Portret psihoastrologic

Cel care vara nu doarme…

Cel care s-a nascut la 9 iunie 1982, in Bucuresti si a primit numele de Stefan Relu Mihalache, este acum cunoscutul cantaret, actor si dansator roman – Connect-R, mult apreciat pentru numeroasele sale albume si discuri single, ca si pentru intreaga sa activitate artistica.

S-a nascut cu Soarele in zodia Gemeni, a carui guvernator este planeta Mercur, a comunicarii, aflata chiar in domiciliul sau, adica in Gemeni. Acest lucru i-au asigurat nativului o minte agera, rapida, logica si ingenioasa. Este semn de Aer, ceea ce motiveaza mobilitatea sa si semn Mutabil, ceea ce explica capacitatea sa actoriceasca de transformare si dinamismul sau. De altfel, nativul a probat aceste calitati inca de la o varsta frageda, caci la varsta de 8 ani a facut parte dintr-o echipa de dansatori, abia la 15 ani facand o pasiune pentru muzica, respectiv pentru hip-hop. Inca de atunci a dovedit ceea ce ii predestinase Luna in Capricorn: o personalitate serioasa, pe care te poti baza si o fire ambitioasa, el inregistrand in 1997 prima sa piesa intitulata “Observ”. De atunci s-a concentrat cu seriozitate si responsabilitate pe cariera, folosindu-si cu maiestrie imaginatia care ii stimuleaza creativitatea, prin intermediul careia isi exprima sentimentele (Luna in casa V). Ca are mentalul concentrat pe cariera, profesie si reputatie si este o persoana competitiva (Mercur in casa X), a demonstrat-o faptul ca in anul 2006 a fost primul rapper prezent la Eurovision, in marea finala, unde a reprezentat Republica Moldova impreuna cu Arsenie Toderas, alt cantaret cunoscut peste hotare. Nativul este un inspirat si un mare iubitor al diversitatii (Venus in casa IX); el nu s-a ancorat numai in hip-hop, ci a cantat – impreuna cu nume mari din show-bizul romanesc – si alte genuri, ca R&B, dance, popcorn etc. Prima dintre aceste colaborari a fost cu trupa R.A.C.L.A., apoi, dupa alte piese single si un album, care demonstreaza ca nativul stie ca succesul personal se castiga prin munca grea si sustinuta, ca si prin responsabilitate (Soarele trigon cu Saturn), artistul participa in 2010 la Selectia Nationala pentru Eurovision impreuna cu Anda Adam, iar in acelasi an castiga premiul Best Song la Romanian Music Awards. Este anul in care a infiintat si Casa de productie Rapinn’ On Production. Intre timp canta cu artisti de marca, precum Loredana Groza, Paula Seling, Smiley, Marcel Pavel, Andreea Balan si altii. In anul 2012, Connect-R creeaza hit-ul verii, intitulat “Vara nu dorm” si scoate cel de al doilea album al sau. Urmeaza multe alte piese single si un alt album. Cu toata aceasta activitate prodigioasa, incluzand si concertele sustinute, nativul are timp si pentru o viata personala: este casatorit cu cantareata Misha, cu care are o fetita – Maya, de care este foarte mandru si atasat.

Psihologic vorbind, nativul nu este o persoana cu inhibitii, fara a fi insa o persoana care se exteriorizeaza excesiv; si nu este vorba despre concertele sale sau de munca sa componistica. Este mandru de apartenenta sa la etnia rroma, nefacand o problema din asta. Muncitor, serios, cu simtul responsabilitatii in viata artistica, sociala, dar si in cea personala, nativul primeste de la astre toate calitatile necesare pentru a-si indeplini telurile. Energia lui este una pozitiva,avand un coieficient bioenergetic mare de 9,8 si o culoare blândă,meditative in aura sa,albastru deschis. Este o persoana modesta, practica, adaptabila, cu personalitate precisa, perfectionista, ceea ce ii asigura succesul.

In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Cainelui de Apa, ale carui trasaturi definitorii sunt onestitatea si fidelitatea. Elementul Apa ii confera tact, modestite, tenacitate, iscusinta, intuitie si spirit de deschidere; si nu ultimul rand talent pentru dans si cant. L-ati recunoscut pe Connect-R?

In zodiacul celtic este nativ Carpen, cu un simt estetic foarte dezvoltat si un pronuntat bun-gust. Inteligent si idealist, este omul datoriei si duce uneori aceasta trasatura pana la sacrificiu.

In zodiacul indian este nativ Phoenix, fiind genul de persoana simpatizata de toti. Da dovada de multa stapanire de sine, de intelegere, e tandru si apreciaza tot ceea ce este armonie (si muzica este armonie, nu?).

In numerologie are numarul 8, ca cifra a destinului. Acest drum de viata 8 este un drum care favorizeaza ambitiile si realizarile; destinul 8 este destul de dificil, dar conduce la o reusita extraordinara. Calitatile necesare pentru a-si asuma acest destin sunt: curajul, rezistenta si simtul echilibrului. Iar Connect-R le are!

In Tarot, arcana IX-Eremitul sau Pustnicul este reprezentanta celor care au ziua de nastere pe 9. El simbolizeaza aspiratia spre intelepciune si, la fel ca Saturn in Balanta din tema sa natala, arata un intelect echilibrat, rational, serios; o persoana armonioasa, placuta, diplomata, ce cauta echilibru si… armonie.

Schita karmica

Nativul este – prin karma sa – un inspirat si un senzitiv; daca in vieti anterioare a avut atitudini nedrepte fata de semenii sai, in viata prezenta el are datoria karmica a unei drepte judecati. Pentru aceasta trebuie sa invete lectia karmica a instruirii, iar el s-a instruit prin experienta, pe care a inovat-o, aducand-o la rezultate nesperate: pentru suplinirea lipsurilor din viata anterioara, el a invatat sa comunice cu semenii sai… prin muzica! O alta lectie karmica ar fi aceea a creativitatii; el va trebui sa invete ca periodic este bine sa te retragi pentru a te dedica reflectiei si analizei, care ajuta la dezvoltarea creativitatii. Si, dupa cum vedem, nativul si-a insusit bine lectia karmica.

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com