Tandrem astrologic: Florin Piersic si Florin Piersic jr.

De ce tandem astrologic? De ce nu? Din moment ce nativii sunt tata si fiu, amandoi actori, dar mai ales pentru interesantul tandem pe care l-au constituit la un moment dat, prin jocul – numit in psihologie „atribuirea de roluri” – in care s-a produs o inversare: „tatal” a devenit „copilul” – actor intr-un film (de fapt, doua) in care „copilul”-fiu a devenit „tatal”-regizor. O situatie interesanta care incita cu atat mai mult pe un psihoastrolog, astrolog sau parapsiholog.

 
„Varsatorul” de talent Florin Piersic Senior

Aura : Verde – principal si secundar Alb, dar numai 2 %
Coeficient bioenergetic : 9,8
Predestinare numerologica : 17 si 23 (pozitiv)
Puncte tari : sofisticat, original, dinamic.
Meditatie psihometrica : Gusturile cele mai simple sunt adesea cele mai elegante.

Nascut in zodia Varsatorului, seniorul Florin Piersic ilustreaza perfect predictia initiala a zodiei care confera nativului aptitudini pentru arta si aduce succese remarcabile ; in cazul sau, roluri remarcabil interpretate. Constelatia ofera grandoare, stima publica si calitati diverse. Se mai poate spune ca cei nascuti sub semnul Varsatorului vor trai in preajma personalitatilor (cine a mai pupat doi dintre presedintii Romaniei, nu ?). Nativul Florin Piersic este un altruist generos si sensibil, s-a daruit pe sine scenei si publicului, fara incetare. Este un idealist si un optimist incorigibil : ideea de Arta – cu A mare – si dragostea pentru oamenii din fata sa, indiferent daca era scena de teatru, camera de film sau studio tv, sunt dovezi incontestabile. Acest mare – la propriu si la figurat – actor al lumii artistice romanesti, care a incantat si continua s-o faca, numeroase generatii de impatimiti ai talentului sau, este nativul bland si hatru care ascunde o mare impetuozitate si o neclintita hotarare de a oferi publicului tot ceea ce natura si predestinarile sale i-au oferit : bucuria talentului sau. Publicul nu-i apreciaza insa numai talentul, el chiar il simpatizeaza la cote inalte. Nativii Varsator, deci si Florin Piersic, isi iubesc copiii, insa nu devin prea posesivi si prefera sa le lase cat mai multa liberate; ei nu fac altceva decat sa aplice conceptia lor generala despre lume si viata. Ca orice Varsator care se respecta, Florin Piersic isi face usor prieteni si relatii, datorita firii lui deschise spre social ; de fapt, aprecierea publicului spre jovialitatea lui se indreapta.
In zodiacul celtic, Chiparos, Florin Piersic este descris asa cum este : falnic, bine facut si inzestrat cu fidelitatea care-i permite ca principiile pe care le-a adoptat in viata sa fie respectate intocmai ; el isi iubeste si pretuieste arta si publicul sau, fata de care se simte obligat. Si niciodata nu va precupeti nici un efort pentru a-l multumi intru totul !

„Racul” care merge inainte ! Florin Piersic Jr.

Aura Dubla : Principal – Rosu deschis (80%)
Secundar – Albastru mat (20%)
Coeficient bioenergetic : 10
Predestinare numerologica : 8 si 20 (pozitiv ultimul numar)
Puncte tari : indraznet, excitant, magnetic
Meditatie psihometrica : Vorbim despre individ si despre Univers. Dar si in interiorul individului exista un Univers.

Sigur, l-am numit pe Florin Piersic jr. care s-a nascut sub semnul Racului, traversat de Soare si plasat sub dominatia Lunii. Nascut din doi actori de talent, Florin Piersic jr. este predestinat a fi un sensibil, cu facultati artistice si divinatorii. Daca in privinta divinatiei nu avem confirmari, in ceea ce priveste inclinatiile artistice, timpul a oferit confirmarea predestinarii. Nativul-Rac Florin Piersic jr. are nevoie de prieteni, chiar daca uneori declara ca prefera sa ramana singur. De asemenea, este nevoie sa fie ajutat sa dobandeasca simtul optimismului, sa se puna in valoare, ceea ce, in general, ii repugna. Generic, Racul este denumit „familistul zodiacului”. Si, bineinteles, Florin Piersic jr. a ilustrat predestinarea : in filmul „Eminescu v. Eminem” al carui regizor a fost Florin Piersic jr. , au fost distribuiti actorii : Tatiana Iekel – mama sa (Racii isi adora mamele) , Dorina Chiriac -prietena sa si… Florin Piersic senior – tatal regizorului. Ce era de demonstrat !
Zodiacul celtic-arboricol ne spune ca Florin Piersic jr. este un Ulm frumos, care atrage privirile. Foarte sincer, el crede ca lumea ii seamana si ca, in cele din urma, va ajunge la o intelegere deplina cu ceilalti. Foarte pozitiv in convingerile sale, are o atitudine calma si o pace sufleteasca de durata. E dotat cu inteligenta pragmatica si este foarte generos. Va amintiti ? Aceasta trasatura am intalnit-o si la Varsatorul-Florin Piersic senior.

Din stejar, stejar rasare

Aceasta zicala romaneasca sigur vorbeste si despre tandemul Florin Piersic si Florin Piersic jr.
Relationarea astrologica spune ca Varsatorul are cu Racul legaturi amicale sau sentimentale, fondate pe intelegere si stima reciproca, desi Racul ar trebui sa se arate mai intelegator fata de sensibilitatea Varsatorului care poate fi ranit de remarcile sale. De asemenea, nativul Varsator e prea sociabil pentru gustul Racului care este mai retras ; Varsatorul este mai expansiv iar Racul crede ca asta e o risipire fara rost.
Ce ti-e si cu copiii din ziua de azi…

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com