Portret psihoastrologic

Nascut in Timisoara, la 23 februarie 1971, scenaristul si prezentatorul TV Dan Negru este nativ in zodia Pesti. Acest semn astrologic este aflat sub dominatia planetelor Jupiter, zis Marele Benefic, cel care aduce bogatie si onoruri, iar cea de a doua planeta – Neptun – fiind cea care favorizeaza puterea creatoare si activitatea artistica. Iata deci de unde isi trage talentul si energia creatoare nativul Dan Negru. Dar nu numai atat; este semn Mutabil, capabil de transformare si este de notat ca, daca initial a urmat Facultatea de Drept, mai apoi s-a reorientat si a urmat si cea de a doua facultate, pe cea de Jurnalism. De altfel, ca orice nativ Peste, are “in sange” firea artistica si era de asteptat ca prezenta pe harta sa natala a lui Uranus in casa astrologica V sa-i stimuleze creativitatea, iar Venus in trigon cu Saturn sa-i confere talent artistic, pe care, ulterior, atat de bine a stiut sa le foloseasca; mai intai, din 1991 la Radio Timisoara, apoi din 1994 la TVR Timisoara. Si iata cum in ecuatie intervin din nou cei doi guvernatori ai zodiei, care se aflau la nasterea sa intr-un aspect extrem de promitator pentru viitoarea cariera a nativului; este vorba despre Jupiter in conjunctie cu Neptun, aspect ce asigura nativului Dan Negru inca de la nastere o imaginatie fertila care se manifesta din plin in activitatea sa artistica, inca din anul 1999, de cand activeaza la Antena 1. Ca este o persoana energica, nativul demonstreaza prin emisiunile sale, iar faptul ca adora energia se datoreaza prezentei lui Venus in casa VIII. Pe de alta parte, Marte in casa VII arata ca aceasta energie este indreptata spre munca, spre realizarea emisiunilor sale, intre care citam doar cateva: “Te pui cu blondele”, “Next Star” sau “Plasa de stele”, care au cunoscut si cunosc un succes de audienta demn de admirat. De altfel, Mercur in casa X i-a conferit un mental concentrat pe cariera, profesie si reputatie, iar el nu s-a indepartat nici un pic de predestinarile astrale, aducandu-le pe toate la cel mai inalt nivel. Aura lui are un spectru de culoare foarte puternic: albastru (predominant 80%) si visiniu (secundar 20%), asadar o aura dubla cu un coeficient bioenergetic de 9,9.

Astrele i-au predestinat si talente pentru treburile casnice, dar probabil timpul nu-i permite sa le exercite; dar ar fi interesant de stiut daca chiar ii plac, deoarece se stie ca este casatorit, are doi copii, este un familist exemplar si un tata iubitor. Sa mai spunem ca rodnica sa activitate in televiziune i-a adus numeroase premii: Premiul ATPR, TVMANIA, VIP, StarTV si ENDEMOL TV STARS si ca a gasit timp sa scrie si un volum intitulat sugestiv “Amintiri in alb si negru”. Nativul are o harta natala cu frumoase predestinari si cum este tanar, ne putem astepta la inca multe activitati artistice interesante si, bineinteles, la emisiuni distractive de cea mai buna calitate.

Alte sisteme divinatorii

In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Mistretului de Metal, unde elementul Metal confera ambitie, hotarare si tenacitate, de care da dovada in mod demonstrativ nativul. Mistretul este o persoana onesta, sincera si naturala; este politicos, loial, modest, cu alte cuvinte un om de incredere pe care te poti baza in orice imprejurare.

In zodiacul celtic este Pin, rezistent si niciodata usor de abatut din drumul sau. Poseda o vointa puternica si are obiective clare pe care le urmareste cu asiduitate, lucru demonstrat in intreaga sa activitate.

In zodiacul Indiei este Perla, care are nevoie de afectiune, tandrete si armonie, deoarece gama lui de sentimente este foarte variata si nuantata.

Numerologie si planete. Nativul este nascut in ziua de 23 si este condus de numarul 5 si de planeta Mercur. Conjunctia intre Mercur si Neptun, guvernatorul zodiei Pesti, indica o mare sensibilitate artistica si capacitatea logica de a gandi in termeni universali. Celor condusi de numarul 5 le plac schimbarile, iar nativul a dovedit ca nu este strain de aceasta, schimband Dreptul cu Jurnalismul.

Tarot. A cincea carte a Arcanei Majore este V-Papa, care simbolizeaza intelegerea si credinta. Cunoasterea lui este esoterica, iar trasaturile conferite de aceasta arcana sunt siguranta de sinte, absenta indoielii si interpretarea corecta. Iar Dan Negru le are pe toate.

Schita karmica

Nodul Nord in Varsator, in casa X, arata ca in viata anterioara nativul si-a creat un orgoliu puternic si un sentiment de superioritate. Nativul are de invatat lectia karmica a renuntarii la egoism si pe cea a sacrificarii intereselor personale in favoarea celor colective. Are datoria karmica de a lupta pentru se realiza profesional si social prin meritul personal si prin munca proprie. Ce se mai poate spune? Nativul a reusit sa-si creeze un statul profesional si social de cel mai inalt nivel; cat despre interesele sale, ele se regasesc in cele ale colectivitatii in care munceste: echipa de realizatori a emisiunilor sale. Isi achita frumos datoria karmica!

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com