Arta sexului poate fi considerata o stiinta si, desi toata lumea face sex (din instinct si uneori – mai rar – din dragoste), nu toti oamenii poseda aceasta “stiinta”, multumindu-se cu ceea ce le cere (sau le-a dat) Mama Natura. Mult mai grav este faptul ca unii  chiar se cred mari maestri in aceasta arta, din varii motive: la barbati pentru ca au un penis mare sau pur si simplu pentru ca se cred  macho, la femei pentru ca au un corp frumos sau pur si simplu pentru ca se cred irezistibile. Cele de mai sus nu sunt in nici un caz garantia unui act sexual reusit si nici a placerii sexuale intense, pe care toti o asteptam in asemenea situatie. Mai lipseste “ceva” si multi se intreaba “ce”? Raspunsul ar fi ca lipseste un pic de cunoastere a partenerilor – femeie sau barbat, a modului de a reactiona la stimulii sexuali si a modului de a se comporta in timpul actului sexual, inainte si dupa acesta. Toate acestea le puteti afla cu usurinta, fara efort, iar in plus, cunoscand zodia lor, va puteti distra afland multe amanunte picante despre prietenii si cunostintele dvs. Cum?

Citind volumul “SEX si ZODII”…
Volumul “SEX si ZODII” ii are ca autori pe parapsihologul  RADU BOTEZ, autor al mai multor scrieri de specialitate si pe LIVIA DRAGU psihoastrolog, “gazda” site-ului www.astrologie-tarot.ro . Citind volumul “SEX si ZODII” multe lucruri privind sexul va vor deveni mai clare, mai limpezi, iar performantele dvs. sexuale pot fi si ele mult imbunatatite, prin cunoasterea dobandita in urma citirii acestui volum. Despre ce este vorba? Chiar de la inceput, autorii ne vorbesc despre atractia sexuala asupra careia se aplica legea atractiei generale, care spune ca gandurile pozitive atrag lucruri pozitive. Si daca unii se tem ca nu-si vor gasi perechea potrivita, acest gand negativ poate atrage dupa sine o pereche nepotrivita; iar daca aveti ganduri negative despre “cum sunteti la pat”, apoi e sigur ca veti avea parte de insatisfactie sexuala. Despre sex fara falsa pudoare; este titlul primului capitol, incitant tocmai prin faptul ca refuza sa trateze lucrurile ca o domnisoara rusinoasa si vorbeste deschis despre “femei perfecte si barbati perfecti” care, spun autorii, nu exista. Ce argumente au pentru a face aceasta afirmatie ramane sa descoperiti dvs. in cartea respectiva. In acelasi capitol, in completarea celor de mai sus, veti gasi un zodiac al “tipurilor pozitive si negative” ale fiecarei zodii, cu sublinierea trasaturilor dominante ale acestora, tocmai bune a  fi recunoscute la partenerul sau partenera dvs. de sex. Daca “n-ai chef de sex, exista o explicatie” sau mai multe, pe care le gasiti in acest volum, impreuna cu remediile care pot fi aplicate in aceste cazuri. Se vorbeste si despre blestemata de infidelitate care taie cheful, cat si despre stres si multe altele. Apoi se pune intrebarea “ce este in mintea femeilor” cand fac sex. Ah, aceasta curiozitate a barbatilor isi poate gasi raspunsul in acest capitol. Se mai vorbeste despre “mitul blondelor” (ca, pardon, ar fi proaste!), mit care este infirmat cu argumente. In sfarsit, dar nu in cele din urma, curiozitatea unora de a sti cum este “femeia secolului XXI” este satisfacuta de un amplu zodiac, in care fiecare femeie-zodie este tratata pe larg. Sexul presupune existenta perechii femeie-barbat; si daca despre femei s-au scris atatea, nici barbatii nu au fost uitati. Iar “despre barbati, (se scrie) cu dragoste”! Chiar asa se intituleaza capitolul in care gasiti un fel de “ghid al speciei masculine”, care descrie diversitatea tipurilor de barbati, iar pentru usurinta intelegerii acestora, au fost descrise sub forma zodiacului. Cat de neplacut poate fi pentru femeie sa faca amor cu un barbat neingrijit? Foarte neplacut! Putem afla “cum se ingrijesc barbatii” din “Zodiacul barbatilor mai mult sau mai putin ingrijiti”, care situeaza fiecare barbat-zodie intr-un anumit punct pe o scara de la 1 la 10. Veti avea surprize mari…

“Comportamentul erotic al zodiilor”
Eros-ul sau libido-ul este dorinta umana de satisfacere a instinctului sexual, iar erotismul se refera la senzualitate, la atitudinea erotica a individului, la comportamentul sau sexual si la modul in care acesta isi satisface acest instinct. Capitolul “Comportamentul erotic al zodiilor: sarutul frantuzesc sau pupicul indiferent”   se refera strict la aspecte legate de erotism, de actul sexual si nu la dragostea romantica sau la idile, si va explora tendintele si caracteristicile erotice ale celor 12 semne zodiacale. Iar “Dupa o partida de sex”, veti afla ce spun barbatii si femeile zodiacului dupa ce fac sex; va lasam sa aflati singuri. Dar sexul nu presupune numai existenta perechii femeie-barbat, trebuie sa recunoastem asta deschis, fara mofturi de domnisoara batrana sau de virtute neincercata. Uneori, prin ciudatenia Naturii, perechea poate fi formata din barbat-barbat sau femeie-femeie. Desigur, mentalitatile inguste resping aceasta REALITATE, mergand mai departe si condamnand-o, fara sa stie absolut  NIMIC despre aceste minoritati sexuale. “Despre minoritatile sexuale fara prejudecati” este un capitol in premiera absoluta, care are meritul de a pune pe tapet problematica atat de delicata a minoritatilor sexuale, despre care se scrie putin, se vorbeste putin, dar se… injura mult. Autorii isi exprima credinta “ca nu v-ati fi asteptat sa descrie actul sexual in sine, care are loc intre gay, lesbiene sau alti apartinatori ai comunitatii LGBT”, avand deplina incredere in bunul-simt al cititorilor lor, insa nu ocolesc problemele spinoase ale acestora cand este vorba despre implinirea actului sexual. Capitolul este extrem de incitant, iar pentru deplina edificare este insotit de un amplu “Zodiac al minoritatilor sexuale”, de asemenea un subiect absolut inedit. Si, daca vreti sa stiti ce inseamna LGBT, cititi neaparat  cartea “SEX si ZODII” unde veti gasi explicatia. Veti avea o surpriza de proportii vazand cate mari personalitati din trecut si din contemporaneitate fac parte din comunitatea minoritatilor sexuale. Si nu in ultimul rand va fi explicata diferenta dintre travestiti si transsexuali. Merita sa invatam cate ceva din aceasta carte si poate nu vom mai condamna cu atat usurinta, deoarece sunt expuse si puncte de vedere stiintifice asupra acestui subiect.

“Cine “ucide” relatia?
Sunteti necasatoriti si aveti o relatie sexuala stabila (sau chiar casatoriti fiind), la un moment dat, chiar daca sexul merge bine, relatia “scartaie”! Capitolul intitulat chiar asa: Cine “ucide” relatia? ne arata cine sunt dusmanii cuplului, facand ample consideratii asupra lor. Acestia sunt: banii, uneori sexul in sine, gelozia, trecutul partenerilor, minciuna, anturajul, rudele, seviciul, chiar copiii si – aici e aici! –  infidelitatea. Ar mai fi monotonia si problemele, cu care treaba sta asa: ele ori distrug relatia ori o cimenteaza. Dar trebuie sa cititi in ce conditii se petrec toate acestea. Fiecare dintre acesti “factori” distrugatori, ca minciuna, gelozia, sunt decriptati pe larg, pentru cea din urma existand chiar un “Mic zodiac al geloziei”, dupa cum tradarea in amor este insotita de “Zodiacul si infidelitatea”. Mai exista posibilitati de a strica armonia sexuala, iar una dintre acestea se numeste “Santajul sentimental”, care foloseste “Iubirea (ca) arma perfecta”; in acest caz concluzia autorilor este una perfect pertinenta si demna de urmat: “o relatie supravietuieste nu atunci cand unul incearca sa-l schimbe pe celalat prin santaj afectiv, ci atunci cand cei doi se accepta, se respecta si au incredere unul in celalalt”. Unul dintre motivele pentru care soacrele nu puteau lipsi din aceasta carte, este faptul ca sunt numeroase cazurile in care o buna partida de sex a fost stricata de soacra; ori a batut la usa cand stia ca v-ati retras sa “dormiti”, ori ciripeste suav de dupa usa, tocmai cand luptati mai infocat: “copii, vreti o cafeluta”? Sau, mai rau, spune tare: “nu uitati sa folositi pastila” (sau prezervativul, dupa caz). Micul capitol “Soacrele zodiacului” va va spune mai multe despre ele, dar va va da si informatii pretioase despre cum sa cuceriti si “sa anihilati” soacra apartinand oricarei zodii.

Cum atragi si cuceresti
Acest al treilea capitol al volumului “SEX si ZODII” ne arata “de ce merita sa cunosti un anumit semn zodiacal”, aratand trasaturile caracteristice fiecarei zodii, desfasurarea cursului vietii acestora, inclinatiile sexuale, vibratia esentiala, precum si dorinta secreta a fiecarei zodii. Atractia duce la cucerire, cucerirea poate duce la o relatie sexuala si astfel veti avea nevoie de “Zodiacul relatiilor”, ca sa stiti cu cine “stati” in pat, sau cine stie, poate va veti casatori cu persoana respectiva. Aveti doi pasi de facut: 1. Aflati in ce zodie e nascuta persoana si 2. Cititi acest zodiac al relatiilor. Veti mai afla cum se comporta nativii zodiilor in zilele dedicate dragostei, citind “]Sf. Valentin – ziua marilor asalturi” amoroase, bineinteles! Autorii mai vorbesc despre cat de greu este sa acorzi iertarea si ce te poate face sa realizezi necesitatea unui astfel de demers, in capitolul “Atragi si cuceresti – iertand”. Tot despre atractie, atractia feminina, putem afla din “Zodiile si eleganta femeilor”, supraintitulata “Cum ne atrag ele”.

“Compatibilitatile sexuale”
Acest ultim capitol, masiv, aduce in discutie marea problema a tuturor timpurilor, cea a compatibilitatii sexuale intre apartinatori ai diferitelor zodii. Sunt descrise pe larg elemenetele favorabile si cele defavorabile uniunii sexuale a zodiilor, factorii decisivi in armonia cuplului, raspunzand unor intrebari destul de delicate, cum ar fi: vor fi fericiti? ce sanse exista? Si, vor fi cumva nefericiti? Intitulat “Marele Tablou al Compatibilitatilor zodiacale”, capitolul satisface orice curiozitate, aducand informatii dintre cele mai importante pentru cei care doresc sa afle cat de compatibili sunt cu o zodie sau alta. Iar Postfata cartii este una pur si simplu delicioasa si este intitulata “Cum te desparti cel mai usor de un semn zodiacal”. Am vorbit mai putin despre acest ultim capitol al cartii “SEX si ZODII”, tocmai pentru ca nu-mi imaginez ca doriti sa va povestesc intreg continutul ei. Recomandarea mea este insa: cititi aceasta carte. Merita din plin!

Volumul “Sex și Zodii” – editie de colectie

 

Din cuprins :

Capitolul I. DESPRE SEX FĂRĂ FALSĂ PUDOARE
Femei perfecte, bărbaţi perfecţi
Tipurile pozitiv şi negativ ale zodiacului
N-ai chef de sex? Există o explicaţie
Femeie, sex, gând: Ce este în mintea ta, femeie?
Mitul blondelor – o prejudecată!
Femeia secolului XXI
Despre bărbaţi, cu dragoste!
Cum se îngrijesc bărbaţii
Comportamentul erotic al zodiilor: Sărutul franţuzesc sau pupicul indiferent?
După o partidă de sex
Despre minorităţile sexuale fără prejudecăţi
Zodiacul minorităţilor sexuale

Capitolul II. CINE „UCIDE” RELAŢIA
13 „duşmani” care „ucid” cuplul
Despre minciună
Gelozia, bat-o vina!
Micul zodiac al geloziei
Şantajul sentimental – zonă crepusculară
De ce apare infidelitatea
Zodiacul și infidelitatea
Soacrele zodiacului

Capitolul III. CUM ATRAGI ŞI CUCEREŞTI
De ce merită să cunoşti un anumit semn zodiacal
Zodiacul cunoaşterii
Zodiacul relaţiilor
Cum atragi şi cucereşti semnele zodiacale
Sf. Valentin – ziua marilor asalturi
Atragi şi cucereşti – iertând! C
um ne atrag ele: zodiile şi eleganţa femeilor

Capitolul IV. COMPATIBILITĂŢI SEXUALE ŞI NU NUMAI
Despre compatibilități
Compatibilitățile zodiacale Marele tablou al compatibilităţilor zodiacale:
– Compatibilitatea Berbecului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Taurului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Geamanului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Racului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Fecioarei cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Balantei cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Scorpionului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Sagetatorului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Capricornului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Varsatorului cu celelalte zodii
– Compatibilitatea Pestilor cu celelalte zodii

POSTFAȚĂ

Volumul “Sex și Zodii” – editie de colectie