Caracterizare parapsihologica

De data asta, nu mai avem de-a face cu un tandem cromatic (cum ar fi cazul lui Dalai Lama – click aici), ci cu o triada, in care predomina doua culori ; Verde – Albastru, a treia fiind secundara, in cazul de fata Galben deschis.
Cu un coeficient bioenergetic de 9,9 spre 10,2 (maxim), Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, imprima un caracter bland, usor moralizator, cu vagi tente de autoritate. Culoarea aurei, Verde-Albastru-Galben ne poate duce cu gandul la o persoana oarecum boema, gen Yves St. Laurent (creator de moda francez), nascut in aceeasi zi cu Mugur Isarescu (1 august). Asadar, iata un nativ Leu, despre care va invitam sa cititi si alte caracteristici, de data asta astrologice, nu psihometrice, iar la finalul acestui articol puteti afla si ce a fost dl. Isarescu intr-o viata anterioara.

Bancherul – Leu

Cateva consideratiuni astrologice asupra nativului
Mugur Isarescu, arata ca s-a nascut in zodia Leu, aflata sub dominatia Soarelui. Protejat de aceasta benefica influenta astrala, nativul este predestinat sa ajunga prin el insusi la onoruri. Vointa sa este ferma, intreprinzatoare, perseverenta, tintind intotdeauna scopul propus si, demn de remarcat, numai prin mijloace cinstite. Nativul dispretuieste maririle care vin, totusi, de la sine. Astfel, odata ajuns intr-un post de conducere, el este un bun organizator, dinamic, original, eficient si intreprinzator. Relatiile cu subalternii sunt cordiale – pastrand, totusi, distanta.
Daca vom spune ca nativul are Ascendentul in Taur, este limpede ca nimic nu pare sa fie prea greu pentru el, si odata stabilite prioritatile si directia de urmat, el este gata imediat de treaba.
Foarte bun administrator, el este omul ideal pentru operatiuni financiare. Si nu numai atat ; personalitatea sa va iesi in evidenta in perioade de criza, altminteri el conducand din umbra destinele financiare ale serviciului, afacerii, familiei ; in cazul Leului Mugur Isarescu, destinele monedei noastre – leul. Aceasta trasatura s-a ilustrat perfect in perioada apropiata noua, in care mintea limpede si reactiile perfecte ale nativului, au acordat sustinerea necesara si prompta leului romanesc.

Guvernatorul – Leu sustine leul – moneda

Am putea spune ca Leul-guvernator sustine leul-moneda !
Este de necontestat faptul ca nativul este mereu pregatit pentru a fructifica orice oportunitate, care asigura stabilitate si tarie… Leului. Are orizonturi de previziune financiara si nimic nu poate fi ascuns sau complicat pentru el in acest domeniu, arata conjunctia Mercur-Pluton din semnul sau ; reuseste intotdeauna sa vada esenta problemei, oricare ar fi aceasta. De altfel, Mercur in Leu, il face profund concentrat si, chiar daca decizia vine mai greu, ea vine la timp si sigur va fi cea justa. Lucru demonstrat recent cu brio, in „lupta” sa cu „atacul” asupra monedei noastre nationale. Putem spune, fara sa gresim, ca acest Leu s-a nascut pentru a fi guvernator de Banca Nationala ; in orice caz, configuratia astrala natala a acestuia – asta arata.
Ceea ce este interesant, este cat de bine ilustreaza nativul Mugur Isarescu predestinarile sale si din zodiacul chinezesc. Bivol de Pamant, nativul este finantistul prin excelenta ; astrologii spun despre acest semn, ca : „numele sau pe firma bancii pe care o conduce e o garantie ca aceasta nu va da faliment”. El este omul care tace si face. Bivolul de Pamant, din zodiacul chinezesc – Mugur Isarescu, este cea mai potrivita persoana in tot ceea ce-si asuma si intreprinde si, este de notat ca, el face aceasta sprijinindu-se doar pe forte proprii.
Daca Leul e guvernat de Soare care-i trimite influente benefice ; si daca Bivolul de Pamant este eminamente finantist, este absolut logic sa vedem ca Leul – Mugur Isarescu „guverneaza” benefic „leii” nostri.

Portret karmic

A trait pe teritoriul…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro