Portret parapsihologic

Nascuta la 28 decembrie, Alexandra Ungureanu este nativa Capricorn si, de la inceput trebuie sa spunem ca viata nativilor acestui semn este o lunga si rabdatoare ascensiune. Cu o puternica aura dubla (albastru 70% – verde 30%), Alexandra nu se dezice nici cand vine vorba de coeficientul bioenergetic de 9,7 – unul foarte echilibrat si deosebit de activ (fara fluctuatii). Rezerva energetica este mare, iar modul de distribuire nu este unul haotic. Este o latura tipica oamenilor talentati, a celor care au Ceva de Transmis – in acest sens, melodia „Hello”, este cel mai bun exemplu. Zodia sa este sub dominatia lui Saturn, planeta destinului; multe sunt influentele sale, dar cele mai importante sunt cele care-i confera un inalt simt al datoriei si multa perseverenta. Nativa are elementul Pamant, din care isi trage forta si energia (-) Feminina, de natura introvertita; spiritul intreprinzator fiindu-i dat de calitatea sa Cardinala. O femeie-Capricorn este o persoana pe care te poti baza in orice situatie. Nativa Alexandra Ungureanu nu face exceptie; ea ilustreaza caracteristicile zodiei sale in mod concret prin seriozitatea si simtul responsabilitatii cu care isi conduce actiunile vietii. In general, Capricornii isi organizeaza munca dupa principii precise, ceea ce le asigura reusita. Probabil ca nativei nu i-a fost usor sa termine o facultate la sectia franceza, sa obtina un master in Finante, nu in tara, ci la Orleans, in Franta si, in acelasi timp sa se ocupe de ascensiunea ei in lumea muzicii.

Dar nativa are un temperament hotarat, tenace, rezistent, stie sa astepte cu rabdare succesul (un timp a facut backing vocal pentru Paula Selling si a colaborat cu Sistem, Holograf si Morandi), succes care nu intarzie sa apara; o autodisciplina inflexibila si vointa puternica, acestea sunt mijloacele de care se foloseste pentru a-si cuceri un loc sub soare pe masura capacitatilor si talentului ei. Nativa este o persoana discreta si sensibila, iar caracterul linistit o face blanda si intelegatoare.
Este o persoana plina de idei pe care le valorifica spre a-si asigura pasul urmator in viata si in cariera. Principala ei calitate este ca nu se lasa niciodata invinsa si lupta pentru a obtine linistea spirituala si financiara. Principala ei „dragoste” este libertatea, la modul cel mai elevat, de la cea spirituala, ajungand la cea pamanteana ; ea are nevoie de libertate. Nativa are un fond sufletesc insetat de armonie, liniste si respect. Pe primul loc in preocuparile sale par sa fie cele legate de profesie si abia apoi vin cele sentimentale. Daca vreti sa-i fiti pe plac, trebuie sa stiti ca nativii Capricorn au o nevoie fundamentala de a ramane uneori singuri, din timp in timp in solitudine, pentru a reflecta in liniste. Sobrietatea este cuvantul care-i caracterizeaza vestimentatia, iar preferitele matrimoniale se indreapta (fara a exclude variantele) tot catre nativul Capricorn, cu care formeaza un cuplu armonios, fara dificultati, cu multa afectiune, pe scurt: pot constitui o uniune solida, plina de afinitati. Nativa se poate bucura de o buna longevitate. Pentru a o cunoaste mai bine, vom mentiona cateva din trasaturile ei si dupa alte sisteme astrologice: in zodiacul chinezesc este Cocos de Metal, cu trasaturi curajoase si spirit de aventura; idealul ei: sa obtina succes in viata si societate. Este muncitoare si se bazeaza doar pe fortele proprii. In zodiacul celtic este Mar, sortit sa dea, dar si sa primeasca dragoste. Zodiacul floral o desemneaza ca fiind Floarea-Soarelui caracterizata de generozitate, este dinamica si placuta; trebuie doar sa se fereasca de o prea mare incredere in sine. Altfel, nativa Alexandra Ungureanu are un puternic si echilibrat profil astrologic.

Schita karmica

In viata anterioara a fost…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro