Portret psihoastrologic

Prezentatoarea si realizatoarea de emisiuni tv, Gabriela Cristea s-a nascut in Oltenita, jud. Calarasi, la 26 octombrie 1974, cu Soarele in zodia Scorpion, zodie care se afla sub dubla dominatie a planetelor Marte si Pluton. Marte este planeta fortei combative, care duce la activitate si stimuleaza ambitia si dorinta de cucerire, iar Pluton favorizeaza la maximum originalitatea si confera nativei o aptitudine sigura pentru activitatile artistice, pe care nativa o aplica in mod excelent in munca sa. Este de mentionat ca nimic nu este imposibil pentru o persoana nascuta sub semnul Scorpionului, iar nativa a demonstrat veridicitatea acestui fapt, dar si tenacitate, simtul datoriei si constiinciozitate. Inteligenta sa este foarte vie, gasind intotdeauna drumul reusitei. Este semn de Apa, pentru care primeaza emotionalul, dar, cu toate astea, nativa stie bine ce vrea si, de regula, isi atinge scopul. Natura Fixa a Scorpionului este ilustrata de posesivitatea sa, de tendinta de a nu renunta la ceea ce a dobandit. Acestea sunt inzestrarile naturale conferite de astre la nasterea sa, cu care nativa a pornit sa cucereasca viata. Pentru inceput a absolvit doua institutii publice de invatamant superior: Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din SNSPA, sectia Comunicare Neurolingvistica si Facultatea de Sociologie, sectia Comunicare diplomatica-M.A.E. Cu siguranta, Ascendentul sau intr-un semn puternic – Capricorn – au indemnat-o pe nativa sa urmeze acest fel de studii; insa predestinarile spre activitatea artistica aduse de Uranus in Balanta, de conjunctia Soare-Venus si  Venus in casa a IX-a au indreptat-o spre activitatea de televiziune. Nativa a debutat la TVR in anul 1994, ca prezentator al concursului Eurovision-Romania; au urmat emisiuni de divertisment la Tele 7abc, manager si prezentator la PRO Tv, apoi la postul B1 TV, iar din anul 2007 activeaza la postul de televiziune Kanal D, ca prezentatoare si realizatoare de emisiuni. A fost cea mai indragita moderatoare a show-ului “Nora pentru mama”, apoi prezentatoare a emisiunii “Draga mea prietena”, iar in prezent realizeaza emisiunea “Te vreau langa mine”, care se bucura de o larga audienta. Si nu este de mirare, caci nativa are Mijlocul Cerului in casa a X-a, in Scorpion, iar aceasta pozitionare ii asigura nativei un succes deosebit in activitatea de televiziune, cu atat mai mult cu cat Mercur este acolo sa-i aduca toate capacitatile de comunicare, cu care nativa trece de “sticla” televizorului, ajungand direct la inima publicului. Cu toate ca in casa casatoriilor se afla la nasterea sa bunul Jupiter, acesta era retrograd, ceea ce poate explica o prima casatorie esuata; in prezent ea este casatorita din 2015 cu Tavi Clonda. Si viata merge inainte…

Alte sisteme divinatorii

In zodiacul chinezesc, este nascuta in Anul Tigrului de Lemn, iar acest ultim element – Lemnul – ii confera capacitate de convingere, credibilitate, generozitate, dinamism, simt moral si altruism. Tigrul este o zodie foarte puternica, iar nativa este si ea astfel: o persoana energica, curajoasa si tenace, care nu suporta jumatatile de masura si va merge intotdeauna pana la capat. Aceste repere sunt generate de un coeficient bioenergetic de 9,6 si o culoare in Aura – albastru deschis,elemente extreme de positive.
In zodiacul indian este Delfin, hotarata si activa, nu sta pe ganduri inainte de a intra in actiune; este pasionata si… un pic cheltuitoare.
In zodiacul celtic este Nuc, iar Nucul confera nativei frumusete si gusturi rafinate. Fiind in genere timida, ea isi poate construi o imagine pentru ceilalti in functie de imprejurari, ca o masca de protectie. Dar tot asa de bine, poate fi doar capacitatea sa de a se transpune in rolul cerut de teveziune. Sau amandoua…
In zodiacul floral este Margareta, perseverenta si temerara, dar modesta si rezervata. In dragoste va trai dezamagiri, dar isi va gasi perechea mult visata si va fi recunoscatoare stelei sale norocoase.
Numerologia spune ca destinul ei poarta numarul 3, ceea ce inseamna “o viata ce favorizeaza creativitatea si exprimarea”. Este un drum care favorizeaza relatiile cu semenii si simbolizeaza o viata placuta si sociabila, comportand putine obstacole si posibilitatea de a reusi rapid in viata. Creativitatea, ingeniozitatea si elanul nu ii lipsesc.
Tarot. A opta carte a Arcanei Majore, numita felurit in taroturi diferite, este VIII-Puterea (sau Curajul, sau Forta). Aceasta arcana arata puterea neobisnuita a nativei, care se bazeaza pe secretul profundei armonii interioare si simbolizeaza daruirea cu care aceasta poate rezolva orice problema.

Schita karmica

Nativa are Nodul Nord in Varsator, in casa a XI-a. In vieti anterioare si-a dezvoltat o mare capacitate de comunicare, o minte agera si lucida, pe care le are si in viata prezenta; de asemenea, capacitatea de a intelege rapid si usor, de a comunica eficient, le-a pastrat si in prezent. Dar nativa are o datorie karmica: in viata anterioara si-a ales partenerul numai din curiozitate si ii gasea acestuia o greseala la fiecare pas, ceea ce ducea la ruperea legaturii. Acum repeata aceeasi greseala;  solutia o poate gasi numai pe cale afectiva, sentimentala si renuntand la mintea cerebrala, aceasta fiind una din lectiile karmice de invatat. Daca in viati anterioare si-a dezvoltat o mare putere de creatie, in viata prezenta trebuie sa invete lectia karmica a daruirii cunostintelor acumulate si sa se orienteze spre activitati generoase, altruiste, de binefacere. Grea sarcina karmica…

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com