Portret psihoastrologic

S-a nascut in Bucuresti, la 18 octombrie 1967, cel care avea sa fie cunoscut ca actor de teatru si film, cantaret si compozitor, om de televiziune si de radio; l-am numit pe Stefan Banica jr. La nasterea sa, Soarele era in zodia Balanta, ceea ce l-a predestinat pe nativ sa fie sociabil, sa aiba simt estetic si talent, sa caute armonia in toate actiunile sale, iar el foloseste toate aceste inzestrari in intreaga sa activitate artistica. Guvernatorul zodiei sale – Venus – este cea care prezideaza lucrurile amabile, agreabile si pline de bucurie, fiind zeita artei si gratiei, cu care l-a inzestrat din plin pe nativ. Este semn Cardinal, de Aer, cu energie pozitiva (+) Masculina. Culoarea aura : Galben (principal 70%) – Rosu (secundar 30%) cu un coeficient bioenergetic de peste 9,7. Actorul ne-a obisnuit cu aparitii scenice entuziaste, optimiste, spontane, iar aceste calitati se datoreaza pozitionarii lui Marte in Sagetator. Vom intalni in tema sa natala numeroase aspecte si tranzite care demonstreaza ca actorul si-a urmat predestinarile astrale; astfel, spiritul sau creativ, creativitatea sa entuziasta este insuflata de Jupiter in Leu, pozitionare ce aduce generozitate, caldura si grandoare, predestinandu-l sa devina “cap de afis” in viata artistica. Iar nativul, folosind inaltul simt al datoriei, ambitia, increderea in sine si in capacitatile sale, ca si puternica vointa insuflate de inteleptul Saturn in Berbec, ne-a daruit numeroase concerte, interpretari de teatru si film, activitati de televiziune, toate de cea mai buna calitate. Nu vom insira aici discografia sau filmografia sa, dar vom aminti rolul din filmul “Liceeni”, care este si astazi pe placul adolescentilor, sau prezentarea excelentului spectacol care a fost “Dansez pentru tine” si melodia cu acelasi nume; sa mai spunem ca in prezent, Stefan Banica jr. este membru in juriul emisiunii tv. de succes, intitulata “X Factor”. In viata particulara a avut doua casatorii si doua concubinaje, avand doi copii de la mame diferite.

Ca o incununare a urmarii cu obstinatie a bunelor predestinari astrale, finalizate cu o activitate artistica prodigioasa, in 2004 i-a fost conferit de catre Presedintele Romaniei Ordinul “Meritul Cultural” in grad de Cavaler, categoria D “Arta Spectacolului”, “in semn de apreciere a intregii activitati si pentru daruirea si talentul interpretativ pus in slujba artei scenice si a spectacolului”.

In alte sisteme de divinatie…

In zodiacul chinezesc, este nascut in Anul Caprei (Oaia) de Foc, al carei ideal in viata este … sa aiba succes. Si el are! Nativul este predestinat sa fie o persoana eleganta, rafinata si cu un cert simt artistic; este foarte multumit cand este laudat (dar cine nu este?) si cand se afla in centrul atentiei (dar spre deosebire de noi cei multi, el se afla mereu in centrul atentiei). Se bucura de mult noroc.

In zodiacul celtic este Artar, foarte rezistent, face fata cu succes efortului prelungit, se organizeaza bine. In activitatea artistica se slujeste de inteligenta sa, de intuitie si, nu in ultimul rand, da dovada de multa fantezie, atat de necesara in arta.

In zodiacul Indiei este Maimuta, agera la minte, intuitiva, talentata, cu inclinatie nativa spre tot ceea ce inseamna arta si spectacol.

Numere si planete. Persoanele nascute in ziua de 18 octombrie sunt conduse de numarul 9 (1+8=9) si de planeta Marte; aceste persoane sunt capabile sa influenteze pe cei din jurul lor, datorita puternicei energii martiene care echilibreaza temperamentul venusian al Balantei care este nativul Banica jr. Iar influenta benefica a concertelor sale este binecunoscuta.

Tarot. A opsprezecea carte a Arcanei Majore este XVIII-Luna, care reprezinta lumea emotiilor si viselor. Atributele care insotesc aceasta arcana includ sensibilitatea, empatia si intelegerea emotionala.

Schita karmica

Nativul are Nodul Nord in Berbec. In viata anterioara frica l-a impiedicat sa-si exprime personalitatea si sa-si atinga scopurile; a incercat sa creeze armonie si intelegere in jurul sau si nu a stiut sa spuna “nu” atunci cand era necesar. Lectia karmica de invatat in viata prezenta se refera la a-si crea un mod propriu de a gandi, bazat pe convingerile sale si sa transpuna aceste idei in fapte si actiuni concrete. Este neindoielnic ca nativul a invatat aceasta lectie karmica si o aplica in mod curent. Realizarea misiunii sale karmice este posibila numai daca isi mentine consecvent hotararile, asumandu-si toate consecintele; astfel va reusi sa-si atinga scopul programat pentru aceasta viata, stingandu-si datoria karmica. Si nu ne indoim ca o va face…

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com