Portret psihoastrologic

Nascuta la 7 februarie 1982, in Badesti-Buzau, cunoscuta cantareata si vedeta de televiziune Delia Matache a avut la nastere Soarele in zodia Varsator. Primul si cel mai important lucru care se poate spune despre aceasta zodie, este ca e plina de originalitate. Prezenta Soarelui in Varsator i-a adus nativei o fire originala, inventivitate, umanism, generozitate, idei noi si progresive. Nativa se bucura de influenta a doi guvernatori: Saturn si Uranus. Principalele caracteristicii ale personalitatii nativei sunt: absenta prejudecatilor conventionale, care deriva din Saturm si, inteligenta si intuitia datorate influentei lui Uranus. Este semn de Aer, cu energie pozitiva (+) Masculina. Personalitate increzatoare, generoasa, calda, cum o face Luna in Leu, nativa este si extrem de talentata, fiind o persoana ambitioasa, cu emotii calde, creative. A urmat Liceul de Muzica “Dinu Lipatti”, apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, studiind pianul si flautul. Venus in Capricorn i-a insuflat ambitie, spirit de planificare, responsabilitate si atractie spre reputatie si faima. Astfel, in 1999, la numai 17 ani, a debutat in industria muzicala cu trupa N&D, cu care a cunoscut succesul la nivel national. Nativa a fost predestinata sa se exprime prin arta (Luna in casa III), sa gaseasca diversitatea prin arta si cultura (Venus in casa IX) si sa-si foloseasca energia creativa pentru arte creative (Marte in casa V); toate acestea trebuiau sa fie transpuse in real si nativa nu a pregetat: in 2003, dupa destramarea trupei N&D, ea a decis sa urmeze o cariera solo, lansand mai multe melodii de succes atat la nivel national, cat si international. Soarele in trigon cu Saturn i-a inculcat principiul succesului personal dobandit prin munca si disciplina, ea fiind perfect capabila sa-si concentreze intreaga energie in scopul propus. Aceasta energie vine si din culoarea aurei Galben (a oamenilor extrem de hotărâţi),culoare ce o caracterizeaza perfect, impreuna cu un coeficient bioenergetic (mare) de 9,9. Astfel, pe langa numeroase discuri single si o bogata discografie, nativa a prezentat si emisiuni tv, fiind in juriul emisiunilor “X Factor”, concurenta la “Dansez pentru tine” si a participat la emisiunea “Te cunosc de undeva”. Astrele au fost binevoitoare cu viata sa personala, caci nativa are o casnicie fericita.

Alte sisteme divinatorii

In zodiacul chinezesc, nativa este in Anul Cainelui de Apa, unde elementul Apa ii aduce tactul si modestia, intuitia si spiritul de deschidere spre ceilalti. Cei nascuti in ani ai Cainelui sunt persoane cu suflet nobil, loial si onest. Nativa este vioaie, placuta si adopta de fiecare data o atitudine colegiala, fara nimic rigid in ea. Este spontana in relatiile cu ceilalti si are idei foarte exacte despre ce e bine si ce e rau. Trasatura sa definitorie este onestitatea.
In zodiacul celtic este Orhidee, sensibila, cu un simt al datoriei foarte dezvoltat; in secret este o persoana melancolica. Este gata oricand sa-i ajute pe cei din jur. Trasatura sa esentiala este intransigenta sentimentala.
In zodiacul Indiei este Caleasca; are un neastampar in a actiona mereu in propriul interes, se avanta in actiuni diverse, dar este, cu toate framantarile sale, dotata cu o gandire lucida.
Numere si planete. Persoanele nascute in ziua de 7 februarie sunt conduse de numarul sapte si de planeta Neptun care stapaneste visele si viziunile. Nativa poate manifesta deschiderea spre schimbare si dorinta sanatoasa de a atenua tabu-urile existente. In mod traditional, celor condusi de numarul 7 le plac schimbarile si calatoriile.
Tarot. A saptea carte a Arcanei Majore este 7-Carul; ea poate fi interpretata astfel: indiferent cat de ingusta sau primejdioasa este calea corecta, trebuie sa continuam pe ea. Arcana simbolizeaza succesul, talentul si eficienta.

Schita karmica

Nodul Nord in Rac arata ca intr-o viata anterioara nativa si-a negat originea si a refuzat sa-si asume obligatii afective. S-a straduit sa actioneze cat mai impersonal, cenzurandu-si sentimentele, timp de mai multe vieti tinandu-si sub control impulsurile si instinctele personale. In viata prezenta trebuie sa rezolve aceasta problema, invatand lectia karmica a asumarii responsabilitatii afective. Realizarea echilibrului intre profesie si viata afectiva constituie unul dintre scopurile acestei vieti si datoria sa karmica, iar nativa este pe cale de a o achita.

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com