Portret parapsihologic

Nascut la 9 ianuarie 1959, pe numele sau adevarat Cristian Alexandru Minculescu, cantaretul este nascut in zodia Capricorn, tipul persoanelor varstnice si intelepte. Nativul este o persoana introvertita, inchisa in sine si rezervata, de unde si lipsa unor amanunte din viata personala, el fiind cunoscut si iubit, mai ales pentru ceea ce reprezinta in viata publica. Este semn de Pamant – stabil, Cardinal – cu spirit intreprinzator, dominat de planeta Saturn, cu Soarele in casa X, ceea ce ii asigura nativului succesul garantat in cariera. Desi, inca din 1979 nativul a cantat un an cu trupa Harap-Alb, cariera si ascensiunea lui Cristi Minculescu, cum este cunoscut, incepe odata cu intrarea sa in trupa IRIS, la 5 februarie 1980. Pentru a putea canta cu aceasta formatie rock, el a renuntat la facultate, devenind de-a lungul timpului, liderul acesteia si fiind numit “simbol al rezistentei culturale” in epoca dinainte de 1989, asa cum astrele i-au predestinat: sa fie energic, hotarat, curajos, cu incredere in sine, cu aptitudini de lider si cu o putere extraordinara a vointei de a depasi orice obstacol. Luna in Capricorn il predestineaza a fi responsabil, serios si practic in scopul de a consolida o buna pozitie sociala; ori, Cristi Minculescu si-a cladit o pozitie incontestabila de lider al formatiei IRIS, de cantaret-solist al acesteia, aratand puterea sa de munca si de a dobandi succes nemasurat. Inca inainte de ’89, intre anii 1982-83 a cantat si cu trupa Voltaj, fiind si co-fondator al acesteia, iar in 1984 a cantat la Cenaclul Flacara, renumit in acele timpuri, dovedindu-se un organizator excelent in plan profesional, tenace si constant in eforturi, perseverent in realizarea proiectelor sale ; asa cum astrele i-au predestinat : succes bazat pe propriile talente. Cu casa XI in Varsator, artistului ii place sa reconstruiasca lumea cu muzica sa, avand lungi discutii creatoare impreuna cu membrii trupei sale. Dupa anul ’89, incep marile evenimente pentru nativ si formatia sa; in 1992, la cea de a 15-a aniversare IRIS si in 1997 la cea de a 20-a, concertele aniversare se constituie in adevarate manifestatii de succes ; de asemenea, la Festivalul de la Cannes, formatia IRIS obtine locul al II-lea la sectiunea trupe rock, in urma caruia ii este consacrat la MTV un reportaj, membri trupei IRIS fiind primii romani care au aparut la acest post tv, dupa revolutie.

Increderea in munca sa, modul ireprosabil al prestatiilor sale si calitatile sale morale, il fac pe artist respectabil, scrupulos si demn de lauda. Toate acestea au dus ca trupa IRIS sa fie chemata a canta in 2007, in deschiderea concertului prestigioasei formatii Rolling Stones la Bucuresti. Jupiter in casa VII arata ca nativul se va casatori bine, cu o partenera care il va ajuta sa atinga succesul in cariera ; sotia sa, Ramona, este o astfel de partenera. Cu casa IV in Rac, nativului ii place viata de familie, iar copiii sai, gemenii Madalina si Florin, au un loc aparte in inima lui ; este calm, afectuos, delicat si tandru cu familia sa. Este demn de mentionat ca Pluton in Fecioara este o pozitie care arata ca profesia si sanatatea sunt factorii de schimbare a atitudinii in fata vietii nativului Cristi Minculescu.
In zodiacul chinezesc, cel nascut la 9 ianuarie 1959 este Caine de Pamant; unde elementul Pamant confera stabilitate, responsabilitate, eficienta, inteligenta, intelepciune si spirit conducator, ceea ce face ca idealurile sale sa aiba in permanenta o viziune corecta, exacta, asupra problemelor cu care se confrunta. Trasaturile definitorii ale zodiei chinezesti Cainele, sunt onestitatea si fidelitatea; nativul este foarte spontan in raporturile cu anturajul, el va fi iubit si stimat pentru modul sau de comportament care poarta insemnele curajului, chibzuintei, prudentei si discretiei.
In zodiacul arboricol este Brad ; glacial si auster, Bradul apare celorlalti ca fiind retras si enigmatic. Sanatatea este uneori zdruncinata de o boala care persista multa vreme, ceea ce nu-l va impiedica insa sa ajunga longeviv.
In zodiacul Indian este Lotus, fermecator, avantajat in ceea ce priveste cariera sa, dar si in dragoste. In numerologie, cifra nasterii sale este 7, cifra considerata sacra si care este socotita extrem de binevoitoare pentru nativul Cristi Minculescu. La fel este si coeficientul bioenergetic – extrem de mare – de 10,1. Triada cromatica, bleu-galben-argintiu (culoarea aurei), este una benefica, atat pentru el, dar mai ales pentru cei din jurul lui.

Schita karmica

In viata anterioara, nativul a fost…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com