In fiecare an, fiecare dintre noi isi sarbatoreste ziua de nastere. Desi este un fapt care a devenit obisnuit, evenimentul in sine este foarte important pentru fiecare dintre noi; ziua nasterii este inceputul existentei omului si, de cele mai multe ori, impreuna cu data mortii, este tot ceea ce mai ramane dupa noi. Importanta datei de nastere nu a putut trece neobservata si, inca din vechime, filosoful grec Pitagora spunea ca „totul este aranjat conform unui numar”. Scripturile, de asemenea, sunt marcate de simbolistica numerelor, iar evreii si-au transmis invataturile numerice prin Kabbala. Cunostintele numerologice ale preotilor Egiptului, trecute prin Scoala pitagoreica, infruntand Timpul, au ajuns pana la noi, dovedindu-si puterea din plin. Numarul zilei noastre de nastere reprezinta unul dintre elementele importante ale ecuatiei astrologice a personalitatii fiecaruia dintre noi, valoarea simbolica a numarului acestei zile, vibratia care il insoteste de-a lungul vietii si pe care fiecare o sarbatorim innoind-o in fiecare an, reprezentand o influenta care se manifesta asupra intregii noastre existente. Horoscopul numeric imbina in mod armonios, elemente din zodiacul clasic, din numerologie si zodiacul chinezesc, bazandu-se pe vibratia numarului 5, care, conform teoriei pitagoreice este simbolul perfectiunii umane, dar si al profetiei, expansiunii si al folosirii libertatilor in mod constructiv. Va prezentam mai jos cele 5 tipologii ale Horoscopul numeric si influentele exercitate de numarul zilei de nastere asupra dumneavoastra.

Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31
Sensibili si iubitori

Aceste persoane se raporteaza la lumea inconjuratoare prin intermediul sentimentelor; multi au o mare capacitate empatica, iar lipsa de reciprocitate ii face sa sufere. Sunt foarte receptivi la starea de spirit a celor din preajma si isi dau seama imediat daca se bucura sau nu de simpatia lor, chiar inainte ca acestia sa rosteasca un singur cuvant. Se bucura de cate ori isi pot reuni prietenii, putini dar alesi cu grija, in atmosfera intima a caminului lor. Sunt fiinte foarte senzuale, cu un erotism placut si nu extrem de posesiv, ci, mai degraba, altruist. Sunt persoane extrem de miloase, care, uneori isi dedica viata cauzelor umanitare.
Caracteristici: romantici, sensibili, dragastosi, creativi si comunicativi.
Atribute: inteligenta, diplomatie, adaptabilitate.
*Citeste si „Ce spune numărul zilei tale de naştere” – aici.
*Dar afla si semnificatia zilei saptamanii in care te-ai nascut – aici.

Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27
Puternici si patimasi

Aceste persoane se raporteaza la lumea inconjuratoare prin intermediul intuitiei; atuurile lor de baza sunt: optimismul, viziunea pozitiva si increderea in fortele proprii. Ei nu au nevoie de cineva care sa le spuna cand sa treaca la fapte, pentru ca ei, pur si simplu, stiu. Sunt constienti de propria personalitate si nu au timp sa fie indulgenti, nici cu ei insisi, nici cu altii. Orientarea lor vizeaza mai degraba sexualitatea decat senzualitatea, dar in relatia de familie sunt fideli si afectuosi. Sunt destul de curajosi si onesti ca sa infrunte deschis situatia, daca lucrurile nu merg bine in relatie. Le place competitia si nu sovaie sa se angajeze cu toate fortele in tot ceea ce intreprind.
Caracteristici: dinamici, energici, pasionali, generosi si puternici.
Atribute: intuitie, tenacitate, impulsivitate.
*Citeste si „Ce spune numărul zilei tale de naştere” – aici.
*Dar afla si semnificatia zilei saptamanii in care te-ai nascut – aici.

Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28
Adaptabili si diplomati

Aceste persoane se raporteaza la lumea inconjuratoare, in primul rand prin intermediul gandirii, iar a-si urma idealurile li se pare lucrul cel mai firesc; iubesc libertatea mai presus de orice. Rareori pastreaza resentimente, insa nici nu se cramponeaza de relatii care nu functioneaza, mai ales in domeniul afectivitatii, fiind mai degraba patimasi decat senzuali. Iubesc mult jocurile de perspicacitate, rezolvarea problemelor si enigmelor, adica tot ceea ce le stimuleaza si le pun la incercare celulele cenusii. Nu le plac efuziunile sentimentale si, desi sub aparenta lor de raceala, au emotii intense, sunt destul de diplomati ca sa nu se exteriorizeze.
Caracteristici: suplete in gandire, spirit organizatoric, sunt generatori de forta.
Atribute: perseverenta, motivatie, ambitie.
*Citeste si „Ce spune numărul zilei tale de naştere” – aici.
*Dar afla si semnificatia zilei saptamanii in care te-ai nascut – aici.

Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29
Stabili si practici

Aceste persoane se raporteaza la lumea inconjuratoare prin intermediul simturilor, ei tind sa defineasca lucrurile in baza vazului, auzului etc, realitatea inconjuratoare avand mai mult sens decat visele si fantezia. Sunt persoane care pun mare pret pe hrana si odihna; isi dramuiesc bine timpul, se organizeaza excelent si detesta sa faca acelasi lucru de doua ori. Desi centrul preocuparilor lor este prezentul, acesta este subsumat unui unic tel, devenirea sociala; care nu intarzie sa apara si pe care ei o inchina familiei si tihnei proprii.
Caracteristici: sunt prudenti, rabdatori, disciplinati si de incredere.
Atribute: planificare, responsabilitate, stabilitate.
*Citeste si „Ce spune numărul zilei tale de naştere” – aici.
*Dar afla si semnificatia zilei saptamanii in care te-ai nascut – aici.

Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30
Echilibrati si armoniosi

Aceste persoane se raporteaza la lumea inconjuratoare prin intermediul mentalului; ei simt dorintele si cerintele celorlalti si, ca urmare, stiu sa-i convinga si sa-i manipuleze pentru a-si atinge scopul. Pentru ei o importanta deosebita o are umorul, nu numai pentru ca ii ajuta sa se elibereze de o parte din tensiunea launtrica, ci si pentru ca inlatura barierele dintre oameni. Li se reproseaza – pe nedrept – ca sunt persoane care nu se ataseaza prea repede, dar ei vor doar sa se distreze, ceea ce inseamna ca, odata gasita persoana care cred ei ca le este potrivita, vor face un cuplu stabil si durabil. Sub o aparenta contrara, sunt persoane care gandesc profund si foarte serios, toate aspectele vietii.
Caracteristici: sunt inventivi, cercetatori, generosi, idealisti si entuziasti.
Atribute: tarie, flexibilitate, idealism.
*Citeste si „Ce spune numărul zilei tale de naştere” – aici.
*Dar afla si semnificatia zilei saptamanii in care te-ai nascut – aici.

REDACŢIA ElyStar®