Portret parapsihologic

S-a nascut  in Republica Moldova, localitatea Slobozia, la 25 octombrie 1984 cel care mai tarziu isi va ascunde identitatea, sub numele unei formatii muzicale, si anume Carla’s Dreams al carei solist este. Dupa cele 15 milioane de vizualizari pe YouTube, probabil este inutil sa spunem ca formatia si solistul ei apar cu fetele pictate, cu ochelari negri si gluga, probabil pentru a-si pastra anonimatul. Din pacate sau din fericire, depinde din ce parte privesti, solistul si membri formatiei n-au ramas necunoscuti si astfel, putem sa-l cunoastem pe cel care – se pare – este fondatorul, conducatorul si solistul acestei formatii, iar acesta se numeste ANDREI ŢĂRUŞ.

Nascut in zodia Scorpion, nu ne mira faptul ca ei canta  cu fetele ascunse: este una dintre caracteristicele Scorpionilor, aceea de a fi misteriosi, ascunsi, rezervati, dar in acelasi timp plini de magnetism. Nascut sub dominatia planetelor Marte si Pluton, nativul capata de la Marte forta combativa si ambitia, iar Pluton ii stimuleaza la maximum originalitatea si ii confera o aptitudine sigura pentru activitatea artistica. Dar, cum nimic nu este imposibil pentru un nativ Scorpion, ignorand (pentru moment) predestinarile guvernatorilor zodiei, Andrei Ţăruş  a absolvit Facultatea de Drept Public din Chisinau, insa scena si muzica l-au atras mai mult (deh, predestinarea!), el cantand in formatia “In Qudro”. Nu pentru mult timp, caci in ianuarie 2012 ia fiinta Carla’s Dreams, deoarece harta sa natala  spune ca nativul este dotat cu simtul responsabilitatii, al organizarii si controlului (Marte in Capricorn), dar si ca in cariera sa va fi implicat publicul (Luna in Casa X). Si intradevar, publicul a fost cucerit. Un an mai tarziu, in 2013, el  incepe colaborarea cu nume mari din muzica usoara romaneasca. Astfel, canta cu Inna (“Tu si Eu”), cu Delia (“Cum ne noi” si “Da, mama”) si cu Loredana Groza (“Lumea ta”), dobandind si la noi o faima fulgeratoare, care vine sa prevada o cariera extrema (Mercur in casa X), de mare succes. Am spus “si la noi”, caci deja isi cucerise publicul din R. Moldova si pe cel din Rusia. Nu e mai putin adevarat ca pagina  de Facebook Carla’s Dreams contine intrebari referitoare la viitoare turnee, intrebari venite din tari diverse, ca: Italia, Portugalia, Anglia si altele. Sa mai spunem ca formatia a cantat, cu un succes fulminant in deschiderea concertului englezilor de la Prodigy. Astrele spun ca Andrei Ţăruş isi cunoaste orientarile viitoare si are simtul valorii de sine (Jupiter in Casa I), ceea ce ne indreptateste sa credem ca in viitor ne asteapta multe alte surprize placute de la acest tanar component al noului val in muzica. Starea sa civila? Casatorit cu o femeie de afaceri, care-i urmareste si ii sprijina cariera artistica. Asa ca, nici o speranta pentru admiratoare…

Psihologic vorbind, nativul Andrei Ţăruş are o personalitate ferma, curajoasa, dar sensibila. Aceasta sensibilitate e cumva tipica celor care au in aura culoarea albastra si un coeficient bioenergetic de 9,3. Are emotii energice si durabile, o imaginatie profunda si puternica, la fel ca si dorintele sale. Are o minte dinamica, indrazneata, plina de resurse si ganduri intense, intuitive. Nativul este o persoana joviala, intuitiva si spirituala.

In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Sobolanului de Lemn, ale carui trasaturi definitorii sunt energia si spiritul cuceritor, care razbat prin versurile melodiilor pe care le compune. Idealul de viata al Sobolanului este obtinerea unor reusite rasunatoare, iar nativul a cam obtinut aceste reusite si cine-stie cate altele vor veni, tinand cont de varsta sa tanara. Ca nativ Sobolan, are mult farmec, ceea ce-l face sa aiba o personalitate captivanta si foarte interesanta.

In zodiacul Indiei este Delfin. Hotarat si foarte activ, nu sta prea mult pe ganduri inainte de a intra intr-o afacere, de orice natura ar fi aceasta (de exemplu: Carla’s Dream) si oricare ar fi riscurile pe care le implica. Si, trebuie sa recunoastem: sa-ti faci “un nume” in muzica usoara, nu-i usor. El a riscat si… a castigat!

In numerologie, cifra destinului sau este 3. Acest 3 simbolizeaza o viata ce favorizeaza creativitatea si exprimarea, iar el se exprima prin cantecele pe care le creeaza. Acest destin condus de cifra 3 favorizeaza relatiile si contactele cu oamenii (publicul), simbolizeaza o viata placuta si sociabila, comportand putine obstacole si posibilitatea de a reusi destul de rapid, in mod sclipitor. Ceea ce s-a si intamplat…

In Tarot, arcana majora reprezentativa pentru nativul Andrei Ţăruş este VII-Faetonul, dupa data nasterii sale 25 octombrie (2+5 = 7). Faetonul simbolizeaza marele salt spre inainte; este singura carte din Tarot care simbolizeaza pornirea la drum cu incredere si bucurie. Avem de-a face cu o inaintare cutezatoare si o mare disponibilitate de asumare a riscurilor si responsabilitatilor. Adica exact ceea ce s-a intamplat la “nasterea” Carla’s Dream. Marele salt inainte a fost facut si el s-a soldat cu un succes rasunator, pe masura riscurilor. In schimb, se cere nativului sa tina cont de faptul ca in viata avem inca multe de invatat, chiar daca viata ne-a pus de la inceput pe un rang superior, (caci Carla’s Dreams avea in 2012, la infiintare, doar 28 de ani). Mai sunt salturi inainte de facut si nu ne indoim ca nativul le va face, cu incredere si bucurie…

Schita karmica

Nativul poseda o karma legata de probleme afective. In vieti precedente nu a fost capabil sa-si controleze in mod satisfacator emotiile. Va trebui ca in viata prezenta sa-si disciplineze emotivitatea, sa-si puna emotiile in slujba unei iubiri adevarate. El s-a nascut cu dorinta de a curata tot ce este necesar pentru a pregati o reinnoire, iar karma sa presupune o oarecare detasare de bunurile materiale. De asemenea, construirea unei vieti ordonate este cheia pentru gasirea linistii sufletesti si achitarii datoriei karmice. Nativul are o mare popularitate, contacte sociale numeroase si activitati profesionale care ii ocupa foarte mult timp; dar nu trebuie sa-si neglijeze familia din cauza acestor responsabilitati – este o lectie karmica de invatat. Munca de creatie si legatura cu natura definesc misiunea sa pentru aceasta viata.


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro