Climatul astral

Mesajul principal al astrelor pentru perioada 16-30 noiembrie 2018 constă în existenţa unor vibraţii pozitive pentru rezolvarea unor situaţii complicate. Acest lucru poate fi posibil datorită bunei zeiţe Venus, care iese din retrogradare chiar în prima zi a perioadei, adică pe 16 noiembrie şi se mişca direct, în armonie cu Marte, care tot în aceeaşi zi se mută în Peşti. Pe de altă parte, Mercur intra în mers retrograd în Săgetător  tot pe 16 şi putem spune că a sărit gardul şi joacă după reguli proprii, promiţându-ne multe surprize şi situaţii imprevizibile. Soarele intră pe 22 noiembrie în Săgetător, îndreptându-se spre Jupiter.

Pe 23 noiembrie vom avea Luna Plină în Gemeni, zodie guvernată de Mercur. Această Lună Plină va fi plină şi de informaţii importante, deoarece atunci când energiile lunare sunt la vârf, avem tendinţa de a fi mult mai extrovertiţi şi, se ştie, vorbele călătoresc repede! Este foarte important să fiţi foarte atenţi în timp ce călătoriţi pe Lună Plină, dar şi după câteva zile, pe 26 noiembrie atunci când Mercur va fi în cuadratura (aspect negativ) cu Marte, şi comunicaţiile de tot felul pot fi perturbate. Întorcându-ne la Luna Plină,  trebuie să ştim că încercând lucruri noi sau întâlnind oameni noi, putem descoperi  lucruri noi despre noi înşine; pe Lună Plină este timpul să adunăm informaţii şi când suntem gata de acţiune, Soarele din Săgetător (opus acestei Luni Pline) va fi acolo pentru a ne ajuta să câştigăm înţelepciune din experienţele noastre. Amintiţi-vă să vă  păstraţi mintea deschisă, căci unele dintre noile perspective vă pot surprinde!  Ascultaţi-vă intuiţia şi veţi şti când să cereţi acest bonus, să primiţi recunoastinţă sau, pur şi simplu, să nu mergeţi  împotriva curentului. Există şi o provocare: cu atâtea ocazii de a socializa pe această Lună Plină, poate fi uşor să ne împrăştiem energiile şi “să o luăm pe arătură”, folosind mai mult licenţele poetice, cam fără legătură cu faptele în sine. Totuşi, această Lună Plină ar putea fi cea mai interesantă, distractivă şi fascinantă Lună Plină  a anului!

Revenind la Mercur, acesta va fi în cuadratură cu Marte pe 26 noiembrie, oamenii pot deveni mai certăreţi, poate chiar mai bătăioşi;  chiar şi aparatura de comunicaţii poate deveni dificilă. Deci – atenţie! Norocul  şi salvarea vin de la întâlnirea anuală a Soarelui cu Jupiter tot pe 26 noiembrie, când atmosfera plăcută ne aminteşte să privim lucrurile în mod pozitiv, să vedem paharul pe jumătate plin, şi NU pe jumătate gol, ca negativiştii. Este timpul să cerem ajutor Universului, pentru a avea mai multă încredere că putem atinge scopurile noastre, putem să ne împlinim dorinţele. Conjuncţia Soare-Jupiter spune: da, puteţi să faceţi asta! Unii o vor face, alţii nu, dar nu contează. Ceea ce contează este că puteţi face asta şi tot ce aveţi nevoie este motivaţia şi încrederea. Va fi un mod minunat de a vă lua rămas-bun de la Noiembrie 2018.

MEMENTO:
Citiţi “Horoscop “ELY STAR. Lecţia karmică a lunii Noiembrie” – click aici.
21 noiembrie, Intrarea Maicii Domnului în Biserică – click aici.
30 noiembrie, Noaptea Sfântului Andrei – click aici.

 

BERBEC

În această perioadă aveţi idei, sunteţi motivaţi să evoluaţi, dar puteţi avea dificultăţi în a progresa. Horoscopul dvs. în această perioadă nu este propriu-zis rău, însă acum vă este mai greu să vă controlaţi emoţiile. Astrele vă cer să pariaţi pe determinarea şi capacitatea dvs. pentru a trece de aceste dificultăţi. Mai greu  poate fi să vă arătaţi aşa cum sunteţi, fără a încerca să păreţi perfecţi. Acceptaţi-vă greşelile şi fiţi indulgenţi cu dvs. şi cu ceilalţi.

În dragoste, amintiţi-vă că nu sunteţi singuri; trebuie să-I ascultaţi şi pe celălalt şi pe cei dragi, altfel ajungeţi destul de repede să regretaţi.  Romantismul se duce… dacă nu faceţi un pic de efort să nu urmaţi numai ideile dvs., neţinând cont de ideile, nevoile şi aşteptările celor dragi. Nu vă concentraţi doar pe muncă; desigur aveţi idei bune şi nu precupeţiţi energia pentru  a le pune în aplicare, dar păstraţi un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. Şi, mai ales, comunicaţi cu partenerul sau partenera.

În profesiune veţi avea mult de muncit. Nu veţi cruţa nici un efort pentru a face ca lucrurile să meargă şi ideile să se materializeze. Dar aveţi tendinţa de începe totul şi nu neapărat de a şi temina totul (iar acesta este punctul dvs. slab în această perioadă). Aveţi capacitatea de a îndeplini toate sarcinile, aveţi idei bune, excelente chiar, dar nu acceptaţi sfaturile celorlalţi. Cu toate astea,  munca în echipa vă favorizează şi trebuie să luaţi în considerare şi ideile celorlalţi. Planificaţi totul, fiţi organizaţi şi metodici.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie

Păi, ne face pe toţi un pic mai distraţi! Berbecul însă are mintea deschisă şi atentă. Odată cu Luna Plină vin mai multe informaţii şi mai multe idei noi cu care deocamdată nu ştiţi ce să faceţi. Nu vă concentraţi prea mult asupra lor acum; puneţi-le deoparte, scrieţi-le pe hârtie, nu pe telefon şi reveniţi asupra lor mai târziu. Astrele vă promit că mai târziu veţi fi inspiraţi cum să le folosiţi. Aveţi răbdare…

 

TAUR

Ne apropiem de sfârşitul acestui an, iar nativii Taur trebuie să ia în considerare această perioadă pentru a scăpa de tot ceea ce este vechi şi a instaura Noul în viaţa lor. Desigur nu va fi foarte uşor şi pot exista şi obstacole, dar Taurul duce la greu. Deci: nu va cramponaţi de vechituri, profitaţi de această perioadă pentru a crea proiecte noi, situaţii noi, obiective noi.

În dragoste, nu va fi totul relaxant şi veţi avea nevoie de multă răbdare pentru a rezolva totul. Este posibil ca atunci când vreţi să faceţi asta să nu vă măsuraţi prea bine cuvintele şi să răniţi pe cei din jurul dvs. Mânia nu va duce nicăieri, deci va trebui să favorizaţi dialogul calm şi civilizat, mai ales atunci când este vorba de decizii dificile. Spuneţi ce aveţi pe inimă, dar nu daţi vina pe alţii pentru alegerile pe care dvs. n-aţi ştiut sau n-aţi vrut să le faceţi. Da, perioada este bună pentru schimbări, dar puneţi Artă şi în felul în care le faceţi, fie că e vorba de ruperea unei relaţii sau refuzul de a vă angaja într-o relaţie, ori, dimpotrivă, de o cerere în căsătorie.

În profesiune, astrele vă oferă mari oportunităţi pentru a avansa în carierţi şi e bine să nu le pierdeţi prin izbucniri inadecvate în această perioadă de înnoire. Va trebui să munciţi din greu, unii vor fi invidioşi pe dvs. şi vă pot pune “beţe-n roţi”, dar cu multă  răbdare şi perseverenţă îi puteţi învinge. Planificaţi cu grijă proiectele viitoare, mai ales pe cele pe termen mediu. Astrele vă asigură că în următoarele luni veţi avea toate şansele să finalizaţi proiectele cele mai importante. Este esenţial să vă adaptaţi la situaţiile care vor apărea şi oportunităţile de creştere profesională nu vor intârzia.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie

Această Lună Plină vă cere să vă adaptaţi, căci schimbarea este mai mult decât supravieţuire, este prosperitate. Luaţi exemplu de la copaci: secretul lor este flexibilitatea, vântul nu-i rupe, doar îi îndoaie. Adaptaţi-vă, aveţi încredere în viaţă şi vedeţi unde vă va duce ea…

 

GEMENI

Această perioadă va fi pusă sub semn emoţional, pentru dvs. nativii Gemeni. Relaţiile vor fi aduse în prim-plan şi, căutând stabilitate, veţi uita uneori să vă ascultaţi şi inima. Să ţineţi minte că dialogul este cel care va permite să consolidaţi legăturile emoţionale importante pentru dvs.; deci, gândiţi-vă înainte de a vorbi.

În dragoste, lucrurile pot să pară complicate, deoarece vă poate lipsi răbdarea şi vă puteţi arăta prea impulsivi. Unele cupluri nou-formate pot avea de suferit din cauza lui Marte. Astrele vă sfătuiesc să vă temperaţi excesele, să nu luaţi decizii sub imperiul capriciilor. Doriţi spaţiu şi libertate, dar partenerii pot avea păreri diferite. Este necesar să găsiţi o soluţie de mijloc.

În profesiune va fi linişte, dar nu monotonie. Veţi fi bine organizaţi, ceea ce va permite să faceţi tot ce trebuie. Contractele vor fi onorate şi veţi aprecia schimburile făcute şi oamenii noi cărora le puteţi împărtăşi ideile dvs. Impulsivitatea nu va fi cel mai bun prieten, gândiţi-vă înainte de a acţiona. Temperaţi-vă impulsurile la toate nivelurile. Asta nu vă poate împiedica să faceţi proiecte şi să lucraţi pentru a le face să evolueze în mod concret. Spre sfârşitul lunii, veţi deveni nerăbdători, chiar un pic agresivi, dar, atenţie! Asta nu va duce la nimic bun, doar generaţi o atmosferă tensionată în jurul dvs.

Cum vă influenţează Luna Plină în zodia dvs. pe 23 noiembrie Această Lună Plină poate face din dvs. o companie foarte plăcută. Nu este neapărat conversaţia dvs., care oricum este strălucită, ci interesul pe care-l manifestaţi faţă de toată lumea pe care o întâlniţi şi talentul dvs. de a observa ce-I face pe fiecare atât de special. Veţi cunoaşte o persoană nouă şi interesantă, datorită căreia veţi face câteva descoperiri  în ceea ce vă priveşte.

 

RAC

Aceasta a doua parte a lunii noiembrie va face viaţa însorită, iar pe dvs. mai plini de energie. Astrele vă oferă posibilatea de a vă elibera de unele dintre constrângerile cu care v-aţi confruntat în ultima vreme. Veţi fi mai hotărâţi,  mai încrezători şi mai motivaţi să mergeţi înainte, să progresaţi. Veţi şti cum să vă adaptaţi la toate situaţiile, având un control de sine excelent şi veţi folosi aceste abilităţi pentru a dobândi o mai mare stabilitate.

În dragoste veţi fi privilegiaţi. Veţi beneficia de capacitatea dvs. de a stabili contacte, de a vă extinde relaţia sau de a o stabiliza. Relaţia va fi plină de complicitate şi dulceaţă, iar partenerul sau partenera vor fi ca un stâlp susţinător în momente  tulburi, ceea ce vă dă energia şi temeritatea de a merge înainte. Totuşi, în cuplurile stabile nu sunt excluse unele moment tensionate, la începutul intervalului.  Cei singuri vor avea multe uşi deschise pentru a întâlni persoane interesante şi a stabili o relaţie romantică. Deşi aveţi alte priorităţi şi nu căutaţi neapărat dragostea, ştiţi cum e: poveştile frumoase se întâmplă uneori atunci când nu le aştepţi…

În profesiune, va fi clar o atmosferă de concurenţă, dar asta nu vă sperie; aveţi mulţi aşi în mânecă, aveţi calităţile necesare pentru a avansa şi, pe deasupra, aveţi idei geniale şi ştiţi cum să vă exploataţi creativitatea. Vor fi, desigur, unele obstacole sau întârzieri, dar aveţi abilitatea de a vă adapta. Impulsurile planetare vă dau ocazia să arăţi de ce sunteţi capabili, şi dacă anturajul profesional  nu vă priveşte cu ochi buni, şefii ierarhici vă apreciază  şi este clar că veţi inscrie puncte frumoase. Nu-i ascultaţi pe ceilalţi, urmaţi-vă intuiţia; adversitatea acelora vă adânceşte dorinţa de a vă depăşi şi de a evolua.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni pe 23 noiembrie

Această Lună Plină vă îndeamnă să vă faceţi un jurnal de vise, deoarece acum,  pe Lună Plină, subconştientul dvs. lucrează ore suplimentare. Atât în vise, cât şi în stare de veghe, puteţi primi mesaje importante şi chiar dacă, deocamdată, nu le înţelegeţi, căci nu le-aţi decodat,  notaţi totul. În curând,  sensul lor vă va fi descoperit…

 

LEU

Pentru nativii Leu această perioadă stă sub semnul afacerilor şi provocărilor şi va fi destul de dificil pentru aceştia, deoarece tocmai acum ei gândesc la extreme, ori alb, ori negru. Tendinţa de a trece de la o extremă la alta, vă poate face să vă simţiţi instabili şi schimbători. Căutaţi moderaţia, calea de mijloc aurită, nu vă implicaţi în chestiuni delicate şi nu luaţi atitudini extreme. Acordaţi-vă timp pentru a cântări argumentele pro şi contra în mod obiectiv, evitaţi impulsivitatea. Veţi fi eficienţi, dacă înainte de a alerga după alt iepure, veţi încerca să terminaţi ce aţi început.

În dragoste, lucrurile stau bine. Pentru familişti, horoscopul arată a fi bine colorat, veţi fi foarte atenţi cu jumătatea dvs., întotdeauna gata să-i împliniţi dorinţele. Cei singuri vor avea multe intlniri fructuoase,  vor flirta, se vor simţi bine, dar nicidecum nu se vor angaja mai mult în acest momnt. Deşi uneori veţi avea dificultti în a vă face înţeleşi, veţi face tot posibilul  să vă concentrati pe lucrurile importante şi să ignoraţi discordanţele minore, fără gravitate. Vă veţi interesa de bunăstarea celuilalt, înainte chiar de a vă gândi la cea a dvs. Într-un cuvânt, relaţiile vor fi favorizate şi astrele vă vor oferi circumstanţe favorabile pentru a soluţiona unele dispute ivite pe parcurs. În cele din urmă, veţi pune lucrurile la punct, odată pentru totdeauna.

În plan profesional atmosfera poate fi un pic mai tensionată. Uneori veţi avea impresia că vorbiţi în gol, căci colegii dvs. nu va asculăt sfatul şi spiritul dvs. creativ va trece astfel neobservat. Este bine, însă, că nu luaţi asta în seamă, concentrându-vă asupra propriilor proiecte. În această perioadă, prioritatea dvs. ar putea fi schimbarea vieţii profesionale, prin toate mijloacele. Influenţele planetare vă cer să fiţi mai clari în obiectivele dvs., să lucraţi la detalii, să fiţi mai meticuloşi. Nu trebuie să lăsaţi ca nimeni şi nimic să vă împiedice realizarea proiectelor. Pentru cei ce caută un loc de muncă, astrele vă invită să fiţi mai meticuloşi în eforturile dvs. Perioada va fi deosebit de benefică pentru cei care au în vedere formarea sau specializarea. Veţi câştiga mult, fiind foarte riguroşi în tot ceea ce faceţi.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni pe 23 noiembrie Lumea este o junglă şi toţi ştiu ca Leul este Regele. Dar, când a fost ultima dată când aţi ieşit în lume? Este cazul să socializaţi cu supuşii, nu-i lăsaţi să vă aştepte.  Ieşiţi în societate şi indiferent dacă este vorba despre un club, de o petrecere, de un concert sau de un eveniment monden sau sportiv, orice loc în care vă aflaţi pe Lună Plină, este locul potrivit unde trebuie să fiţi, locul în care veţi străluci…

 

FECIOARĂ

Perioada incpe ca un vârtej, dar tot ce veţi pune în aplicare va avea toate şansele de succes, iar pentru asta va trebui să fiţi tenace, rezistenţi şi hotărâţi. Va fi un moment bun pentru a vă depăşi limitele şi a vă îndeplini obiectivele fără a fi descurajaţi. Mercur vă sprijină, pentru ca dvs. să promovaţi dialogul, deoarece unele discuţii pot obţine independenţa în unele domenii. Toată energia investită în această perioadă, va da bune rezultate.

În dragoste este o perioadă de revenire la sentimente mai bune, în care veţi face tot ce vă stă în putinţă să vă răsfăţaţi pe dvs, dar şi partenerul sau partenera. Iar acest lucru va funcţiona! Cei singuri, au dragostea sub bune auspicii. În această perioadă veţi deschide bine ochii asupra celor din jur, apreciind cine vă este potrivit/a, dar veţi lăsa lucrurile să curgă de la sine, fără grabă. În orice caz,  pasiunea va fi prezentă. Deşi vă dezvăluiţi emoţional mai greu, totuşi persoana aleasă  va înţelege ce simţiţi. Aşadar, nu ezitaţi să vă manifestaţi interesul.

În plan profesional este timpul potrivit pentru a vă depăşi îndoielile şi lipsa de încredere, pentru a îndrăzni să abordaţi Noul. Nu folosiţi doar lucrurile obisnuite, inovaţi, inventaţi şi creaţi lucruri noi, metode noi, aparate noi. Bazaţi-vă pe anumite  colaborări sau cooperări şi nu neglijaţi comunicarea; evitaţi deciziile grăbite sau luate pe fond emoţional. Pentru a realiza proiectele mari, veţi avea nevoie de sprijinul celor dragi, deci: nu neglijaţi viaţa privată. Un subiect spinos în această perioadă vor fi banii. Va trebui să vă luaţi riscuri calculate şi uneori veţi fi excesiv de precauţi. Cei care caută un loc de muncă vor avea multe oportunităţi promiţătoare. Un domeniu oarecum mai dificil va fi cel administrativ şi va trebui să fiţi absolut riguroşi în întocmirea actelor şi în luarea deciziilor, ca să evitaţi surprize neplăcute mai târziu. Apăraţi-vă ideile, în special pe cele originale.

Cum va inluenteaza Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie

Nativii Fecioara trăiesc pentru a sluji, iar cu un CV ca al lor, nu vor duce lipsă de oportunităţi pentru a se face utili. Dar de ce să faceţi o muncă rutinieră, când aţi putea să faceţi ceva în care credeţi cu adevărat. Dacă v-aţi plictisit de cariera dvs., această Lună Plină poate fi timpul potrivit să faceţi o schimbare.

 

BALANŢA

În această a doua parte a lui noiembie, bate un vânt de stabilitate în viaţa dvs., ceea ce poate fi un lucru foarte bun.  Bun, pentru că Venus vă favorizează viaţa socială şi va aduce seninătate interioară. Veţi fi în căutarea echilibrului; dacă aţi avut unele dezechilibre în prima jumătate a lunii, care v-au epuizat mai ales moral, acest lucru va face acum să vă gândiţi mai profund la propria persoană, la ceea ce căutaţi cu adevărat, dincolo de ce lăsaţi să se vadă în exterior. Situaţia actuală vă mulţumeşte doar pe termen scurt; trebuie să găsiţi puterea de a depăşi blocajele, pentru a ieşi din acest climat steril şi limitator. Luaţi-vă avânt şi îndrăzniţi să vă afirmaţi cu mai multă tărie. Acum este momentul potrivit!

În dragoste, perioada poate fi armonioasă, dacă reuşiţi să vă exprimaţi clar aşteptările şi nevoile dvs., deoarece puteţi avea senzaţia că sunteţi blocaţi într-un cerc vicios. Nu lăsaţi lucrurile să cadă în rutină, rezolvaţi aceste probleme cu calm, cu tact şi diplomaţie, care este punctul dvs. forte. Cei singuri trebuie să socializeze ca să intâlnească oameni noi. Probabil nu veţi şti exact ce căutaţi sau ce anume doriţi, dar asta nu vă împiedică să întâlniţi persoane care să vă intereseze. Vor exista flirturi, vor  fi aventuri, dar mereu simţiţi că lipseşte ceva.  Nu vă mai puneţi atâtea întrebări; trăiţi mai mult timpul prezent şi veţi vedea că asta face relaţia mai puţin tensionată şi mult mai plăcută.

În plan profesional, veţi dori ca eforturile dvs. să fie în cele din urmă  recompensate la valoarea justă. Pentru asta va trebui să vă dublaţi efortul şi să vă expuneţi ideile celor în drept. Pariaţi pe comunicare pentru a vă exprima creativitatea, raliind pe ceilalţi la ideile dvs. Cei care caută un loc de muncă trebuie să-şi dubleze determinarea, să îndrăznească. Trebuie să alegeţi între raţiune şi pasiune, nu alegeţi oferte care vă pot satisface doar pe timp limitat. Jucaţi pe mai multe planuri şi apoi alegeţi postul care vă convine. Nu vă puneţi singuri bariere, îndrăzniţi! Pe de o parte, nu aveţi nimic de pierdut şi, pe de altă parte, o oportunitate surprinzătoare vă poate ieşi în cale.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie

Viaţa nu este un concurs de frumuseţe, dar asta nu vă împiedică să fiţi încununaţi ca “Miss Diplomaţie”! De fapt aveţi acel dar special de a pune în evidenţă pe cei cu care intraţi în contact şi darul deosebit de a face ca  fiecare dintre aceştia să se simtă cea mai importantă persoană din lume. Aceasta este o calitate care vă poate duce oriunde acolo unde doriţi să ajungeţi, mai ales pe această Lună Plină. Folosiţi acest dar!

 

SCORPION

Horoscopul acestei perioade arată destul de bine, mai ales dacă veţi face un mic efort în plus pentru a vi-i apropia mai mult pe cei dragi, căci, în căutarea armoniei şi liniştii, vă veţi apropia de aceştia pentru a vă trage puterea din prezenţa lor. Este posibil să aveţi o tendinţă de nesiguranţă sau lipsă de încredere. Pentru asta, asumaţi-vă responsabilităţile cu mai mult aplomb şi nu aşteptaţi ca alţii să o facă în locul dvs.

În dragoste se pot ivi nişte complicaţii şi unele dificultăţi. Datorită comunicării necorespunzătoare, sunt posibile neînţelegeri, iar spre sfârşitul perioadei va trebui să faceţi un pic de efort pentru a opri situaţia să devină explozivă. Dar, vai, aveţi probleme în a face compromisuri, însă unele concesii tot va trebui să faceţi.  În cuplu, fiţi atenţi la cei dragi dacă vreţi să uşuraţi tensiunile. Pentru cei singuri, horoscopul dragostei este mai mult prietenos decât romantic, adică, în loc de relaţii amoroase, veţi avea parte de prietenii destul de bune. Un sfat: concentraţi-vă pe alte domenii, lăsaţi să treacă această perioadă. Luna următoare va fi mai darnică în privinţa romantismului.

În profesiune, veţi avea multe de făcut şi nimic nu se va întâmpla aşa cum aţi planificat. Obstacole, contratimpi, intârzieri, vor pune sub semnul întrebării toată organizarea dvs. Va trebui să faceţi eforturi şi să vă stăpâniţi nerăbdarea pentru ca munca să se desfăşoare bine. Unii vor dori să lase  baltă totul şi să plece la plimbare. Greşit, căci climatul astral vă descurajaza puternic să faceţi asta. Mai ales că nici comunicarea cu anturajul profesional nu merge bine, iar încăpăţânarea dvs. excesivă face atmosfera şi mai tensionată. Şomerii, cei care caută un job, vor avea impresia că acţionează în vid şi că efortul lor este inutil. Dar este doar o impresie şi aveţi tot interesul să faceţi paşii care trebuie făcuţi, pentru a debloca situaţia. Cei ce nu vor face asta, vor pierde oportunităţile.

Cum vă influenţeaza Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie

Glumind, am putea spune că cea mai puternică zona erogenă a Scorpionului este… creierul său! Pe această Lună Plină imaginaţia dvs. este la cote maxime. De aceea veţi încerca lucruri noi şi veţi împărtăşi fanteziile dvs. cu partenerul sau partenera. Atât timp cât comunicaţi eficient, lucrurile nu pot merge prost! Păstraţi caracterul distractiv al relaţiei şi vedeţi unde vă duce Luna Plină!

 

SĂGETĂTOR

În a doua jumătate a lunii noiembrie, horoscopul dvs. vă arată a fi sub semnul reînnoirilor. Puteţi conta pe Mercur, pe Soare şi pe Jupiter, pentru a vă susţine pe tot parcursul acestei perioade. Va fi momentul perfect pentru a termina cu tot ce-i vechi şi a lua un nou început, mai promiţător. Singurul dezavantaj ar fi acela că nu sunteţi în mod necesar pregătiţi şi vreţi să întoarceţi totul cu susu-n jos, dintrodată. Nu luaţi decizii pe baza unor capricii, aşteptaţi câteva zile, pentru că pofta dvs de Nou să se maturizeze. Luaţi-vă timp de gândire înainte de a acţiona,  veţi fi avantajaţi făcând lucrurile în mod treptat.

În dragoste nu veţi avea prea mult timp de petrecut cu jumătatea dvs. sau cu familia. Şi chiar dacă nu sunteţi foarte prezenţi, vă puteţi baza pe sprijinul acestora, datorită bunei comunicări asigurată de excelenta influenţă a lui Mercur. În ciuda acestui comportament individualist, relaţiile vor rămâne bune şi nu vor exista tensiuni deosebite. În cuplu, chiar când sunteţi fizic prezenţi, mintea dvs. este în altă parte, dar complicitatea care vă uneşte va salva situaţia, iar spre sfârşitul perioadei lucrurile se schimbă în mai bine. Cei singuri vor fi sociabili şi… fericiţi. Chiar dacă sexul opus este atras de dvs., tot nu se va întâmpla mare lucru. Veţi flirta, vă veţi distra, dar nu vă stă capul la poveşti de dragoste şi, cu atât mai puţin, la lucruri serioase; veţi prefera să vă concentraţi asupra altor proiecte, mai importante acum pentru dvs.

În profesiune lucrurile vor evolua  rapid și va trebui să țineți pasul, indiferent de planurile dvs. Veți avea tot interesul  să vă adaptaţi la situațiile care apar,  să vă canalizaţi energia copleșitoare și  să revizuiţi unele dintre obiective pentru a fi  în concordanță cu dorințele dvs. Actualizați-vă așteptările, proiectele şi ambițiile. Gândiți-vă la ceea ce doriți cu adevărat, astăzi, nu vă concentrați pe trecut sau pe dorințele din ultimii ani. Priviţi în viitor spre ceea ce vreţi în următorii ani. Numai aşa puteți să vă investiți energia pentru a atinge noi obiective. Cei ce caută un loc de muncă trebuie să evite pistele bătute deja. Repetarea aceloraşi paşi, pentru aceleaşi job-uri, în aceleaşi structuri profesionale, vă încetinesc evoluţia. Orice pas către Nou şi noutate va fi favorizat.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie

Mintea deschisă este o trăsătură de care ar trebui să fiţi mândri. La urma urmei, indiferent de cât de larg deschisă vă este mintea, există totdeauna loc pentru a o deschide mai mult. Doar să rămâneţi curioşi şi să intraţi în contact cu lumea în termenii dvs. Nu judecaţi  – doar înregistraţi! Luna Plină va face mai înţelepţi.

 

CAPRICORN

Această perioadă este caracterizată de nevoia dvs. de reflecţie şi planificare. Veţi reuşi să vă puneţi ideile interesante în ordine şi  să le aplicaţi fără grabă. Veţi câştiga treptat o mai largă imagine de ansamblu şi vă veţi atinge obiectivele cu atât mai mult. Vă veţi adapta la diverse evenimente cu mai multă uşurinţă şi veţi putea să vă împărtăşiţi ideile fără probleme. Veţi avea posibilitatea să faceţi alegeri inteligente, lucru care vă place mult. Energiile personale par a fi nelimitate acum.

În dragoste, în această perioadă vă scăldaţi în două ape, iar atmosfera în cuplu şi în familie va urma starea dvs. de spirit. Dacă veţi avea din când în când probleme cu jumătatea dvs., amintiţi-vă că dialogul rămâne punctul cel mai puternic în relaţia dvs.  Dialogul calm, prietenos, vă poate ajuta să nu transformaţi tensiunea în conflict. Cei singuri îşi întăresc legăturile de toate felurile, fără a căuta dragostea cu orice preţ. Cei singuri, neangajaţi în vreo relaţie, vor avea prieteni, vor avea întâlniri plăcute, dar nu vor decât distracţie, iar ceilalţi au tot interesul să nu uite asta, chiar dacă vor fi dezamăgiţi. Căci trebuie să recunoaşteţi că nu sunteţi mereu foarte clari şi că ambiguitatea dvs. poate da speranţe false unora. Trebuie să jucaţi fair-play! Evitaţi să daţi speranţe, dacă nu sunteţi pregătiţi să le  împliniţi.

În profesiune veţi avea provocări mari, dar care nu vă vor dezamăgi. Anturajul dvs. profesional cauta să vă pună beţe-n roţi şi va trebui să vă impuneţi cu tact şi diplomaţie. Apăraţi-vă ideile cu tenacitate şi încredere în sine, dacă vreţi să fiţi ascultaţi. Nu cine ţipă mai tare obţine ce vrea, ţineţi cont de asta: argumentele contează şi… vocea dulce. Această perioadă vine cu mari provocări, dar, în acelaşi timp, deschide noi şi frumoase perspective. Şi cei care caută un job vor avea parte de provocări, dar adaptabilitatea şi flexibilitatea le va permite să treacă peste acestea, obţinând la sfârşit fructul mult dorit: job-ul.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni pe 23 noiembrie

Uneori, singura modalitate de a obţine informaţiile de care ai nevoie este aceea de a  vorbi cu oamenii (chiar dacă nativii Capricorn nu sunt foarte vorbareţi). Şi de ce să reinventezi roata, dacă altul a inventat-o deja? Luaţi aminte: pe această Lună Plină, veţi ajunge mult mai repede acolo unde doriţi, dacă vă opriţi şi întrebaţi pe cineva care este direcţia cea bună. La figurat vorbind…

 

VĂRSĂTOR

În intervalul acesta de timp, cel mai mare avantaj al  dvs, nativii Vărsător, este capacitatea dvs. de a interacţiona şi de a comunica în mod paşnic. Marte vă va aduce energia necesară indeplinirii obligaţiilor dvs. Totuşi, este posibil să vă simţiţi niţel frustraţi, pentru că în ciuda eforturilor depuse,  nu sunteţi capabili să acţionaţi aşa cum aţi fi dorit. Desigur, până la urmă veţi găsi soluţiile potrivite pentru problemele întâlnite. Dacă renunţaţi la masca dvs. de modestie, veţi fi capabili să  mărturisiţi şi să transmiteţi şi altora emoţiile dvs.

În dragoste, poate fi o perioadă tensionată, mai ales pentru cei din cuplul stabil. Unii dintre cei dragi pot fi chiar virulenţi, fără niciun motiv real, iar dvs. veţi încerca tot ce puteţi pentru a rezolva diferendele, iar la sfârşitul lunii efortul dvs. va  fi răsplătit. Dar rămâneţi cu impresia aţi dat mult şi aţi primit prea puţin în schimb. Cuplurile mai noi vor suferi mai mult şi niciunul dintre parteneri nu va face prea mari eforturi pentru conciliere. Pentru cei singuri, perioada va fi plină de oportunităţi pentru a face noi cunoştinţe. Şi chiar dacă a căuta dragostea nu este la ordinea zilei, vă veţi bucura şi veţi fi curioşi să aflaţi mai multe despre aceste cunoştinţe, lucru care nu  va dă siguranţa că şi aceştia  au aceeaşi dorinţă. Nu-i bai!.. Oricum veţi merge înainte.

În profesiune, este posibil să vă confruntaţi cu anumite realităţi, care nu sunt întotdeauna foarte plăcute. Veţi avea energia şi voinţa necesare pentru asigurarea proiectelor dvs. dar va trebui să vă ocupaţi şi de mediul profesional, nu întotdeauna dispus să vă ajute. Vă veţi simţi singuri. Totuşi, veţi progresa pas cu pas, fără a asculta comentariile care nu vor fi mereu plăcute şi nu toate sunt  justificate. Folosiţi diplomaţia pentru a vă apăra opiniile împotriva opiniilor altora. Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă şi prima parte a lunii nu v-a adus nimic, acum, în a doua parte a lui noiembrie este posibil ca job-ul visat să se materializeze. Ascultaţi-vă intuiţia şi credeţi în împlinirea dorinţelor dvs. mai mult decât în vorbele celorlalţi.

Cum vă influenţează Luna Plină în Gemeni din 23 noiembrie

Nu este nevoie de prea multe ca să  aveţi o noapte minunată: doar câţiva prieteni buni şi o conversaţie plină de viaţă.  Iar această Lună Plină vi le oferă… din plin. Ca în vremurile bune, veţi sta toată noaptea, dar feriţi-vă de subiecte spinoase, căci starea de spirit este acum predispusă la un râs consistent, nu la dezbateri aprinse.

 

PEŞTI

În perioada aceasta, astrele vă oferă prilejul de a ieşi din pasivitate, de a primi mai multă atenţie din partea celor din jurul dvs. şi de a vă arăta un pic mai mult stăpânirea de sine. De asemenea, astrele vă sfătuiesc să nu acceptaţi totul, sub pretextul menţinerii unor relaţii frumoase. Trebuie să vă impuneţi – pur şi simplu – şi să nu acceptaţi orice de la oricine.

În dragoste, totul se axează pe comunicare şi schimburi. Veţi petrece clipe frumoase cu cei dragi; invitaţi musafiri, ieşiţi în lume, distraţi-vă. Atmosfera caldă care vă înconjoară va face să vă simţiţi bine şi va arăta că sunteţi apreciaţi. Arătaţi-vă mai fermi, mai hotărâţi şi mai stăpâni pe emoţiile dvs. Mai ales pentru că unii dintre cei dragi se vor dovedi a fi consilieri de nădejde. În cuplu, veţi avea nevoie de mai multă atenţie; sunteţi adesea prea modeşti şi meritaţi să vă deschideţi mai mult faţă de jumătatea dvs. Cei singuri au parte de un climat festiv şi colorat: ploua cu invitaţii şi prietenii vă înconjoară, iar spre sfârşitul perioadei, după atâta socializare, vine şi întâlnirea pe care o aşteptaţi, cu o persoană deosebită. Deci, nu pierdeţi ocazia…

În profesiune nu se va ivi nici o problemă majoră. În unele situaţii determinarea şi puterea de a lupta pentru dreptate, vă fac să treceţi cu bine peste orice provocare pe care unii colegi de muncă o au în vedere. Veţi fi diplomaţi şi negociatori inteligenţi, capabili să domoliţi provocările acestora şi chiar să vi-i faceţi aliaţi. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea numeroase oportunităţi. Mercur şi Saturn vă deschid multe uşi, iar Marte va împinge să le treceţi pragul. Nu vă risipiţi eforturile în mod inutil, folosiţi aceste oportunităţi, căci la sfârşitul acestei perioade vă aşteaptă surprize plăcute.

Cum va influenţează Luna Plină în Gemeni pe 23 noiembrie

Cu atâtea evenimente diferite în viaţa dvs., ea poate să vă pară ca un labirint în care vă căutaţi calea. Pe această Lună Plină, discutaţi cu cineva apropiat, care a fost cu dvs. prin toate aceste suişuri şi coborâşuri ale vieţii – s-ar putea să vă ajute să vedeţi imaginea de ansamblu a vieţii dvs.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)