Aura unei actrite de exceptie

Aura tripla – o triada energetica cu o superba paleta cromatica de de argintiu, galben (pai) si visiniu. Argintiu : 70 % – Galben (pai) : 20 % – Visiniu : 10 %. Coeficientul bioenergetic : 10,8.
Calitatile principale ale persoanei cu aceste date psihometrice sunt : ironia (una constructiva), realismul si, nu in ultimul rand, calmul, o calitate salvatoare in momente critice. Presimte “nenorocirile” si are un fler formidabil in indentificarea escrocheriilor, mai ales cele de ordin social. Fara a fi prea vorbareata, persoana ce are aura tripla, stie sa-si folosesca cuvintele, in asa fel incat sa capteze toata atentia. Exprimandu-se la obiect, concis si, nu o data, polemic, toata lumea intelege imediat care e atitudinea unei astfel de persoane. Usor, impreuna, vom patrunde in lumea “magica” a doamnei Maia Morgenstern, unde aflam ce alte caracteristici psihometrice predomina arealul acestei artiste nascuta la data de 1 Mai – 1962. Tot in acest material, aflati si ce inseamna, tradus, numele actritei Maia Morgenstern.

Dupa data nasterii sale (1 mai) aceasta Mare Stea a Artei, am numit-o pe Maia Morgenstern, este nativa TAUR. Ceea ce defineste cel mai bine aceasta zodie este vointa sa ferma, stabila si perseverenta, dar si tenacitatea cu care-si urmareste scopurile, toate, dublate de o exceptionala rezistenta fizica. Venus, care-i domina zodia, ii confera nativei trasaturi armonioase, mult farmec si senzualitate; dar cu toate atu-urile sale fizice, ea nu-si neglijeaza preocuparile, de care se simte puternic atrasa, in cazul Maiei Morgenstern aceste preocupari fiind ancorate in domeniul artistic si cel familial.

In general, publicul larg cunoaste prea putine despre viata intima a actritei (se stie ca are trei copii pe care-i adora, cu unul dintre ei colaborand pe plan profesional); aceasta aura de mister care o inconjoara pe Maia Morgenstern se datoreaza predestinarii ei ca nativa Taur, care tine sa-si ocroteasca intimitatea nu-i plac imixtiunile in viata personala si, de aceea, publicul stie doar ceea ce ea doreste sa faca public; este si motivul pentru care nu apare in publicatiile de scandal.

O alta predestinare zodiacala este pasiunea pentru colectii. Este adevarat ca, de-a lungul carierei sale, actrita a colectionat numeroase premii, dintre care cel mai important, premiul EMMA pentru cea mai buna actrita in rolul Mariei din “Patimile lui Christos”, dar cum nu avem si alte informatii despre vreo pasiune de colectionar a Maiei Morgenstern (se poate sa existe !), preferam sa credem ca ea colectioneaza amintiri din numeroasele calatorii pe care i le prilejuieste profesiunea.

Tipul pozitiv de nativ Taur intruchipat de ea este cultivat, iradiind caldura sufleteasca, farmec, magnetism si un rafinament ce vine din interior. Toate acestea se regasesc in portretul sau astrologic. Predestinata zodiacal sa devina celebra prin arta, Maia Morgenstern uimeste si bucura publicul prin excelenta sa prestatie fie in teatru sau film. De la “Prea cald pentru luna mai” de la inceputuri, trecand prin “Patimile lui Christos”, “Balanta” lui Pintilie si mai noile “Damen Tango” si “Orient Expres”, Maia Morgenstern n-a incetat nici un moment sa-si demonstreze predestinarea vocationala. O mare actrita care-si abordeaza rolurile sistematic, concentrandu-se asupra lor cu talent si sensibilitate si realizandu-le cu calm si daruire pana la succesul binemeritat. Dar, stie foarte bine sa imbine activitatile profesionale cu viata de familie. Nativul Taur simte profund, intens, iubeste cu pasiune si se devoteaza, asteptand sa i se raspunda la fel.

Maia Morgenstern este predestinata sa devina o celebritate si… este ! Aceasta n-o impiedica sa-si manifeste caldura sufleteasca de care vorbeam mai sus: este o personalitate generoasa, extrem de activa in plan umanitar-caritabil, strange fonduri pentru spitalele de copii sau colecteaza ajutoare pentru sinistrati. Maia Morgenstern nu lasa durerea sa treaca pe langa ea fara s-o mangaie ! Semn Fix, de Pamant, ea face toate acestea cu seriozitate si daruire.

Daca zodiacul Thebaic o caracterizeaza cu adjectivul “victorios”, in horoscopul Mayas este Safir, descrisa ca fiind foarte activa, prudenta, rezistenta si rationala; mai e nevoie de demonstrat acestea in privinta ei ?!
Ca orice zodie si Taurul are anumite trasaturi negative, cum ar fi indaratnicia. In cazul ei aceasta trasatura a fost canalizata pozitiv, transformand-o in tenacitatea cu care isi indeplineste predestinarea artistica si familiala. Ar mai fi de spus ca Taurul este predispus la excese alimentare sau de munca. Dar, silueta de invidiat a actritei nu da semne ca ar face excese alimentare. Atunci, poate, indeplineste predictia in sensul ca munceste excesiv ? Ar fi mai aproape de adevar. Dar Taurii sunt rezistenti si longevivi. Maia Morgenstern ne va mai oferi multe roluri-bijuterii.

Numele ei – tradus – inseamna “Steaua Diminetii”, sinonim cu numele dat Fecioarei Maria. Se spune ca si asta, in afara de marele ei talent, a contribuit la alegerea sa pentru rolul respectiv. Sau poate e doar o legenda…

Schita karmica

Intr-o viata anterioara nativa a…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com