Portret parapsihologic

Tina Turner, numita initial Anna Mae Bullock, s-a nascut la 26 noiembrie, ceea ce o plaseaza in zodia Sagetator, care o inzestreaza cu bunatate, idealuri inalte, emotie si caldura, trasaturi care vor transpare mai tarziu in cantec; este independenta si mult iubitoare de libertate si calatorii, isi asuma riscuri, dupa cum vom vedea, fiind ceea ce numim o rebela. Este semn de Foc, element care aduce in tot ceea ce face o tenta ardenta si vivace; semn Mutabil fiind, ii place schimbarea, iar energia ei (+) Masculina o ajuta sa foloseasca schimbarile in favoarea ei. Poate dorinta de libertate si de schimbare, dar si faptul ca a fost predestinata sa fie o rebela, au ajutat-o sa se desparta de sotul ei Ike Turner si sa-si urmeze drumul glorios in arta, sprijinita doar de talentul si calitatile ei native.
Astrele au inzestrat-o cu multe calitati: Pluton in Leu – cu dorinta de a-si pune toate fortele in munca ei, iar ascendentul in Leu ii confera vitalitatea si succesul in arta, dar si o viata emotionala intensa. Uranus in casa X o face independenta, libera de orice rutina, libera sa calatoreasca; astfel intreprinde numeroase concerte in turnee internationale grandioase, iar casa X plasata in zodia Taur arata ca in ceea ce priveste meseria ei, este o persoana in care poti avea incredere. Cu casa VI in Capricorn, actrita si cantareata Tina Turner este omul dedicat muncii, cu rabdare si tenacitate; singura ei slabiciune fiind frica de temperaturile scazute, care ii pot afecta “instrumentul” muncii – vocea. De altfel, ea nu se menajeaza si de-a lungul timpului scoate numeroase albume si canta alaturi de mari nume ale industriei muzicale, ca: Rolling Stone, Rod Stewart, Mick Jagger si altii. O asemenea activitate, o asemenea voce, o asemenea vointa si o asemenea daruire nu puteau decat sa-i aduca un succes fulminant, recunoscut prin numeroase premii, ca: Premiul Grammy pentru cea mai buna interpreta rock, Premiul Grammy pentru cea mai buna interpreta pop, premii pentru cele mai bune inregistrari si multe altele. Numeroase aspecte astrale vorbesc despre inteligenta vie a nativei; inafara de muzica si actorie, ea are si talent scriitoricesc, pe care l-a folosit si astfel a aparut volumul autobiografic “Eu, Tina”.

Ca urmare a imensului succes obtinut de ea si a vietii ei destul de zbuciumata, s-a facut si un film biografic de mare succes. Toata lumea stie ca Tina Turnar nu mai este chiar tanara; dar toti sunt de acord ca are o cariera de exceptie, o voce teribila si putere de munca devotata. E de mirare? Nu. Aura este una puternica. Culoarea predominanta este albastru (98%) si, tipic misterului si elegantei de care da dovada, celalalta culoare nu putea fi decat Auriu (2%). Mai adaugam si coeficientul bioenergetic? Desigur. Acesta este de 10,8; cel mai mare dintre vedetele publicate la rubric “Aura Ta”. Desi in tinerete a suferit esecul sentimental dupa casatoria cu Ike Turner si a ales o viata de succes social in arta, la senectute Tina Turner a reusit sa acceada la ceea ce a predestinat sextilul Luna-Pluton: alegerea este pentru o viata de iubire perfecta, pe care o traieste, cum altfel decat in strainatate, cantareata avand case in Franta si Elvetia, unde isi petrece tihna impreuna cu iubitul ei. O cariera frumoasa incheiata la fel de frumos.
In zodiacul chinezesc este nascuta in Anul Iepurelui (Pisicii) de Pamant; unde elementul Pamant ii confera inteligenta, stabilitate, responsabilitate si eficienta. Trasaturile sale definitorii fiind energia, pe care a dovedit-o cantand pana la o varsta inaintata, dar si spiritul cuceritor, cu care a incantat si a cucerit publicul de pe toate meridianele lumii. Iepurele (Pisica) are o dorinta de armonie, care s-a manifestat din plin la Tina Turner si la propriu si la figurat. In zodiacul doamnelor, zodiacul floral, este o frumoasa Margareta, care da dovada de multa perseverenta, dar si de modestie. In zodiacul Indiei este in zodia Pustnicul, ceea ce arata un caracter puternic, care nu este in nici un caz un simplu diletant; Tina Turner a aratat lumii ce inseamna sa fii o mare actrita, caci a facut si film, dar mai ales, ce insemna sa fii cu adevarat o mare cantareata.

Schita karmica

Actuala existenta a Tinei Turner este nu marcata de karma…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro