Stele pe firmamentul artei

Multi se intreaba ce da o unitate atat de perfecta acestor doi mari actori, in afara de talentul lor debordant, de entuziasm si de dragoste pentru oameni, carora li se daruie. Sa privim predictiile de compatibilitate intre cei doi. Daca din punct de vedere sentimental nu exista posibilitatea dragostei, exista, insa, un procent mare de pasiune si intelegere pe plan profesional si social, pe care cei doi il traduc in aparitiile lor scenice printr-un succes necontestat. Interesul lor comun pentru preferintele publicului si biciuirea moravurilor rele, le ofera sansa de apropiere si le asigura relatii armonioase.
Acest tandem-astrologic, Stela si Arsinel, formeaza – impreuna – un mare si mult indragit personaj in galeria teatrului de revista romanesc. Si vor ramane astfel!
In continuare puteti citi caracterizarea astrologica a celor doi mari artisti, dar si schita karmica a acestora.

In memoriam: Stela Popescu

Nascuta sub zodia Sagetator, dominata de Jupiter, Stela Popescu intruneste toate calitatile oferite de acestia – semn si planeta dominanta, ignorand defectele lor. Intelectualitatea este insusirea spiritului planetar al lui Jupiter si nativa este inzestrata cu tot ce poate fi mai bun in predestinarile Marelui Benefic ; rafinata, generoasa, vesela si optimista, cu o inima mare si plina de afectiune care se revarsa din plin asupra publicului sau, atat de bucuros sa o primeasca. Are un coeficient bioenergetic de 9,5 – culoarea aurei fiind rosu deschis (culoarea inteligentei emotionale). Pe langa inteligenta, nativa a primit o fina intuitie care, imbinata cu talentul cu care pronia cereasca a inzestrat-o din plin, ne-a luminat – si continua sa o faca – existentele noastre atat de sarace in bucurii, imbogatindu-ne spiritul cu numeroasele ei realizari actoricesti in teatru, in film si pe micile ecrane. Stela Popescu a fost, este si va ramane una din bucuriile cele mai curate si mai apreciate de publicul de pe intreg mapamondul. Si nu este o figura de stil, pentru ca, asa cum ii sta bine oricarui Sagetator, nativa a calatorit mult; turneele sale triumfale prin toate colturile tarii, au fost urmate de numeroase turnee in diverse tari ale lumii, asteptata fiind de publicul nerabdator s-o vada, s-o auda, s-o aplaude. Si cine n-a plecat mai bun, mai vesel, mai optimist, de la spectacolele sale ? Dinamica, vesela, indrazneata, tipul extrovertit al semnului zodiacal, Stela Popescu implineste toate predestinarile pozitive conferite de astre. Prietenoasa si sociabila, cum o vedem in show-urile televiziunilor, Stela Popescu nu arata niciun moment cata munca si cat efort se afla in spatele personalitatii ei atat de fermecatoare. Din punct de vedere astrologic a luat de la Sagetator toate trasaturile jupiteriene, pe cele pozitive. Ca, de pilda, tineretea ei fizica si spirituala care-i confera mereu un aer inocent de femeie-copil. Marea Doamna a teatrului de revista romanesc este in zodiacul floral, unica reprezentanta a familiei orhideelor in tara noastra: „papucul-doamnei”, ale carei predictii spun ca „nu suporta sa stea mai mult intr-un loc ; decorurile, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe mereu pentru a se simti bine”. In zodiacul chinezesc este Mistret de Lemn; aceasta se traduce printr-o persoana predestinata sa fie deosebit de onesta, de sincera si naturala, un om politicos, loial, elegant si curtenitor – pe scurt, un om pe care te poti baza in orice imprejurare. Este saritoare si generoasa si poseda o mare forta morala. Apartenenta la aceasta zodie face din Stela Popescu o persoana foarte inteligenta si extrem de talentata. Daca mai era nevoie sa demonstram asta…

Alexandru Arsinel, nativ Gemeni

Alexandru Arsinel s-a nascut in zodia Gemeni, avand ca planeta dominanta pe Mercur, care este punctul prin care facultatea de a rationa, se exprima in fiinta omeneasca. Ce a luat nativul de la acesta? Puterea de exteriorizare, de comunicare (nu era oare, Mercur, mesagerul zeilor?) si puterea de reflectare a trairilor; intuitie si intelect, asta a luat, iar cu aceasta inzestrare s-a inscris la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale”, pe care l-a absolvit in 1962. Astrele l-au inzestrat cu volubilitate si expansivitate pe care le foloseste cu succes pentru a starni imaginatia publicului care-l adora ; fiindca nu poate sta locului, ca este semn Mutabil, de Aer care este mereu in miscare – calatoreste si el in turnee nationale si internationale. Curiozitatea proverbiala a nativilor Gemeni este canalizata de Arsinel spre a fi mereu adaptabil ; el se muleaza perfect pe situatii si persoane, de aceea-i reusesc toate rolurile. Este talentat in toate domeniile ; aptitudinile sale artistice sunt insa, de necontestat. Nici nu este de mirare, deoarece coeficientul bioenergetic de 9,8 impreuna cu tandemul cromatic pe aura – Verde – Rosu ( egal ), pune in evidenta si mai mult latura artistica. De altfel, ca o recunostere a succesului obtinut pe scena Teatrului de revista „C.Tanase”, in multe filme si nenumarate aparitii pe micul ecran, alaturi de colega sa, Stela Popescu, celor doi actori li s-a conferit in anul 2002, Premiul UNITER pentru teatru de revista. Cum am spus, inactivitatea il apasa greu si, astfel, ne incanta in permanenta cu harul darului sau actoricesc. O scurta privire in predestinarile sale din zodiacul chinezesc, il arata pe nativul Arsinel ca fiind Pisica de Pamant. Anul chinezesc de Pamant confera stabilitate si responsabilitate, eficienta si inteligenta, spirit de organizare si simt practic; si pe toate acestea, nativul le-a pus in slujba publicului. Zodia Pisica i-a predestinat darul comunicarii, rafinamentul si bunul gust, cu care ne rasfata in toate aparitiile sale. In zodiacul arboricol este „carpen” despre care se spune ca este „mare si are un simt estetic foarte dezvoltat, dar si o dorinta nestavilita de a infrumuseta tot cel inconjoara”. Natura sa duala s-a implinit armonios, formand cu Stela Popescu un „tot” artistic de cea mai elevata factura.

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com