Portret psihoastrologic

La 24 octombrie 1958, s-a nascut in Bucuresti, Magdalena-Marta Catone, cunoscuta sub numele de Magda Catone, actrita de teatru, film si televiziune. Nativa are Soarele in zodia Scorpion, o zodie puternica, ce confera apartinatorilor sai dorinte si ambitii pasionale, spirit puternic si tenacitate. Este semn Fix, de Apa, cu sensibilitati ascunse si energie (-) Feminina. Aceasta zodie se afla sub dominatia planetelor Marte si Pluton; prima este planeta fortei care duce la activitate si stimuleaza ambitia, cea de a doua, Pluton, favorizeaza originalitatea si confera nativilor aptitudini sigure pentru activitatile artistice. Iata, asadar, unde se afla radacinile carierei de actrita a nativei, care au indreptat-o spre Academia de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, unde a avut ca profesori pe eminentii Amza Pellea si Ion Cojar. Soarele conjunct cu Venus in harta sa natala a predestinat nativei manifestarea in domeniul artistic, conferindu-i un gust estetic rafinat si sentimente puternice; astfel si-a facut debutul in film in 1981 (“De ce trag clopotele Mitica?”), inainte de terminarea studiilor artistice. Dupa absolvire, in 1982, a fost repartizata la Teatrul de Stat din Petrosani, unde l-a cunoscut pe actorul Serban Ionescu, care i-a devenit sot si cu care are un baiat, Carol. In harta sa natala, mai multe conjunctii vorbesc despre inclinatiile artistice, pe care influentele planetare i le-au inculcat, si anume: conjunctia Venus-Mijlocul Cerului i-a dat un talent artistic considerabil, conjunctia Jupiter-Neptun – o imaginatie fertila ce se manifesta in arta, iar Neptun conjunct cu Mijlocul Cerului, o imaginatie creatoare si gust estetic. Toate aceste predestinari si-au gasit implinirea in activitatea care a urmat dupa integrarea in lumea teatrala. Actrita a avut numeroase roluri in teatru, dar are si o filmografie bogata; de asemenea, a interpretat numeroase roluri in seriale de televiziune. In cursul activitatii sale a primit numeroase premii, intre care: Premiul pentru interpretare la Festivalul de Teatru- Brasov 1983 si Premiul special al juriului la Festivalul de Teatru-Costinesti 1984. In prezent actrita este imaginea unui detergent, jucand cu succes rolul Tanti Maria, in promo-urile acestuia; continua sa joace in seriale de televiziune.

Alte sisteme divinatorii

In zodiacul chinezesc este nascuta in Anul Cainelui de Pamant, unde acest ultim element, Pamantul, confera stabilitate, eficienta, simt practic, dar si conservatorism. Poseda un simt critic foarte dezvoltat; foarte atenta la detalii, uneori poate pierde din vedere ansamblul.

In zodiacul floral, zis “al doamnelor”, este Mac. Macul are o buna intuitie, pe care o manifesta in arta, este sensibila, rafinata si romantica.

In zodiacul celtic este Nuc, cu gusturi rafinate. Are o inteligenta multilateral-aplicativa, pe care o foloseste pentru a-si conduce cu mare precizie actiunile pe care le initiaza. Precizia in actiunile sale este determinata de un coeficient bioenergetic peste medie (9,3), dar si de o culoarea a aurei foarte puternica : albastru deschis.

Numerologie. Destinul sau poarta numarul 3, ceea ce inseamna “viata ce favorizeaza creativitatea si exprimarea”. Este un drum care simbolizeaza o viata placuta si sociabila, comportand putine obstacole si posibilitatea de a reusi destul de rapid. Calitatile necesare implinirii acestui destin, sunt: atitudinea extravertita, simtul relatiilor si ambitia.

Tarot. Dupa ziua de nastere 24 (2+4=6), a sasea carte a Arcanei Majore este VI-Indragostitii, care simbolizeaza decizia sau optiunea. Ea arata ca trebuie, cumpanind si tinand cont de toti factorii, sa adoptam o pozitie clara, hotaratoare pentru comportamentul nostru, iar nativa a demonstrat ca a optat pentru asta.

Schita karmica

Nodul Nord in Balanta din harta sa natala arata ca in viata anterioara a fost o persoana energica si si-a folosi vointa numai in scopuri personale. Independenta si vointa au insotit-o si in viata prezenta, facilitandu-i succesul. Lectia karmica pe care trebuie sa si-o insuseasca este cea legaturilor afective armonioase. Datoria sa karmica cere ca ea sa imparta succesul cu ceilalti. Ceea ce face, prin natura carierei sale artistice, care presupune munca in colectiv si succes – asemenea.

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com