Portret psihoastrologic

Un Leu cu Ascendent in Scorpion!
Aceasta este, pe scurt, Madonna! Daca de la inceput vedem ca este vorba despre un caracter puternic, lucrurile se pot schimba, pe masura ce patrundem mai adanc in interpretarea horoscopului ei natal.
Nascuta la 16 august 1958 in Bay City, Michigan, USA, „Regina muzicii pop”, cum a fost denumita, se numea de fapt Madonna Louise Veronica Ciccone, nume din care ea a pastrat doar pe cel de Madonna, pe care l-a facut cunoscut si celebru pe intregul mapamond. Este foarte interesant faptul ca ea si-a urmat cu exactitate predestinarile astrale, care, de altfel, sunt excelente. Nici nu e de mirare, tinand cont de coeficientul bioenergetic de 9,8. Culoarea albastra a aurei denota un spirit puternic si, extrem de calculat. Iubitoare de libertate (tipic celor cu aura albastra), paraseste casa parinteasca in frageda tinerete, la 21 de ani, asa cum era scris in astre, plecand la New York, cu numai 35 de dolari in buzunar. Sextilul Soare-Jupiter i-a predestinat mari ambitii profesionale si sociale; la numai 25 de ani, Madonna scoate albumul ei de debut; un an mai tarziu lanseaza „Like a virgin”, care devine repede un hit. Faptul ca de-a lungul timpului s-a dovedit a fi extrem de muncitoare, serioasa si minutioasa, se datoreaza bunelor auspicii ale trigonului Soare-Saturn.

Madonna este o „multilaterala”: actrita, cantareata, compozitoare, iar numeroasele ei activitati artistice au fost rasplatite cu tot atatea premii; multe premii Grammy, doua premii Oscar pentru „cel mai bun cantec original”; primul, „Sooner or later” din coloana sonora a filmului „Dick Tracy”, al doilea „You Must Love Me” din filmul „Evita”, film care i-a adus si Globul de Aur pentru rolul principal; videoclipul melodiei „Take a Bow” castigand premiul MTV, pentru „cel mai bun videoclip al unei artiste”, numerose cantece ale sale devenind hit-uri, cunoscute si iubite; si multe altele. Toate ilustreaza prezenta in horoscopul ei personal a trigonului Luna-Marte, care o face plina de vigoare si ambitie, cu vointa de a reusi, iar toate acestea au dus pana la urma la introducerea in Rock and Roll – Hall of Fame and Museum, care include cei mai mari artisti, muzicieni si compozitori.
Taria ei sta in talentul ei, daruit cu larghete de Jupiter in conjunctie cu Neptun; dar ea are si o imaginatie fecunda, iar pasiunea pentru arta si celebritate au dus-o pe cele mai inalte culmi artistice. Forta sa vine de la Marte in Taur, in casa a VIII-a, care ii pune publicul la picioare. Ea domina, se impune, e tenace si plina de entuziasm. A demonstrat ca are multa forta; de cate ori (nu multe) steaua sa parea a apune, ea s-a mobilizat si s-a ridicat. Mai mandra, mai stralucitoare, exact cum prezicea la nasterea sa, conjunctia Soare-Pluton. Jupiter in Balanta i-a dat spiritul caritabil, demonstrat in numeroasele actiuni umanitare in care s-a implicat si in donatiile pe care le-a facut.

Un Leu cu Ascendent in Scorpion denota o viata furtunoasa; in viata ei amorul vine si pleaca, reintorcandu-se iar si iar. Sexualitatea este foarte importanta pentru ea, dar si pentru echilibrul sau. Scrie ce-i dicteaza imaginatia si scoate volumul „Sex”, canta si mimeaza pe scena sexul, face un scurt mariaj cu actorul Sean Penn, se indragosteste de antrenorul ei cu care are o fata. Se desparte de acesta si se casatoreste cu Guy Ritchie cu care are un baiat, dar divorteaza, incepand o relatie cu Jesus Luz, mai tanar ca ea cu 30 de ani. Si toate astea sunt scrise-n harta sa natala: cu casa V-a in Pesti este tandra si are o relatie cu o persoana mai tanara si casa a VIII-a in Taur, care spune ca atunci cand se marita, o face din dragoste. Sexualitatea ei debordanta ii aduce relatii cu nume „grele”: John Kennedy jr., rapperul Vanilla Ice, baschetbalistul Denis Rodman, toate, relatii intense, dar de scurta durata, ilustrand prezenta careului Venus-Neptun, care o face instabila in dragoste. Uranus in Leu o face tenace si iubitoare de independenta si libertate de actiune, prezicandu-i numeroase calatorii, conjunctia Neptun-Ascendent aratand predilectia pentru strainatate; si daca ne gandim la numeroasele ei turnee, vedem predestinarea implinita.
Un caracter puternic, dominant, plin de forta si talent, iubitor de celebritate, pe care a si dobandit-o; astfel o vede publicul pe Madonna. Dar ea are un secret, pe care publicul nu-l cunoaste: cu Luna in Fecioara, Madonna este o mare timida, timorata chiar! Ea poseda „obraznicia timidului”, caci Pluton este si el in Fecioara si o ajuta sa-si invinga timiditatea.

Schita karmica

Este posibil ca intr-o viata anterioara sa fi…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro