Caracterizare psihometrica

Culoare aura : Predominant – Auriu – 95 %
Secundar – Albastru – 5 % – neutra.
Coeficient bioenergetic – 9,9 ; cu un impact major in spectrul social si familial.
Auriu – una dintre cele mai rare culori intalnite in aura unui om, iar daca amintim aici si coeficientul bioenergetic de 9,9 cu siguranta putem spune ca ne aflam in fata unui artist cu multiple talente si un caracter de exceptie: Ioan Gyuri Pascu.
In sprijinul celor afirmate, un alt element, de data asta numerologic, este si mai interesant. Data de nastere – 31 August, cu cifra numerologica a destinului : 4. Deoarece numai 7 luni au 31 de zile, numarul acesta este neobisnuit pentru o zi de nastere, iar oamenii nascuti in ziua de 31 sunt la fel de misteriosi ca si ziua in sine. Egiptenii spuneau despre aceasta zi ca este una a intelepciunii, sursa primara a puterii celor nascuti pe 31. Actorul Richard Gere, pare sa stie cel mai bine acest lucru, fiind nascut in aceeasi zi cu artistul nostru. Dinamismul, este punctul cel mai tare al acestiu tip de aura, formand o zona de influenta benefica si, o simbioza perfecta cu tipurile de aura in care energia cromatica a culorilor tinde spre un albastru sau un galben deschis. Culori puternice. La fel si cea aurie.

Semnul Fecioarei este considerat a fi al ordinii, claritatii si puritatii. Sub acest semn s-a nascut Ioan Gyuri Pascu, iar el este o imagine-oglinda a zodiei sale. Caracter profund moral, e onest si impune celorlalti prin tinuta sa, ori ii poate directiona spre respectarea acelorasi principii si norme care il anima pe el. Atitudinea lui emana puritatea de care vorbeam mai sus si, nu intamplator, una dintre primele lui compozitii se intituleaza “Melancolie” (1979). Aceasta da nota de inclinatia lui de a fi o persoana retrasa, nedorind sa iasa prea mult in evidenta. Lucru care in cazul lui Ioan Gyuri Pascu nu prea se poate!

Spirit critic

Nu este o persoana care sa-si asume riscuri pentru ca-si cunoaste cu exactitate limitele ; poate ca acest lucru a facut din el o personalitate atat de cunoscuta si iubita de public. El nu are nimic din aroganta celor cu succes, dar are mai mult succes ca altii. Natura sa calculata si muncitoare l-au facut sa progreseze constant in profesiune. Una din trasaturile sale cele mai pregnante fiind spiritul critic pe care-l aplica activitatilor sale dar si a celor cu care lucreaza. Probabil ca acesta este secretul succesului aparitiilor sale cu “Divertis” incepand din 1986 si pana acum. Desi nu este o predestinare – anume – a nativului Fecioara, Ioan Gyuri Pascu este un muzician talentat (Radio Contact l-a declarat Compozitorul Anului 1993), interpret si actor. Activitatea sa laborioasa in acest domeniu se explica si prin meticulozitatea specifica Fecioarei, dar si prin marele sau talent. Spiritul sau analitic si prevederea l-au indreptat catre infiintarea, pentru prima data in Romania, a unei Case de discuri independenta.

Un perfectionist

Este un perfectionist, niciodata multumit de sine sau de ceilalti, indeplineste foarte constiincios ceea ce este de facut: nici un gest negandit, nici o nota luata “aiurea”, nici un fapt de viata lasat la voia intamplarii ; astfel intemeiaza trupa “The Blue Workers” cu care sustine intre altele un recital la Cerbul de Aur din 1995. Spiritul sau altruist este relevant de faptul ca intre 1998-2000 Casa sa de discuri lanseaza numeroase trupe, printre care fosta si celebra Vama Veche.
Dar marea sa pasiune ramane actoria. Insa nici aici el nu s-a aruncat “cu capul inainte”. Incet, usor, i-a lasat pe ceilalti sa-l descopere si astfel a jucat in “O vara de neuitat” si “Occident”; ambele au ajuns la Cannes! De altfel, Ioan Gyuri Pascu spune cu modestie: “Eu joc roluri mici in filme mari”. Fecioara este dotata cu spirit religios si putem spune ca orice face Ioan Gyuri Pascu, este indeplinit cu religiozitate.

Fidelitate si tandrete

Nativul Fecioara detesta incertitudinea, exagerarea, confuzia si dezordinea. In zodiacul celtic este Mar, ceea ce inseamna o persoana plina de farmec si atractie, cu o aura foarte placuta. Nu-i asa ca l-am descris pe Ioan Gyuri Pascu? Nativii Mar sunt parteneri fideli si tandri, extrem de generosi si posedand o minte deschisa noului, plini de imaginatie. In zodiacul Mayas este Ametist, care este condus de ratiune, este ambitios si plin de energie. Nativii Ametist inspira incredere, dar uneori devin despotici (uite ca am gasit si-un defect; dar asa o fi ?). Nativul Fecioara ii ajuta pe ceilalti dar se bazeaza doar pe propriile pareri. Care, de regula, sunt excelente!
Frumoasa caracterizare! Dar, parca lipseste ceva…
A, da! Umorul lui Ioan Gyuri Pascu!

Schita karmica

Intr-o viata anterioara nativul a…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Balada lui Shogun

*Articol publicat la data de 4.07.2007

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com