, de prestigiu si acest lucru s-a intamplat: intre 2005-2006 a fost consilier de stat la Administratia Prezidentiala, iar din 2006 este presedintele Agentiei Nationale pentru Sport. Nativul are pe Mercur in semnul sau, ceea ce aduce dragostea pentru tot ce este nou, original ; el inoveaza, iubind independenta si libertatea de actiune. Mercur in casa IX ii favorizeaza o activitate mentala prodigioasa ; recunoasterea tuturor acestor calitati i-a adus nativului numeroase distinctii, ordine si medalii, conferite in tara, dar si in strainatate. Marte in Pesti l-a dotat cu o energie puternica, ce se va pastra de-a lungul intregii sale vieti; Marte in casa X arata o mare energie canalizata spre munca, facandu-l un om muncitor fara frica de efort, care tinde sa-si conserve si sa-si imbunatateasca conditia de viata. O frumoasa conjunctie Marte-Jupiter aduce sensul organizarii, dinamism si o activitate sustinuta, debordanta ; iubeste sportul si cantonamentul; va avea reusita in viata profesionala si sentimentala. Cu casa V in Fecioara, este o persoana modesta, care nu-si face publica viata intima, desi noi stim ca cea care i-a stat alaturi in toate imprejurarile profesionale, Mariana Bitang, este cea care-i sta alaturi si in viata particulara ; se spune despre cei doi ca sunt o pereche aproape perfecta, ceea ce nu se mai intalneste in zilele noastre.

Revenind, nativul Octavian Bellu este o personalitate puternica, dotata de astre intr-un mod cum putini se pot lauda ca sunt. Sa vedem ce spune zodiacul chinezesc despre el : Octavian Bellu este nascut in Anul Pisicii (Iepurelui) de Metal ; este constiincios, exact si are mult simt practic, detesta vulgaritatea, se conserva foarte bine si va trai pana la adanci batraneti, iubit pentru spiritul si voiosia sa. Metalul ii confera ambitie, hotarare, fermitate, rezistenta si tenacitate. In zodiacul celtic este Curmal, cu o constitutie puternica, solida si o sanatate de invidiat. Este o fire razbatatoare, impetuoasa, ce nu cunoaste cuvantul “imposibil”. In zodiacul mayas, “Sirul celor 18 pietre pretioase”, este Turcoaz, fire concilianta, intelegatoare si binevoitoare fata de ceilalti, este o persoana foarte sensibila, o sensibilitate artistica. In zodiacul Indiei este Apa, greu de categorisit, alunecoasa ; aparentele dure cu care se inconjoara nativul sunt inselatoare, nativul radiind afectiune, tandrete si armonie.

Dar, nativul Octavian Bellu, o mare personalitate a Romaniei, va ramane intotdeauna, omul caracterizat de cele trei principii ale sale : rigoare, daruire, seriozitate.

Schita karmica

In vietile trecute, nativul a fost…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com