Această perioadă poate fi pentru mulţi dintre noi foarte interesantă, dar în acelaşi timp nu foarte uşor de traversat. Este aşa, deoarece Soarele care intră în Scorpion pe 23 octombrie ne conferă puterea de a deveni persoane capabile a-şi atinge obiectivele. Soarele conjunct cu Venus în Scorpion ne face destul de optimişti şi veseli, dar uneori cam vanitoşi; iar conjuncţia Mercur-Jupiter în acelaşi semn poate fi o bună poziţie astrală pentru cler, politicieni, oratori şi profesori. Miercuri 31 octombrie, Mercur intra în Săgetător şi astfel optimismul şi încrederea în sine ne vor ajuta să reuşim, dacă vom fi toleranţi şi vom avea un spirit deschis. În aceeaşi zi, Venus-retrograda intra în Balanţă şi vom fi gata să negociem, să facem compromisuri sau să ne interesăm de artă. Un eveniment astral foarte important în această perioadă este LUNĂ PLINĂ în Taur din ziua de miercuri, 24, care ne îndeamnă să ne bazăm acţiunile pe realităţile practice şi materiale ale vieţii, să avem ca priorităţi munca şi finanţele noastre, să fim “cu picioarele pe pământ”. Luna Plină conjunctă cu Uranus vorbeşte despre schimbare, emoţii şi nesiguranţă în relaţii; Venus opusă lui Uranus focalizează schimbarea şi incertitudinea în relaţiile de dragoste şi finanţe.Vom afla dacă perioada 22-31 octomabrie va fi dificilă sau mai uşoară, cercetând mai jos la fiecare zodie şi, dacă vreţi să aflaţi mai multe citiţi şi “Lecţia karmică a lunii octombrie (pentru toate zodiile)” (click aici).
Memento: nu uitaţi că sambata-noaptea 27/28 octombrie 2018 se schimbă ora. Astfel, ora 4,00 va deveni ora 3,00 şi… vom dormi mai mult!

BERBECUL între 22-31 Octombrie 2018

În această perioadă este posibil ca intuiţia să nu vă poată ajuta în luarea unor decizii. De obicei vă hotărâţi rapid, dar nu şi în acest interval de timp. Cântăriţi înţelept avantajele şi dezavantajele deciziilor sau alegerilor dvs. şi chiar puteţi să cereţi un sfat dacă nu sunteţi siguri. Dar în final, ţineţi cont de voinţa dvs. şi încredeţi-vă în sine. Veţi face alegerea potrivită.
LUNA PLINĂ care apare miercuri-24 octombrie, vă luminează casa muncii, banilor şi siguranţei materiale. Este ca atunci când strigi “bingo”, deci veţi avea rezultate profitabile în acest domeniu. Ceea ce aţi dorit şi aţi construit înţelept în profesie, ca şi în domeniul bunăstării dvs. va ajunge la un rezultat favorabil.

TAURUL între 22-31 Octombrie 2018

În acest interval de timp, influenţele astrale cer să faceţi o verificare de rutină a sănătăţii dvs. Dacă nu pentru dvs., cel puţin pentru cei cărora le pasă de dvs. În altă ordine de idei, este de aşteptat ca un proiect financiar major să se arate la orizont. Trebuie să analizaţi foarte serios, împreună cu partenerul sau asociaţii, această problemă şi, dacă observaţi că sunt nehotărâţi, aveţi răbdare şi lăsaţi-i să se mai gândească.
LUNA PLINĂ din ziua de miercuri-24 octombrie vă cere să vă ascultaţi sentimentele şi emoţiile: este posibilă o revelaţie bruscă, iar aceasta se poate referi la libertăţile personale sau la atenţia acordată unui parteneriat. Luna Plină va aduce un impuls surprinzător în acest domeniu. Pregătiţi-vă!

GEMENII între 22-31 Octombrie 2018

Această perioadă este o bună ocazie pentru discuţiile de dragoste. Din păcate pentru cei necăsătoriţi, perioada este destul de confuză în acest domeniu: vreţi să fiţi liberi sau angajaţi? Vreţi să vă asumaţi riscuri pentru o relaţie incertă sau doriţi neapărat stabilitate? Aceste întrebări vă fac să fiţi neliniştiţi. Dar nu este neapărat urgent să faceţi ceva stupid, aveţi răbdare. Farmecul dvs. este suficient pentru a atrage un/o partener/a potrivit/a. În profesiune, fiţi pregătiţi pentru urcuşuri şi coborâşuri, nu le luaţi în seamă. Doar împliniţi-vă sarcinile.
LUNA PLINĂ din ziua de miercuri 24 octombrie, oferă nativilor Gemeni, vindecare. Ea spune că nu trebuie să vă agăţaţi de lucrurile care vă storc de energia bucuriei. Dacă există ceva la care trebuie să renunţaţi, faceţi-o! Există o persoană care trebuie ştearsă din catastiful dvs. Ştergeţi-o, nu staţi pe gânduri. Lăsaţi-vă conduşi de intuiţie, de îndrumarea dvs. interioară. Această Lună Plină poate fi portalul unui mesaj spiritual.

RACUL între 22-31 Octombrie 2018

Perioada aceasta vă atenţionează că deşi sunteţi conştienţi de problemele tuturor, că va pasă de cei dragi, este totuşi timpul să-i lăsaţi pe cont propriu. De ce să faceţi pentru alţii ceea ce ar putea face ei înşişi? Poate vă este teamă că nu sunteţi iubiţi sau apreciaţi. Gândiţi-vă la motivaţiile dvs. şi veţi vedea că scuturarea de servituţi vă prieşte. Iar dragostea şi aprecierea vor veni ele singure. Nu sunteţi responsabili pentru ceilalţi, aveţi grijă de propria persoană.
LUNA PLINĂ care apare miercuri-24 octombrie va cere să părăsiţi cochilia în care obişnuiţi să vă retrageţi, trebuie să ieşiţi în lume. Acum este un moment bun să reamintiţi celorlalţi că şi ei contează pentru dvs. (nu numai familia), petreceţi timp lber cu oamenii cu care vă simţiţi cât mai bine conectaţi. Li se spune… prieteni.

LEUL între 22-31 Octombrie 2018

În această perioadă veţi avea o viaţă destul de ocupată cu întâlniri diverse, conversaţii interesante, relaţii cu colegi, prieteni, rude. Aveţi un mod amuzant de a manevra evenimentele, chiar şi pe cele mai puţin distractive. În dragoste, aţi dori să discutaţi despre aşteptările dvs., dar ar trebui să mai aşteptaţi puţin, ca să vedeţi ce vrea şi celălalt/a Dar nu trebuie să vă aşteptaţi că veţi primi exact ce vă doriţi dvs. Nu toată lumea e generoasă ca Leul care sunteţi.
LUNA PLINĂ de miercuri-24 octombrie aduce un buchet de alerte, care se referă la găsirea unui echilibru între prietenii şi munca dvs. Acum se poate ajunge la finalul unui proiect profesional foarte important sau în viaţa publică, ceea ce reclamă un procent semnificativ din atenţia şi timpul dvs. liber. Totuşi, nu vă uitaţi grupul de prieteni, daţi-le un semn hazliu prin internet.

FECIOARA între 22-31 Octombrie 2018

Zilele acestei perioade sunt menite a vă aduce dorinţa de a vă face viaţa mai bună în toare domeniile, fie cel profesional sau emoţional. Faceţi schimbările dorite pas cu pas. Nu încercaţi să faceţi totul perfect, dar faceţi tot ce puteţi. Nu lăsaţi îndoiala să vă saboteze hotărârea, nici mesajele negative ale familiei sau prietenilor. Mergeţi înainte, faceţi schimbările, veţi fi un om nou, un om mai bun!
LUNA PLINĂ de miercuri-24 octombrie. vă poate aduce un moment magic, o idee vizionara sau o răsplată binemeritată. O realizare minunată vă va ajuta să vedeţi lucrurile dintr-o nouă perspectivă şi foamea dvs. de cunoaştere va fi satisfăcută: veţi şti unde şi cum să acţionaţi pentru transformările pe care le doriţi.

BALANŢA între 22-31 Octombrie 2018

Acest interval de timp vă poate aduce convingerea că puteţi face lucruri pe care nu le puteaţi face înainte. Trebuie doar să aveţi încredere in sine, să exploraţi activităţi noi, să ieşiţi din rutină. Înlocuiţi obiceiurile proaste cu cele pozitive: fructe în loc de prăjituri, suc proaspăt în loc de cafea şi orice altceva în loc de tutun, alcool sau alt drog. Astfel, creşte probabilitatea de a nu recidiva. Râurile mici se transformă în fluviu, iar dvs. vă puteţi transforma viaţa într-una mai dinamică, mai sănătoasă şi mai optimistă.
LUNA PLINĂ care va fi miercuri-24 octombrie joacă un rol important: vă poate aduce un fel de iluminare, care se referă la sentimentele dvs. Este posibil să existe un moment de cotitură în acest domeniu, fie un anunţ de logodnă, fie altceva ce priveşte relaţiile sentimentale. Nu vă sfiiţi să spuneţi tuturor ceea ce simţiţi!

SCORPIONUL între 22-31 octombrie

În această perioadă puteţi simţi o mare claritate în gândurile şi ideile dvs. Folosiţi această ocazie pentru a elimina toate concepţiile greşite, prejudecăţile, dezamăgirile recente sau mai vechi şi iluziile deşarte. Nu vă lăsaţi chinuiţi de gânduri negre, eliminate-le şi pe acestea; acum este momentul!
LUNA PLINĂ de miercuri-24 octombrie vă poate ajuta să aflaţi care sunt relaţiile corecte şi care sunt cele care nu vă pot aduce bucurie. Nu trebuie să aşteptaţi anul nou ca să vă faceţi planuri; 24 octombrie poate fi un moment tot atât de bun pentru a redefini termenii şi condiţiile în care vă desfăşuraţi viaţa, bazându-vă pe o dinamică relaţională personală. Luna Plină poate face asta.

SĂGETĂTORUL între 22-31 octombrie

Venus în semnul dvs. vă încurajează să vă îngrijiţi de frumuseţe, de sănătate, de aspectul dvs. Faceţi un inventar şi aruncaţi tot ce este vechi şi depăşit: haine, cosmetice şi… concepţii greşite despre acestea. În dragoste sunteţi fermecători şi bucuroşi să vă arătaţi sentimentele fără teamă, ceea ce încurajează partenerul/a să vă răspundă în acelaşi mod deschis. Reaprindeţi flacăra iubirii în relaţiile dvs.
LUNA PLINĂ din 24 octombrie poate aduce unele insomnii trecătoare. Ea aduce însă şi intenţia de a face o schimbare radicală în dieta dvs., în rutina de lucru sau cea de zi cu zi. Nu ezitaţi! Dar nici nu exageraţi. Asiguraţi-vă că schimbarea nu va fi prea drastică, ci lină şi eficientă.

CAPRICORNUL între 22-31 octombrie

În acest interval veţi fi plini de energie, ceea ce este minunat, căci va ajută să realizaţi tot ce aţi amânat recent. Dar, vai, sunteţi nervoşi, uneori chiar agresivi cu cei din jurul dvs. Încercaţi să limitaţi stricăciunile cauzate de o astfel de atitudine, mai ales dacă nu este justificată. În acest caz, respiraţi adânc, faceţi o plimbare, ieşiţi să “bateţi mingea”, orice, dar nu rămâneţi în preajma celorlalţi. Stăpâniţi-vă, iar dacă veţi avea insomnii, ridicaţi-vă şi faceţi ceva constructiv, ceva util.
LUNA PLINĂ în Taur din 24 octombrie, când atinge cea mai înaltă faza a sa, vă poate aduce în viaţă o mică dramă. Considerând că pentru unii pata de cafea pe haine este o mică dramă, iar cea mai mare drama este un deces, vom spune doar că poate exista o dramă în viaţa dvs. romantică. Şi dacă aţi învăţat ceva de la viaţă, veţi observa că lucrurile în domeniul romantic se rezolvă întotdeauna.

VĂRSĂTORUL între 22-31 octombrie 2018

Aceasta poate fi o perioadă cu unele probleme financiare majore, este bine să acordaţi o mare atenţie actelor şi documentelor privitoare la aceasta. Nu vă puteţi permite să fiţi neatenţi sau superficiali. Acum, va fi de mai mult folos să vă ocupaţi de hobby-urile dvs., de grădinărit sau fotografie, să învăţaţi o limbă străină, activităţi care pot fi zone de interes pentru nativii Vărsător. Faceţi-vă prieteni prin hobby-urile dvs.; vă motivează şi vă întăresc caracterul şi personalitatea.
LUNA PLINĂ în Taur din 24 octombrie vă subliniază dorinţa de a salva lumea sau măcar o mică parte din ea. Dar nu trebuie să uitaţi că şi viaţa dvs. necesită entuziasm şi atenţie. Este esenţial să estimaţi corect ce anume puteţi face şi ce – nu! Iar asta se face nu prin limitarea standardelor, ci prin auto-onestitate şi realism. Folosiţi această Lună Plină pentru a respira, a vă recupera şi a porni la drum cu forţe proaspete.

PEŞTII între 22-31 octombrie 2018

În această perioadă nu puneţi în practică idei iraţionale; cereţi sfaturile unor persoane “cu picioarele pe pământ|”. Asta nu înseamnă slăbiciune sau un pas înapoi, este doar o modalitate de a transforma îndoielile dvs. în ceva viabil şi demn de pus în practică. Adevăraţii prieteni va energizeaza, cred în dvs. şi vă dau speranţă. În dragoste demonstraţi mai mult angajament decât primiţi. Este vremea să arătaţi partenerului/ei acest lucru, să ştie şi ei!
LUNA PLINĂ din 24 octombrie poate aduce cu sine lucruri neaşteptate. Poate debutul unor planuri importante la care vă gândiţi de mult timp, poate rezolvarea unor probleme majore de comunicare sau ceva deosebit dorit, gândit sau plănuit îndelung. Aşteptaţi-vă la neaşteptat şi folosiţi şansa ca aceste lucruri să se întâmple.

Drepturile de autor ale acestui articol aparţin Asociaţiei de Astrologie şi Parapsihologie ElyStar® (www.aapes.ro)