Portret parapsihologic

Deja celebru, fotbalistul Adrian Mutu s-a nascut la 8 ianuarie 1979, in Calinesti-Arges; este astfel situat in zodia Capricorn, guvernata de Saturn, semn de Pamant, Cardinal, ceea ce spune despre el ca isi utilizeaza resursele pentru a-si realiza obiectivele. Soarele in Capricorn il face rezervat, circumspect si voluntar, cu un spirit ostil si banuitor.
Culoarea aurei: Verde. Coeficient bioenergetic: 8,5. In raport cu zodia, verdele aurei reprezinta o persoana carismatica, dar usor influentabila, cand e vorba de oamenii de langa el. O imaginatie activa, mai ales daca este directionata spre un anumit scop. In acelasi timp, coeficientul de 8,5 reprezinta o vointa si un proces alchimic, in plina desfasurare, tipic celor nascuti in data de 8 ianuarie. Caracteristica zilei de 8 ianuarie: “Este departe adevarul invatat, de adevarul trait“.
Ascendentul sau il face nerabdator, uneori greu de suportat, datorita manierelor sale abrupte. Are casa II in Taur, ceea ce inseamna reusita sociala gratie talentului sau de fotbalist, insotit de un lung travaliu (antrenamente), cerand multa rabdare. Cu casa III in Gemeni, el se adapteaza la toate schimbarile, si vor fi multe, caci profesia sa il poarta in multe deplasari. Crucea Destinului formata de ascendent si Mijlocul Cerului este pozitionata in doua semne Cardinale, ceea ce presupune un destin deosebit. Predestinarile astrale sunt favorabile, astfel : este energic, determinat, curajos si plin de incredere in sine, spune conjunctia Soare-Marte, si surmonteaza dificultatile prin forta vointei sale. Un alt aspect favorabil, sextilul Soare-Uranus spune ca este un original si un independent, o personalitate cu multi admiratori. Este dur si uneori insensibil; isi pune toata energia in slujba invingerii obstacolelor si a reusitei. Este popular, dar in anturajul sau profesional este doar respectat, uneori temut, dar nu iubit; asta este pentru fani…

In ceea ce priveste intelectul sau, Mercur si aspectele sale il fac o persoana inteligenta, cu spirit deschis si liber; dar iubeste aventura si se lanseaza in intreprinderi hazardate si riscante. Tot Mercur in casa IX il face sa-i placa voiajurile indepartate si chiar sa se instaleze in strainatate. Viata sentimentala, marcata de Venus si Neptun in Sagetator, este marcata de unele probleme, ca opozitia Luna-Venus, care il face inconstant si capricios (divortul de prima sotie), usor influentabil, lasandu-se antrenat in aventuri regretabile (ca aceea cu “prafurile”); pe scurt, viata amoroasa este agitata si are – uneori – relatii de moralitate dubioasa, caci se indragosteste usor. Cu casa VII in Balanta, este certa casatoria cu o persoana de conditie superioara, care-i aduce luxul si rafinamentul dorite de el (este posibil ca a doua casatorie sa fie aceea). Neptun in casa VIII spune ca aceasta casatorie ii poate rezolva unele probleme financiare.
Cel mai important capitol al vietii sale este cel dinamic-socio-profesional. Jupiter este in Leu in tema sa natala si asta il face ambitios, cu certa reusita profesionala si cu dorinta de a se impune, de a fi un “nume” (de altfel, el si-a castigat mai mult, un renume – Briliantul). Dar, cum toate lucrurile au doua fatete, are si defecte; are multa ambitie, dar este pretentios si plin de vanitate. Astrele l-au predestinat a fi responsabil si ireprosabil in profesia sa, scrupulos si meritoriu in moralitatea sa; daca el si-a folosit liberul-arbitru ca sa le contrazica, asta este alta poveste…
Marte scrie un capitol frumos in Capricorn si in casa X : are o mare energie pentru munca, energie care se conserva mult timp; este un mare muncitor, care nu-si precupeteste eforturile. Despre energia sa exceptionala vorbeste si sextilul Marte-Uranus, dar si despre marea sa nevoie de libertate in munca sa, libertatea de actiune. Este inflexibil, rigid, usor excitabil si se enerveaza repede, dar are multa vitalitate. Trigonul Marte-Saturn ii confera energie si determinare, forta si rezistenta, abilitate si perseverenta. Cu casa VI in Fecioara are ca puncte sensibile nervii si intestinele.
In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Calului de Pamant; Pamantul confera stabilitate, spirit de organizare si practic, simt strategic si spirit conducator. Nativul Cal este de departe cel mai rapid al ciclului zodiacal si viteza de executie a actiunilor sale este proverbiala. Calul este foarte muncitor, agreabil si popular; are o constitutie fizica robusta si arata foarte sexy. Nu agreeaza criticile si adesea isi raneste apropiatii prin impulsivitatea sa. Adrian Mutu este un Cal de Pamant tipic. In zodiacul indian este Lotus, fermecator, avantajat in viata sentimentala si cea profesionala ; este o persoana demna si loiala. A 8-a carte (ziua de nastere 8) a Arcanei Majore a Tarotului este Forta sau Curajul ; atributele pozitive ale acestei carti sunt charisma si hotararea de a izbandi ; trasaturile negative includ vanitatea si folosirea gresita a puterii.

Schita karmica

Adrian Mutu are Axa Dragonului cu Nodul Nord in…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com