BERBEC – Se protejeaza prin furie si dorinta de a lupta. Toata durerea si-o exprima prin agresivitate.

TAUR – Se retrage in obiceiurile sale, unde isi cauta puncte de sprijin; devine o persoana rigida pentru mult timp.

GEMENI – Va trece la altceva; abstractizeaza ceea ce doare, mai degraba decat sa rezolve criza.

RAC – Se retrage in sine, in lumea lui imaginara sau in amintirile lui. In orice caz, incearca sa puna un “paravan” intre el si lume.

LEU – Trateaza totul cu aroganta, priveste de sus cu superioritate, se simte ranit si dispretuitor.

FECIOARA – Incearca sa inteleaga ce se intampla, este precauta; retragerea ei poate sa para bizara, ca si cum are dificultati in a se exprima.

BALANTA – Cand se apara, se protejeaza, devine teribil de superficiala; minimalizeaza impactul lucrurilor ca sa nu sufere.

SCORPION – In criza, el se exprima puternic. Ca si cum ar fi nevoie, iar si iar, sa se convinga ca este legitim sa fie nefericit. Ai senzatia ca traieste o drama, la care ii face partasi si pe ceilalti.

SAGETATOR – Are un temperament violent si incearca sa iasa castigator. Se poarta foarte rece cand este dezamagit si este capabil sa se depaseasca. Dar face foarte putin pentru asta…

CAPICORN – Se retrage in sine; este nebun de furie impotriva lui insusi pentru ca se simte inselat. Ii va fi greu sa se ierte si victoria il lasa indiferent.

VARSATOR – Ia totul foarte simplu si trece la altceva. Nici o urma de emotie in el, singurul lucru care il enerveaza este senzatia ca si-a pierdut timpul.

PESTI – Plange. Emotia sa este aproape tangibila, violenta si coplesitoare; dar lacrimile sunt o modalitate de a sterge propria angoasa.

Livia Dragu
» Editor Online

Co-autor a Editiei de colectie: “CARTEA Zodiacului” – click aici
www.astrologie-tarot.ro