Carmen Bruma – Portret parapsihologic

Carmen Bruma este nascuta in Bucuresti, la 9 mai 1977, in zodia Taur.
Pentru inceput, vom observa ca superbele doamne si adevaratele vedete de televiziune, acelea care prezinta emisiuni de nutritie si sport, nu au niciun motiv sa-si ascunda varsta. Si nici nu fac asta, deoarece ele sunt femei cu un corp de invidiat indiferent de varsta lor, corp modelat NU de operatii estetice, silicoane sau alte “bazaconii” artificiale, ci obtinut prin bun-simt, vointa, sport si nutritie adecvata. O astfel de persoana este si Carmen Bruma.
Nascuta sub semnul Taurului, al carui guvernator este Venus, nativa se bucura de buna influenta a acestei planete, care ii confera un farmec indiscutabil, trasaturi armonioase, o privire seducatoare si o puternica doza de senzualitate. Intr-un cuvant, este foarte feminina. Dar nu numai atat, nativa este inzestrata cu o vointa pe care nimic nu o opreste; ea duce totul la bun sfarsit prin rabdarea ce o manifesta in realizarea proiectelor propuse, prin forta si constanta sa si uneori prin incapatanare (pozitiva, am spune, caci este pusa in slujba unor idealuri constructive). Iata cateva dintre calitatile care au ajutat-o pe nativa sa absolve in anul 1999 Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative a Universitatii Dimitrie Cantemir, iar in anul 2005 sa ia masteratul la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii Bucuresti.
Nativa este semn Fix, cel mai putin flexibil din triada semnelor Fixe si iubitoare de stabilitate. Desi cariera si-a inceput-o la Antena 1 in anul absolvirii facultatii, din 2002 lucreaza la Realitatea tv, fiind cea mai longeviva jurnalista a acestui post (ce era de demonstrat!). Este nascuta sub o zodie cu elementul Pamant, Gaia sau Mama-natura cum i se mai spune. Prin profundul sau atasament fata de frumusetea senzuala, acest element subliniaza aspectele telurice ale planetei-regenta Venus, multe dintre valorile definitorii ale Taurului putand fi considerate profund omenesti. Iar nativa le-a mostenit pe toate, dupa cum vom vedea. Sa mai spunem doar ca energia sa este de natura (-) Feminina.
In tema sa natala, domna-semnului – Venus – este in casa X, ceea ce arata ca nativa isi iubeste cariera, reputatia si, de ce nu, faima. Ii place sa munceasca din greu pentru a-si indeplini scopurile si are relatii armonioase cu cei din profesiunea sa, care nu este numai artistica, ci si literara (asa cum predestineaza Jupiter in trigon cu Pluton, care ii confera putere creativa). Astfel, pe langa cariera in televiziune, colaboreaza intens cu presa scrisa, sustinand rubrica “O bruma de miscare” in revista “Taifasuri” si fiind editorialist la revista “J’adore”. Carmen Bruma a publicat un volum despre dieta si nutritie intitulat “Slim, cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi” si are in plan o alta carte, despre sport. Nativa face sport, (a fost, impreuna cu Mircea Badea, cu care are o relatie, promotor al “Miscarii impotriva statului”), foloseste o alimentatie rationala, (si nu numai atat: doreste ca si ceilalti sa se alimenteze rational, iar emisiunile sale, cat si blogul sau, promoveaza acest deziderat) si are o mare de admiratori si sustinatori ai ideilor sale sanatoase, cat si un public larg care ii urmareste emisiunile. In afara de volumul citat, Carmen Bruma a publicat si un DVD insotit de carte, intitulat sugestiv “3S (Sanatoasa, Supla, Satula)” care a facut record de vanzari in Romania: 80.000 de exemplare in 3 luni. Nativa a primit un premiu international acordat de Federatia Europeana de Fitness si Body-Building pentru promovarea sportului si a vietii sanatoase, prin emisiunea “Kilocruciada”. Ca majoritatea nativilor Taur, ea va fi probabil longeviva si vom mai avea prilejul sa scriem despre ea.

Carmen Bruma in alte sisteme divinatorii

In zodiacul chinezesc, unul dintre sistemele de divinatie cele mai cautate si uzitate, dar si foarte exacte, Carmen Bruma este nascuta in Anul Sarpelui de Foc. Inteligent si intelept, plin de vointa si tenacitate, semnul Sarpelui e considerat ca oferind cel mai mare procent de oameni puternici dintre toate semnele zodiacului chinezesc. Are mult tact si bun-simt, un spirit ager si patrunzator si un dezvoltat simt al frumosului. Eleganta si seducatoare, acesta nu inseamna frivolitate, ci doar usurinta de a se adapta si a invata rapid tot ceea ce este de invatat in situatia respectiva. Responsabil in tot ce face si plin de gratie, Sarpele va cauta intotdeauna caile cele mai eficiente de realizare a scopurilor sale. Acest fapt ne aminteste de cei care au aura dubla. In cazul ei, galben (65% predominant) cu verde (35% secundar). Asadar un tandem cromatic pozitiv cu un coeficient bioenergetic spre 10, mai precis de 9,8.

In zodiacul doamnelor, am numit zodiacul floral, este Trandafir. Temperamentala, nu da inapoi in fata sarcinilor dificile si manifesta un curaj demn de admiratie, curaj ce merge uneori in mod firesc pana la a face sacrificii si a indura privatiuni. Urmareste idealuri carora le va dedica intreaga sa energie.
In zodiacul Indiei este Capra, optimista, temperamentala si inteligenta, cu intuitie in a-si alege perechea potrivita in viata sentimentala.

Schita karmica

Nativa are Nodul Lunar Nord in Balanta. Aceasta pozitionare arata ca daca in trecut ea a cautat numai aventura si satisfacerea curiozitatii, acum trebuie sa realizeze armonia si sa includa in planurile sale si interesele celorlalti. Situarea Nodului Nord in casa a III-a a temei sale natale indica necesitatea de a dezvolta sfera comunicarii, de a aborda viata prezenta in mod logic, rational. Are de invatat lectia karmica a impartasirii cu ceilalti a cunostintelor acumulate; se poate afirma in invatamant sau mass-media. Datoria karmica ii cere ca in viata actuala sa gaseasca un echilibru personal, pentru a avea succes in mijlocul colectivitatii; sa-si puna individualitatea puternica dobandita in alte vieti, in slujba altora. Dar ce altceva face nativa Carmen Bruma, decat ca se pune in slujba celorlalti, prin impartasirea experientei sale si prin exemplul personal. Ea dovedeste ca este pe drumul cel bun al stingerii datoriei karmice.

*Citeste si “Mircea Badea – aura dubla” – aici.

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com