GICA HAGI

Gica Hagi se numeste de fapt Gheorghe Hagi, dar iubitorii fotbalului nu admit sa-l numeasca alfel decat pe numele prescurtat sau sa vorbeasca despre el ca despre “Regele Fotbalului” sau “Maradona din Carpati”, deoarece a fost cel mai bun fotbalist al Romaniei, fost antrenor si in prezent – om de afaceri.
Nascut la 5 februarie 1965, in Sacele-Constanta, de origine aromana, Hagi este nativ Varsator, cu ascendent in Gemeni. Are ca planeta guvernatoare pe Saturn cel serios, organizat si intelept, dar si pe Uranus ca co-guvernator, dinamic si impulsiv. Regele-Hagi s-a nascut sub zodia cea mai originala si mai interesanta din cate are zodiacul. De aceea nu este de mirare ca a avut o viata de asemenea originala si interesanta. Nascut in semn Fix, insusirea de capetenie pe care o primeste de la Elementul sau este Aerul, care l-a inzestrat cu suplete, imaginatie si inteligenta; sa mai spunem, de asemenea, ca este dotat cu energie (+) Masculina, pozitiva, care se va face simtita pe intreg parcursul vietii sale. Are o aura “cuminte”,fara pretentii in ceea ce priveste coeficientul bioenergetic de 9,1. Dar tocmai aceasta aura blanda (galben deschis) ii scoate in evidenta “arta de a fi modest”.
Imbinand calitatile conferite de co-guvernatorii sai, Saturn si Uranus, incepe inca de la varsta de 10 sa joace fotbal la Farul Constanta; iar la varsta de 17 ani debuteaza in prima divizie a tarii, Divizia A. Aici se face simtita influenta Soarelui in casa a X-a, care arata preocupare pentru munca sa, pentru faima si reputatia personala si multa ambitie. Poate ca nativul n-ar fi reusit atat de desavarsit in profesiunea sa fotbalistica, daca astrele nu l-ar fi inzestrat si cu un talent iesit din comun si daca Marte n-ar fi fost in casa a V-a, de unde a influentat benefic energia sa masculina, pentru a fi folosita in jocuri atletice si exercitii sportive si nu i-ar fi insuflat o vointa puternica. Dar ceea ce i-a menit popularitatea fara seaman a fost trigonul lui Jupiter cu Uranus; nativul Varsator Hagi a fost cel mai bun marcator din istoria fotbalului romanesc, obtinand cu echipa nationala a Romaniei 35 de goluri inscrise si 125 partide jucate. La nationala a debutat la 18 ani, avand ca antrenor pe Mircea Lucescu; 7 ani a jucat in Divizia A, la Sportul si Steaua, apoi recunoscandu-i-se meritele sportive si calitatile, a jucat la Real Madrid in Spania, apoi in Italia si ultimii 5 ani joaca in Turcia la Galatasaray, unde a fost cel mai apreciat jucator strain al clubului. Ascendentul sau in trigon cu Mijlocul Cerului arata multele beneficii datorate puternicei armonii intre personalitatea sa, cariera si reputatia sa; datorita acestora obtine succese insemnate peste hotare si o reputatie impecabila. In tara este numit Regele, in strainatate – Maradona din Carpati.

Sa mai spunem ca a activat si ca antrenor, dar gloria sa ramane cariera de fotbalist. Dupa iesirea din viata sportiva, nativul si-a folosit calitatile date de astre la nastere, devenind un prosper om de afaceri. Este casatorit si are o fetita si un baiat, de realizarile carora este foarte mandru; baiatul ii calca pe urme in terenul de fotbal.
Ca sa intregim portretul nativului, vom mai spune ca in zodiacul chinezesc este nascut in Anul Sarpelui de Lemn. Ca semn de Lemn, acesta ii confera dinamism, generozitate si simt moral (este locul sa spunem ca nativul Hagi este implicat in multe actiuni umanitare, ceea ce dovedeste generozitatea sa). Inteligent, intelept si tenace, semnul Sarpelui e considerat ca oferind cel mai mare procent de oameni puternici dintre toate semnele zodiacului chinezesc. El gandeste foarte clar si reflexele lui sunt pe masura; iar acest lucru a fost dovedit in toate partidele jucate de eminentul fotbalist, care a fost Hagi. In zodiacul Indiei este Caleasca, mereu in miscare, dotat cu o gandire lucida (asa cum a fost mereu pe teren), si cu neastampar in actiona in propriul interes si al echipei. O interesanta coincidenta numerologica, face ca rezultatul adunarii fatidice sa coincida cu numarul tricoului pe care el l-a purtat – numarul 10. Dar numarul sau de destin este 1: viata caracterizata de actiune individuala. Cu adevarat, Gica Hagi este o marcanta individualitate prin intreaga sa cariera, dar si prin viata care a urmat dupa aceasta. Desi a jucat in echipa, el ramane unic!

Schita karmica

Nativul are Nodul Lunar Nord in Gemeni si prin urmare o mare dorinta de libertate si independenta, care isi are originea in viata anterioara. In viata prezenta va trebui sa invete lectia karmica a tolerantei, mai ales fata de cei apropiati. Pe harta sa natala, Marte este la nasterea sa in mers aparent retrograd, ceea ii aduce nativului problema gestionarii energiei si canalizarii optime a acesteia. Nativul are datoria karmica legata de problema folosirii negative a puterii, de teama de a fi manipulat, ceea ce il face nesigur si neincrezator. Acestea sunt legate de mersul retrograd al lui Uranus si al lui Pluton, la momentul nasterii sale. Cand acestea intra in mers direct, nativul redevine constient de propriile forte si propria putere. Un astfel de moment de viata pare sa fi avut nativul (desfacerea primei casatorii), ceea ce, se pare, i-a prilejuit acestuia plata datoriei karmice.

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com